No, u Flowema jsem nad tím přemýšlel a máš bradto pravdu, počet papriček jako stupeň pálivostí je podle člověka hodně odlišné, jak říkáš každý mí jiné chutě.
Misaw - jestli tě chápu správně, tak bych měl jeden nápad, udělal celkovou stupnici nejslavnějších (nejoblíbenějších) papriček a k tomu udělal odhadovou stupnici jako je např:
Dodatečně přidáno po 4 minutách 1 vteřině:Resp. člověk si sám může udělat odhadovou představu, co může zkusit. Ono taky hodně záleží co se s tím chilli dělá, miliónové koření zamíchané v omáčce (Např. jedné porci guláše) se dá snést, i když to pálí opravdu hodně. Ale v případě, že si to koření dám ihned na jazyk, tak je to separace jazyka, mučení a utrpení. Já jsem zastáncem toho, že stav pálení nepřebíjím mlékem nebo alkoholem, prostě i když brečím, mlátím hlavou o stůl tak to vždy přečkám. Je to výzva, navíc po ukončení těch muk je chilli trochu droga. Mírné brnění končetin, pot po celém těle ale ten pocit je k nezaplacení:)