Watch Dogs 2 se nechce spustit :/ Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1265
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod behavioralista » 21 črc 2017 09:40

No já ti nevím,ale eště když vyšla ta domršená verze Evil Within zamčená na 30 snímků,tak věru jsem měl problém najet myší na položku v menu natož to vůbec hrát.Např.V Dying Light poznám,že mi to může padnout někam k 50-55 snímkům a už cítím,že to není ono.Normálně mi to běhá tak okolo 100 snímků ať nežeru,ale většinou to klesá pod 60,když vylezu do otevřeného světa např.z kanálu nebo Raisovy základny.Domnívám se,že to není zrovna moc dobře optimalizované,když se musí donačítat okolí.Ale 30 FPS je naprosto nehratelné a když si představím,že mastíš třeba DOOM na 30 snímků,kde se musíš rychle otáčet a reagovat,tak to potěšpánbůh. :D



Reklama
Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2077
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod kellne » 22 črc 2017 19:58

rád bych hrál s lepšíma FPSkama, ale prostě teď to momentálně není možné :) !

Jinak Dying Light občas hraju a hra mi běží plynule bez sekání :) a ty mi chceš tvrdit, že ty rozpoznáš rozdíl mezi 100 FPS a 50 FPS ? :D :D

Lidské oko dokáže vnímat max 60 FPS a pak už je to jedno ;)

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33050
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod petr22 » 22 črc 2017 20:08

S tim Doomem jsi si pekne nabehl :-)

Jak Doom, tak Doom II maji enginem limitovan pocet fps presne na 35.

Quake ma zase limit na 72 fps (engine).

A nikdy si nikdo nestezoval, ze by to nestacilo - a panecku jake to byly rezby.

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18940
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod X » 22 črc 2017 21:17

behavioralista: a kolik snímků zvládá tvůj monitor? 60?

Uživatelský avatar
Blitzkrieg
Level 3
Level 3
Příspěvky: 581
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod Blitzkrieg » 22 črc 2017 22:06

petr22 píše:S tim Doomem jsi si pekne nabehl :-)

Jak Doom, tak Doom II maji enginem limitovan pocet fps presne na 35.


A neměl náhodou na mysli nejnovější Doom (2016)? :idea:

Uživatelský avatar
Michael850
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9784
Registrován: srpen 14
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod Michael850 » 23 črc 2017 01:13

Verdikt o tom lidském oku, že nerozezná víc jak 60 FPS, je dost ubohý a jen se s ním uklidňují lidi, co nedošáhnou třeba ani na těch 60. Třeba hlavně v CSku jde bez problému poznat rozdíl (třeba při aimu) i nad 60 FPS a ani nemusí být zobrazeny, většina má totiž 60 Hz monitor. Ale jak máš pak třeba 144 Hz, tak to je pak zas úplně o něčem jiném, protože když se třeba rychle otočíš, obraz nebude tak rozmazaný a ty se rychleji zorientuješ. To musíš zažít, ne to vidět na yt ;-). 30 FPS je velmi málo a při 20 to už je zcela nehratelné, ať si každý myslí co chce, za tím si stojím. Jak byly chvilky, kde mi to tak droplo v GTA V třeba z 45 FPS, tak to byla hrůza. Pokud někdo nerozezná rozdíl nad 30 FPS, tak je zralý na návštěvu očního.

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1265
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod behavioralista » 23 črc 2017 10:55

Petře,nevím proč tu pleteš 25 let starou hru.Ano,myslel jsem loňského DOOMA.
Hrát to ve 30 FPS je větší peklo než půl dne tahat pytle s cementem. :D

X: 144 Hz.

Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2077
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod kellne » 23 črc 2017 23:52

Každý má jiný vkus. U mě je 30 naprosto hratelné. Ale asi záleží i na hře. U stříleček je jasné, že je potřeba více FPS.

Tompson
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod Tompson » 13 srp 2017 10:18

jak lze watch dogs 2 spustit z 2 jadry

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33050
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod petr22 » 13 srp 2017 10:51

Mas to tu napsane asi petkrat......

Uživatelský avatar
kellne
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2077
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod kellne » 13 srp 2017 13:04

Tu hru nespustíš. Já si kupuju PS4 a k tomu Watch Dogs 2, páč jinak bych si to asi nezahrál

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 33050
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Watch Dogs 2 se nechce spustit :/

Příspěvekod petr22 » 13 srp 2017 13:09

Tobe ale nefunguje ani crackla verze, ktera zatim fungovala kazdemu :-)

Nez PS4 by bylo lepsi za par korun koupit na Ebay 4 jadrovy procesor.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • hra se nechce spustit
    od phoenix CZ » 31 pro 2017 13:57 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    219
    od Krescz
    31 pro 2017 14:06
  • Boiling Point cesta do pekel se mi nechce spustit
    od phoenix CZ » 31 pro 2017 14:05 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    222
    od Rewqa
    31 pro 2017 14:06
  • po instalaci nového druhého os se nechce spustit ani jeden
    od ranchercz » 04 pro 2017 20:32 » v Vše ostatní (sw)
    3
    234
    od Melis
    04 pro 2017 21:08
  • smart watch
    od mariho » 23 črc 2018 21:34 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    350
    od mariho
    23 črc 2018 21:34
  • Smart watch
    od JKtech » 08 bře 2018 18:54 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    446
    od michalxl99
    08 bře 2018 19:09

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů