Přesun BF1 z SSD na HDD

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

elayer
Level 2
Level 2
Příspěvky: 151
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod elayer » 13 zář 2017 23:15

Zdravím, nainstaloval jsem si bf1 na SSD ale mám tam pouze 5gb volného místa a tak bych ho chtěl přesunout na HDD ale nechtěl bych ho znovu celý stahovat, protože mám hrozně pomalý net :/ , nevíte jak to přesunout aniž bych ho musel znovu stahovat? Děkuji předem



Reklama
zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8739
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod zeus » 14 zář 2017 09:00

Na foru jsi urcite nehledal, vid?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
bl00dYstump
Level 1
Level 1
Příspěvky: 85
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod bl00dYstump » 14 zář 2017 09:38

zeus: Sice hezké, co jsi dokázal na fóru najít ty, ale tohle mu určitě nepomůže, když je hra pouze na Originu...

https://www.reddit.com/r/battlefield_on ... having_to/
https://www.reddit.com/r/battlefield_on ... 128gb_ssd/

Uživatelský avatar
Kaendak
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod Kaendak » 14 zář 2017 09:47

Já jsme to nedávno řešil u bratrance. Normálně jsme změnil složku v nastavení originu a přetáhnul tam ty BF z SSD, ale stahovaly se asi 4GB, takže to pravděpodobně nebylo komplet.

elayer
Level 2
Level 2
Příspěvky: 151
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod elayer » 14 zář 2017 10:23

a funguje i když mám na tom ssd nainstalovaný BF4 nebo to budu muset přesunout taky?

Uživatelský avatar
Kaendak
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 141
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod Kaendak » 14 zář 2017 10:28

Nevím jestli jde v Originu rozdělit umístění jako třeba u steamu, al já osobně bych to přesunul na HDD všechno. Je celkem zbytečný to mít na SSD. Sice se ti to rychleji načítá, ale zase tak velký rozdíl to nebude.

elayer
Level 2
Level 2
Příspěvky: 151
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod elayer » 14 zář 2017 10:35

Pravě že není ta možnost :/ dobře udělám to

Dodatečně přidáno po 1 hodině 36 minutách 53 vteřinách:
Takže jsem to udělal jak jste mi řekli a vše funguje jak má =) Díky kluci =)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Presun Windows z SSD disku na HDD
    od Aurellius » 04 led 2018 13:05 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    219
    od ITCrowd
    04 led 2018 13:08
  • Přesun OS z plného HDD na SSD
    od DesTrix » 24 pro 2017 21:40 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    259
    od ITCrowd
    25 pro 2017 17:41
  • ssd+hdd nebo ssd a externí hdd v notebooku
    od vess20 » 26 srp 2017 12:11 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    596
    od Spartak1991
    27 srp 2017 12:12
  • Pády FPS BF1
    od Mamincin_mazanek » 25 lis 2017 10:41 » v Hry
    0
    198
    od Mamincin_mazanek
    25 lis 2017 10:41
  • Nedostatečný výkon pc u BF1 a ostatních her
    od mikefalesnik » 18 bře 2018 18:42 » v Hry
    0
    311
    od mikefalesnik
    18 bře 2018 18:42

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti