Přesun BF1 z SSD na HDD

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

elayer
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 128
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod elayer » 13 zář 2017 23:15

Zdravím, nainstaloval jsem si bf1 na SSD ale mám tam pouze 5gb volného místa a tak bych ho chtěl přesunout na HDD ale nechtěl bych ho znovu celý stahovat, protože mám hrozně pomalý net :/ , nevíte jak to přesunout aniž bych ho musel znovu stahovat? Děkuji předem



Reklama
zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8167
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod zeus » 14 zář 2017 09:00

Na foru jsi urcite nehledal, vid?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

bl00dYstump
nováček
Příspěvky: 27
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod bl00dYstump » 14 zář 2017 09:38

zeus: Sice hezké, co jsi dokázal na fóru najít ty, ale tohle mu určitě nepomůže, když je hra pouze na Originu...

https://www.reddit.com/r/battlefield_on ... having_to/
https://www.reddit.com/r/battlefield_on ... 128gb_ssd/

Uživatelský avatar
Kaendak
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod Kaendak » 14 zář 2017 09:47

Já jsme to nedávno řešil u bratrance. Normálně jsme změnil složku v nastavení originu a přetáhnul tam ty BF z SSD, ale stahovaly se asi 4GB, takže to pravděpodobně nebylo komplet.

elayer
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 128
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod elayer » 14 zář 2017 10:23

a funguje i když mám na tom ssd nainstalovaný BF4 nebo to budu muset přesunout taky?

Uživatelský avatar
Kaendak
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 126
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod Kaendak » 14 zář 2017 10:28

Nevím jestli jde v Originu rozdělit umístění jako třeba u steamu, al já osobně bych to přesunul na HDD všechno. Je celkem zbytečný to mít na SSD. Sice se ti to rychleji načítá, ale zase tak velký rozdíl to nebude.

elayer
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 128
Registrován: leden 15
Pohlaví: Muž

Re: Přesun BF1 z SSD na HDD

Příspěvekod elayer » 14 zář 2017 10:35

Pravě že není ta možnost :/ dobře udělám to

Dodatečně přidáno po 1 hodině 36 minutách 53 vteřinách:
Takže jsem to udělal jak jste mi řekli a vše funguje jak má =) Díky kluci =)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • ssd+hdd nebo ssd a externí hdd v notebooku
    od vess20 » 26 srp 2017 12:11 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    184
    od Spartak1991
    27 srp 2017 12:12
  • Notebook s 1000GB HDD + 24GB SSD - NASTAVENÍ SSD cache
    od lommer » 07 dub 2017 18:31 » v Vše ostatní (sw)
    2
    373
    od petr22
    05 črc 2017 10:54
  • HDD, SSD
    od pdezert » 22 led 2017 14:10 » v K: Hardware
    0
    343
    od pdezert
    22 led 2017 14:10
  • SSD a HDD - zapojení
    od Oskaradam » 12 pro 2016 18:37 » v Problémy s hardwarem
    2
    139
    od Oskaradam
    12 pro 2016 18:48
  • Koupit SSD nebo HDD
    od vojtoun » 03 úno 2017 18:44 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    8
    339
    od nations112
    04 úno 2017 00:06

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti