Hledám brigádu či práci přes internet Vyřešeno

Poptávka po pracovních pozicích

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8695
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod CZechBoY » 20 čer 2011 22:14

jo klikačky jsou někdy dobrej přivýdělek, ale chce to trochu investovat, cpát to lidem do ruky, na klávesnici atd.
pak máš super prachy celkem za nic, ale musíš si najít dobrej systém, např. kde maj třeba 10 levelů referálů


PHP, Nette, MySQL, Oracle SQL, C#
PhpStorm, xampp, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3, bez chlazení, v krabičce, 8 GB SD, KODI, Raspbian

Reklama
rset
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: červen 11
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod rset » 20 čer 2011 22:56

neznáte někdo ňákou českou platící klikačku kde možná platba složenkou (nemám totiž účet). kdyžtak sz, díky!

kimi999
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1086
Registrován: duben 11
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod kimi999 » 20 čer 2011 22:58

CZechBoY píše:jo klikačky jsou někdy dobrej přivýdělek, ale chce to trochu investovat, cpát to lidem do ruky, na klávesnici atd.
pak máš super prachy celkem za nic, ale musíš si najít dobrej systém, např. kde maj třeba 10 levelů referálů

Tohle jsem hodně dělal tak před třemi lety, nakonec jsem si najednou vybral 50 Dolarů :D :D ovšem celkově je to málo, každý den klikáte a máte za to něco kolem 1 dolaru za 3-4 dny, a to nemluvím o tom, že jsem měl 5 účtů.

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8695
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod CZechBoY » 20 čer 2011 23:03

říkám že se něco musí do toho dát
třeba kámoš říkal, že do toho dal kilo a má 200Kč měsíčně a to teď začal :)
PHP, Nette, MySQL, Oracle SQL, C#
PhpStorm, xampp, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3, bez chlazení, v krabičce, 8 GB SD, KODI, Raspbian

andromedae
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod andromedae » 03 srp 2011 21:26

Zdravím, nevím, jestli ještě hledáte, já jsem teď začla zkoušet firmu, která platí za čtení reklamních emailů, zatím se to zda docela dobré, můžete to taky zkusit, jestli se vám bude chtít. Za registraci připisují 100,-Kč .
http://www.ermail.cz/

Uživatelský avatar
MigMit
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 259
Registrován: prosinec 08
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod MigMit » 03 srp 2011 22:59

Tak to jsem zvědavý, dají hned kilo jenom za registraci no tak uvídím :smile: Chtějí jenom mail, žádný údaje o sobě, ani bych neposlal. Chce se někdo přidat ?

//Ltb: link upraven, aby nenesl žádná osobní ID...buď tak laskav a neuváděj odkazy na tyto či podobné služby včetně speciálních IDs!! Příště bude bez varování žlutá karta nebo BAN. Tohle chování (tzn. snaha o obohacení sebe sama uvedením odkazu se spec. IDs) budeme tvrdě postihovat.
INTEL Core i7 920,Gigabyte EX58-UD5,Transcend DDR3 1333MHz 3x1024MB, 3x2048MB,Gainward GeForce GTX 970 4GB,WD Caviar Blue 640GB SATAII + Seagate Barracuda 2TB,EVOLVE Storm 700W,Acutake Viper 2,Windows 7 Ultimate x64,Philips 278G4DHSD

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1964
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod Peťa » 03 srp 2011 23:55

No tak jsem se zaregistroval... A ta stovka? No nikde není :-D Počkám jestli mi pošlou ty jejich reklamy a uvidím jestli budou nějaké peníze. Alespoň když přibude 1Kč :-D Rád zkoumám nové věci a toto jsem ještě nezkoušel, ale vydělávat tím určitě neplánuji :-D Vám tu stovku dali?

Uživatelský avatar
MigMit
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 259
Registrován: prosinec 08
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod MigMit » 04 srp 2011 00:21

Mě jo :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
INTEL Core i7 920,Gigabyte EX58-UD5,Transcend DDR3 1333MHz 3x1024MB, 3x2048MB,Gainward GeForce GTX 970 4GB,WD Caviar Blue 640GB SATAII + Seagate Barracuda 2TB,EVOLVE Storm 700W,Acutake Viper 2,Windows 7 Ultimate x64,Philips 278G4DHSD

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod guest » 04 srp 2011 09:37

Nedostanete nic, vybrat hotovost vám nedovolí a napíšou že až tam bude 1000,-, pak přejdete do druhého levelu a zase jen blabla bla.
Budou ale chtít abyste to doporučili známému a oni získají jeho e-mail. Nebo lépe, abyste jim dali přístup ka adresáři.
Je to jen o sbírání informací.

Uživatelský avatar
Peťa
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1964
Registrován: duben 10
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod Peťa » 04 srp 2011 11:06

Tak už tam mám taky 105Kč :-D

Uživatelský avatar
Riviera kid
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1028
Registrován: květen 08
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod Riviera kid » 04 srp 2011 11:10

tak je zkus vybrat :D
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hledám brigádu či práci přes internet

Příspěvekod guest » 04 srp 2011 11:25

Všeobecné obchodní podmínky Projektu eRmail


► Zobrazit spoiler
ER1.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Internet jde jen přes wi-fi, přes kabel "na půl".
    od dexikovicek » 18 dub 2017 21:03 » v Sítě - hardware
    1
    512
    od ITCrowd
    19 dub 2017 07:27
  • VPN přes přenosný internet od T-mobile
    od pajacz17 » 06 úno 2017 14:42 » v Administrace sítě
    12
    892
    od pajacz17
    08 úno 2017 07:51
  • Jak nastavim internet z mobilu do pc přes usb
    od Štěpán Mdlý » 11 úno 2017 22:56 » v Problémy s hardwarem
    0
    410
    od Štěpán Mdlý
    11 úno 2017 22:56
  • Připojení dvou počítačů na internet přes rozdvojku nebo wifi
    od iMichal » 15 led 2017 15:13 » v Sítě - hardware
    2
    325
    od X
    15 led 2017 16:52
  • Internet přes wi-fi se napojuje na 192.168.2.1 místo 10.0.0.138
    od Clorky » 30 říj 2017 17:49 » v Administrace sítě
    3
    166
    od Clorky
    30 říj 2017 19:41

Zpět na “Poptávka po práci”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů