Rocket league

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 214
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline

Rocket league

Příspěvekod stuartik » 03 úno 2018 15:33

AHoj ,mohu hrát rocket league přes počítač s někým kdo to hraje na playstation 4 ?

Reklama
Tipzy
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž
Stav:
Offline
Kontakt:

Re: Rocket league

Příspěvekod Tipzy » 07 úno 2018 16:38

Toto je příspěvek z reddit:
"Strany jsou plně implementovány prostřednictvím služeb specifických pro platformu. Takže, když se se svým přítelem podíváte na PS4, všechny údaje, které se dělají, aby strany fungovaly - "Tento chlap se připojil k naší straně. Přistoupíme k tomuto serveru." atd. prochází systémem Sony.
Neexistuje žádný způsob, jak tyto údaje odeslat uživateli Steam, protože systém společnosti Sony neví, že Steam existuje, mnohem méně, kdo jsou na něm přátelé.
Jediným způsobem, jak udělat cross-platformové strany, je mít svůj vlastní seznam nezávislých přátel a stranický systémový backend, který je zvládne samostatně od Sony / Steam / etc. Bohužel je to velký systém a jako indie developer musíme vybrat naše bitvy o tom, co trávíme svůj čas a zdroje. Ani jsme si nebyli jisti, že cross-play bude schválen až do nedávné doby, takže by bylo špatným rozhodnutím investovat těžce do multiplatformního party systému, jen aby bylo řečeno, že nebyl schválen. Bylo by také pro nás další riziko, protože pokud by naše serverové strany nemohly zvládnout zatížení, mohlo by to rozbít schopnost všech lidí hrát se společně, a to nejen cross-platform, zatímco spoléhající se na služby Sony a Steam je mnohem bezpečnější a spolehlivější výběr.
Uvědomujeme si, že je stále zklamáním a hledají řešení, stejně jako zvažování toho, zda můžeme převzít kompletní systém přátelských přátel / přátel, abychom umožnili párty s partou."
nejlepší vodní stůl 2018


Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam[Bot] a 18 hostů