Dobrý den.
Když něco printscreenu a snažím se to vyvolat v malování tak se objeví jen černý obdelník. Co s tím. mám windows 10
Nefunguje mi print screen.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefunguje mi print screen.
Tak skús niečo uložiť cez Vystrihnúť a skicovať alebo Nástroj na vystrihovanie.
Co je to "neco" ?
Kdyz to udelas treba ve hre, tak je to normalni chovani.
Kdyz to udelas treba ve hre, tak je to normalni chovani.
Podľa mňa:
Problém je práve v tom, že robí PrntScr z hry. Hra využíva buffer a obnovuje obsah videoRAM a robí to podľa obnovovacej frekvencie. Pri bežnom používaní OS je obsah videoRAM viacmenej rovnaký (resp. obnovuje sa pomalšie) a PrntSvr stihne obsah videoRAM uložiť do schránky. Pri hre to nemusí stihnuť a tak je výsledok čierny.
Ja som využil program PicPick - bežiaci na pozadí (nezaťaží) - ale akonáhle sa vykoná PrnrScr, prenesie sa to do toho programu a potom sa dá uložiť, A je možné ukladať za sebou viacej print screenov a neskor si ich týmto programom uložiť.
Je to môj návrh na riešenie problému.
Problém je práve v tom, že robí PrntScr z hry. Hra využíva buffer a obnovuje obsah videoRAM a robí to podľa obnovovacej frekvencie. Pri bežnom používaní OS je obsah videoRAM viacmenej rovnaký (resp. obnovuje sa pomalšie) a PrntSvr stihne obsah videoRAM uložiť do schránky. Pri hre to nemusí stihnuť a tak je výsledok čierny.
Ja som využil program PicPick - bežiaci na pozadí (nezaťaží) - ale akonáhle sa vykoná PrnrScr, prenesie sa to do toho programu a potom sa dá uložiť, A je možné ukladať za sebou viacej print screenov a neskor si ich týmto programom uložiť.
Je to môj návrh na riešenie problému.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 2825
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek