Jak v media queries schovat obrázkovou prezentaci

Napište nám o svých webových stránkách, dejte vědět o jakémkoliv jiném zajímavém webu

Moderátoři: Myloš, Mods_senior

wolfsharp
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Jak v media queries schovat obrázkovou prezentaci

Příspěvekod wolfsharp » 11 kvě 2016 13:40

Zdravím narazil jsem na problém, při řešení optimalizase webu na mobilní telefony bych potřeboval schovat obrázkovou prezentaci dělanou přes jednoduchý script nevíte někdo jak na to.
Kod:
<head>
<script>
obr = 0; cas = 3000;
obrazky = ['css/obraz/prezentace/01.jpg',
'css/obraz/prezentace/02.jpg',
'css/obraz/prezentace/03.jpg',
'css/obraz/prezentace/04.jpg',];
function animation(){
if (obr==obrazky.length) obr=0;
obrazek.src = obrazky[obr++];
window.setTimeout('animation()',cas);
}
</script>
</head>

<body onLoad="animation()">
<img margin-top="15px" src="css/obraz/prezentace/01.jpg" name="obrazek" width="410" height="280" alt="Fotogalerie (animace)">

</body>



Reklama
Uživatelský avatar
x-rated
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2134
Registrován: říjen 14
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Jak v media queries schovat obrázkovou prezentaci

Příspěvekod x-rated » 11 kvě 2016 18:47

normálně dáš do media query display: none, ne? :smile:
ale máš to nějaký divný, kde se tam takhle samostatně vzalo to margin-top="15px"? tam máš kus css vloženej jako nějakej atribut, width a height taky
Intel Core i7-6700K - 4,6 GHzAsus Maximus VIII Gene - Intel Z170Kingston HyperX Predator HX430C15PBK4/32 - 4x 8 GB, 3,1 GHzKingston HyperX Predator SHPM2280P2/240G - 240 GB, 1,4/0,6 GB/sCrative SB X-Fi Titanium HDSeasonic SS-520FL2 F3 - 520 W, 43 A, 80Plus PlatinumDell UP2715K 27" AH-IPS 5120x2880

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8693
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Jak v media queries schovat obrázkovou prezentaci

Příspěvekod CZechBoY » 11 kvě 2016 20:14

Atributy width a height pro obrázek existujou, margin-top nikoliv.
PHP, Nette, MySQL, Oracle SQL, C#
PhpStorm, xampp, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3, bez chlazení, v krabičce, 8 GB SD, KODI, Raspbian

wolfsharp
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Jak v media queries schovat obrázkovou prezentaci

Příspěvekod wolfsharp » 12 kvě 2016 09:37

No to mě jako taky napadlo ale když se to vezme tak já tu obrázkovou prezentaci nemám v CSS souboru, takže asi nejlepší řešení bude tomu udělat class a pak mu nastavit display none jo ?

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8693
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Jak v media queries schovat obrázkovou prezentaci

Příspěvekod CZechBoY » 12 kvě 2016 11:40

No nemusis k elementum pristupovat jen podle tridy, muzes klidne i cestou v dom.
Napr. body div.fotogalerie > ul > li > img
PHP, Nette, MySQL, Oracle SQL, C#
PhpStorm, xampp, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3, bez chlazení, v krabičce, 8 GB SD, KODI, Raspbian


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Checking media presence, no media present...
    od PepsiNKA » 01 říj 2017 17:50 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    290
    od petr22
    08 říj 2017 09:44
  • VLC media player
    od Krantz » 05 led 2017 04:29 » v Vše ostatní (sw)
    0
    294
    od Krantz
    05 led 2017 04:29
  • tvorba vlastního instalačního media
    od matty » 09 úno 2017 16:04 » v Vše ostatní (sw)
    2
    233
    od matty
    09 úno 2017 16:39
  • Home media wifi router
    od Nut » 11 zář 2017 12:48 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    158
    od Nut
    11 zář 2017 12:48
  • Windows Media Player- obrázek alba
    od dadan139914 » 29 kvě 2017 19:25 » v Vše ostatní (sw)
    1
    251
    od zeus
    30 kvě 2017 21:19

Zpět na “Web-tipy a vaše weby”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů