Nemohu otevřít Excel 2003 (vyřešeno) Vyřešeno

Programy pro práci v kanceláři (Word, Excel, Access…=>Office)

Moderátor: Mods_senior

charalambidis stanislav
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: prosinec 06
Bydliště: zlaté hory
Pohlaví: Nespecifikováno

Nemohu otevřít Excel 2003 (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod charalambidis stanislav » 16 bře 2007 18:31

Vždycky, když chi otevřít Excel 2003 se mi ukáže první tabuka, chvíli to nabíhá a poté se zobrazí tabulky druhá. Nakonec to napíše, že došlo k chybě. Poradí mi někdo?



Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22255
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 16 bře 2007 19:02

Já nejprve otevřu Excel a pak v něm otevírám příslušnou tabulku. Pokud neotevřeš pouhý program, je asi poškozen, nebo poškozena tabulka, jestliže spouštíš program kliknutím na soubor (tabulku).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

charalambidis stanislav
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: prosinec 06
Bydliště: zlaté hory
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod charalambidis stanislav » 16 bře 2007 20:40

Je možné, že je program poškozen. Dá se to nějak opravit? Nebo nemůže být neco odinstalované?
Při otevírání Excelu to píše" Počkejte na dokončení konfigurace produktu......., potom že nelze spustit program, protože došlo k chybě a nakonec to vyhodí tabulku, kde píše chyba číslo 25090.
Naposledy upravil(a) charalambidis stanislav dne 16 bře 2007 20:50, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Damned
Tvůrce článků
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8353
Registrován: prosinec 06
Bydliště: Rokycany
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Damned » 16 bře 2007 20:49

Spíše je možné, jak psal PIC, že je tabulka poškozená. Je také možné, že je dělána v jiném programu,ale tím programem převedená na Exel,což neznamená,že to v Exel2003 půjde otevřít.
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22255
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Příspěvekod Pic » 16 bře 2007 22:47

Většinou problém nastane, je-li tabulka vytvořena v novější verzi programu a otevírána ve starší.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

charalambidis stanislav
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 113
Registrován: prosinec 06
Bydliště: zlaté hory
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod charalambidis stanislav » 18 bře 2007 18:01

Díky za ochotu, kamarád měl instalační CD, tak jsem to natáhl znovu. Ještě jednou dík


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • VAC BAN za který nemohu,CSGO
    od ASWY » 19 lis 2017 21:10 » v Hry
    9
    405
    od dodoczyt
    20 lis 2017 17:20
  • Nemohu najít font na obrázku. Pomůžete mi?
    od HelFix » 25 pro 2016 11:54 » v Design a grafické editory
    4
    514
    od zeus
    11 dub 2017 21:16
  • Otevřít v programu
    od Pejo » 22 pro 2016 02:29 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    13
    692
    od Pejo
    31 pro 2016 00:25
  • Otevrit v programu
    od snowfun87 » 16 srp 2017 10:04 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    209
    od zeus
    16 srp 2017 11:42
  • Nejde otevřít port
    od Archom » 25 pro 2016 09:14 » v Administrace sítě
    18
    918
    od ITCrowd
    01 led 2017 15:33

Zpět na “Kancelářské balíky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host