"Prosilver Dynamic" je již dostupný

Co se změnilo, kdy…případně proč:)

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6248
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

"Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod Ltb » 30 bře 2013 12:17

Hezký den všem, jak již bylo dříve avizováno tady a některým uživatelům už nějaký ten pátek slibováno, přidali jsme do fóra úšpěšně nový styl resp. novou modifikaci původního PROSILVER stylu. Pracovně jsem ho pojmenoval ProsilverDyn coby dynamický prosilver.

Do nového stylu se můžete přepnout obvyklým způsobem přes výběr "Vzhledu fóra".
prosilverDyn.gif


Tou zásadní změnou oproti jiným světlým stylům je to, že prosilverDyn na způsob xProDarku nelimituje uživatele v šířce zobrazení stránky. Ve výsledku to tedy znamená, že uživatelé s širšími LCD panely toho uvidí více 8) Případně si mohou zobrazit více oken prohlížečů vedle sebe a nastavit si jejich šířku (resp. šířku PC-HELPu) dle aktuální potřeby.

Pevně věřím, že se nový styl bude líbit a najde si své uživatele.

Zdraví
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
tux
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9419
Registrován: červenec 10
Bydliště: Dobruška
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod tux » 04 čer 2013 07:05

Super. Ale mám dotaz, používá teď ještě někdo ty nedynamický styly?
Že by se vyhodily, a nechali se jen ty dynamický, a pojmenovat je třeba "Světlý", "Tmavý".
Protože novýmu uživateli kterej sem přijde nic jako xProDark nebo prosilverDyn neříká.

Možná by nebylo od věci založit anketu, aby se zjistilo jestli by to někomu chybělo.
Just Fucking Google It!

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6248
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod Ltb » 04 čer 2013 07:56

Nedynamické styly používá 99% uživatelů včetně mě :-)
Rušit je určitě nebudeme, dynamický styl je další z možností. Sám do něj v případě potřeby přepínám, pak se ale vracím do prosliver1280.
Uznávám, že názvy stylů nemusí být pro nováčka srozumitelné. Nicméně jejich přepínání je na viditelném místě a každý si myslím může vyzkoušet, co který styl obnáší.

spini11
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1126
Registrován: srpen 11
Bydliště: In PC case
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod spini11 » 04 čer 2013 09:24

Nevím proč ale poslední dobou mám problémy se zobrazováni v svělých my to přeskočí horní nabídka a v xprodark mám fotky až dole nebo přes text . Nechci radu jen aby se na to ltb kouknul
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18963
Registrován: květen 07
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod X » 04 čer 2013 11:33

ProSilverDyn(amic) opravdu stačí na všechno, už jsem si ale oblíbil o špetku větší písmo, tak jsem si přes Firefox plug-in zvětšil celé okno na 110% a ProSilverDyn automaticky dorovnává na správné využití šířky obrazovky. Ostatní styly už od té doby nepoužívám. To že ještě většina používá staré styly je nejspíš jen nevědomost ...
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8375
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod zeus » 04 čer 2013 11:48

Ja pouzivam xProDark zejmena pro tmave pozadi a trochu kvuli mensi sirce meho monitoru (na 1024 nemusim scrollovat).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8695
Registrován: srpen 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod CZechBoY » 04 čer 2013 12:10

hiphip hurá!
tak jsem to hned přepl a vidím první bug :(
avatar přesahuje tu bílou čáru oddělující krátké info o uživateli a samotný příspěvek
viz uživatelské avatary Ltb, tux v tomto tématu

aha tak jen s vysunutým panelem v opeře = menší šířka, cca šířka=1169px
PHP, Nette, MySQL, Oracle SQL, C#
PhpStorm, xampp, WinSCP, Opera browser, Windows 10
Xiaomi 3S (RAM 2GB, CZ LTE)
Raspberry PI 3, bez chlazení, v krabičce, 8 GB SD, KODI, Raspbian

spini11
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1126
Registrován: srpen 11
Bydliště: In PC case
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod spini11 » 04 čer 2013 15:51

jámám stejný problém jak CZechBoy :D
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6248
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod Ltb » 04 čer 2013 16:13

CZechBoY píše:hiphip hurá!
tak jsem to hned přepl a vidím první bug :(
avatar přesahuje tu bílou čáru oddělující krátké info o uživateli a samotný příspěvek
viz uživatelské avatary Ltb, tux v tomto tématu

aha tak jen s vysunutým panelem v opeře = menší šířka, cca šířka=1169px

Ano, tohle budu muset vyřešit s nějakým profíkem na CSS, tento nešvar máme aktuálně i v xProDark stylu. :?

Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8090
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod Adys301 » 04 čer 2013 16:24

Já nemám žádné problémy. Rozlišení 1440x900. A ProsillverDyn se mi moc líbí
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook
Partneři: ASUSMSIT.S. Bohemia

Uživatelský avatar
Ltb
Administrátor
Master Level 8
Master Level 8
Příspěvky: 6248
Registrován: únor 03
Bydliště: Praha západ
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod Ltb » 04 čer 2013 16:39

Ano, problém nastává ve chvíli, když je okno pro příspěvek až příliš úzké. To při rozlišení 1440x (ale i zpravidla při 1280x) nenastane.

Uživatelský avatar
eda220
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 724
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: "Prosilver Dynamic" je již dostupný

Příspěvekod eda220 » 04 čer 2013 17:35

No na mém netbooku, se prosilver1024 hodí, ale nevím, zda by se to stejně přizpůsobilo i na tom dynamickým. U Dark to nejde.
Notebook : Intel Core i3 3110M 2.4 GHz | RAM 6GB | LENOVO G500 | AMD Radeon HD 8750M 2GB | Win 10 Pro 64-bit


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Tento web není dostupný
    od Dawes » 01 úno 2017 17:35 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    229
    od Dawes
    01 úno 2017 17:35
  • web není dostupný při spuštění hry
    od Ven0m » 12 čer 2017 13:37 » v Internet a internetové prohlížeče
    7
    330
    od X
    12 čer 2017 21:24
  • Modrá obrazovka u již řešeného PC
    od Roman84 » 30 lis 2017 10:35 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    2
    138
    od Roman84
    08 pro 2017 13:07
  • nemusím již defragmentovat HDD když mám SSD ?
    od AngelikaB » 16 črc 2017 10:42 » v Vše ostatní (hw)
    6
    318
    od AngelikaB
    16 črc 2017 11:39
  • Prodloužená záruka od Aceru - produkt je již zaregistrován
    od WolfGunsCZ » 27 lis 2017 23:51 » v Vše ostatní (sw)
    8
    297
    od petr22
    29 lis 2017 21:57

Zpět na “PC-HELP -> NOVINKY”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů