Hra roblox.... Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
Seraphone996
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Hra roblox....  Vyřešeno

Příspěvekod Seraphone996 » 01 led 2018 12:19

Dobrý den. Stáhl jsem si hru Roblox..ale hraju tak např 10minut... a najednou mi spadne Pc..jakoby modrá smrt ale bez modré smrti....Děkuji za odpověď. (U jiných mi to nedělá.)



Reklama
Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1094
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod HappyMental » 01 led 2018 12:42

Jaký máš pc? Jaké jsou teploty v zátěži? Pro zjištění komponent i teplot můžeš použít program HWinfo. https://www.hwinfo.com/download.php
i7-4790 | RX 570 MINI 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

Uživatelský avatar
Seraphone996
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod Seraphone996 » 01 led 2018 12:46

mám Win10 (64-bit) ~ Amd phenom II X6 1090T processor , 12gb ram...Amd radeon HD 6800 a...I5,I2 atd to bohužel nevím ...ale myslím že I3... a Teplota mám na pc a ukazuje 32/33/34 ...

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1094
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod HappyMental » 01 led 2018 12:54

Co myslíš tím I5,I2 a I3? Teplota je také nic nečíkající údaj pokud nenapíšeš, co ta teplota znamená. Jestli je to teplota na čelním panelu, tak může být hodně vzdálená od reality, ta čidla se často nedají umístit tak, aby ukazovala pravou teplotu. Použij prosím ten program, na který jsem posílal odkaz. Stačí screenshot tabulky "summary" (vyskočí ihned po zapnutí) a screenshot ze záložky sensors (nebo opsané teploty a k čemu která patří, není jich tam tolik).

Dodatečně přidáno po 1 minutě 53 vteřinách:
Ještě zkontroluj, zda máš aktuální ovladače grafické karty.
i7-4790 | RX 570 MINI 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

Uživatelský avatar
Seraphone996
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod Seraphone996 » 01 led 2018 13:00

no dobře..a když tu mám coretemp mužu to sním také změřit?...

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1094
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod HappyMental » 01 led 2018 13:06

Můžeš, ale nejsem si jistý, zda neměří pouze teplotu procesoru. Chtělo by to znát i teplotu grafické karty.
V HWinfo to najdeš tady:
tepl.png

Chtělo by to všechny údaje, u kterých je ikonka teploměru (musíš scrollovat i dolů, jsou tam další hodnoty).

Nebo alternativně můžeš použít Open Hardware Monitor, ten je na použití jednodušší: http://openhardwaremonitor.org/downloads/
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
i7-4790 | RX 570 MINI 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

Uživatelský avatar
Seraphone996
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod Seraphone996 » 01 led 2018 13:09

No..coreTemp mi ukazuje Vše...i processorr myslím....a ...mám poslat fotku?

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1094
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod HappyMental » 01 led 2018 13:11

Nech to bežet na pozadí a zapni třeba nějakou hru, teploty v zátěži budou vyšší.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 24 vteřinách:
Edituješ svoje příspěvky rychleji než stíhám odpovídat. Jestli coretemp ukazuje i grafickou kartu, můžeš to poslat. Platí ale to, co jsem psal předtím-je třeba změřit teploty v zátěži.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 59 vteřinách:
Tak dívám se, že coretemp ukazuje pouze procesor, to stačit nebude.
i7-4790 | RX 570 MINI 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

Uživatelský avatar
Seraphone996
nováček
Příspěvky: 23
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod Seraphone996 » 01 led 2018 13:21

achjo..chvíli to bude trvat protože mám debilní mobil -.-
Naposledy upravil(a) Seraphone996 dne 01 led 2018 13:32, celkem upraveno 3 x.

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1094
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod HappyMental » 01 led 2018 13:23

Třeba. A hraj třeba 10 minut s HWinfo nebo Open Hardware monitor spuštěným na pozadí. Pak pošli screeny teplot.

Dodatečně přidáno po 2 minutách 16 vteřinách:
Nechápu, jak se tvé editované příspěvky mohou tak moc lišit od těch původních. Zeptáš se, jestli může být watch dogs 2 a o minutu později to změníš na 39 stupnů. Je potřeba to nechat běžet, ten pc se tak rychle nezahřeje, navíc jedna teplota nestačí (ani nevím, k čemu patří), použij prosím jeden z těch programů, které jsem zmínil, a které měří i něco jiného než teplotu procesoru.
i7-4790 | RX 570 MINI 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

dom324
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1509
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Hra roblox....

Příspěvekod dom324 » 01 led 2018 13:26

39°C určitě není v zátěži, leda tak že bys měl custom vodu.
Monitoruj teplotu na pozadí a spusť nějakou hru/stress test (Prime95/OCCT), po 10 minutách udělej fotku teplot.

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1094
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: Hra roblox....

Příspěvekod HappyMental » 01 led 2018 13:26

A teď zase. Už chápu, co se děje. Pokud chceš něco dopsat, napiš to normálně dolů do odpovědi, doplní se ti to do předchozího příspěvku. A nemaž prosím obsah předchozí zprávy. S takovou to nedává žádný smysl a pro ostatní rádce bude velmi těžké se do debaty zapoijit.
i7-4790 | RX 570 MINI 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jakmile dohraju hru tak se ta hra sekne a nereaguje a potom nejde zapnout hra
    od Gargi10 » 27 srp 2017 19:53 » v Hry
    4
    276
    od popcorn
    01 led 2018 15:20
  • Nefunkční hra
    od Dolpi » 08 srp 2017 12:04 » v Hry
    2
    213
    od Dolpi
    08 srp 2017 12:12
  • HRA seká, důvod ?
    od ORIONwhite » 07 led 2018 23:37 » v Problémy s hardwarem
    15
    617
    od ORIONwhite
    11 led 2018 16:39
  • Hra na HRK
    od STREAMEC » 11 bře 2017 17:38 » v Hry
    2
    243
    od STREAMEC
    11 bře 2017 17:47
  • Stará pirátská hra
    od fantom004 » 17 čer 2017 14:17 » v Hry
    3
    332
    od fantom004
    18 čer 2017 21:20

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 7 hostů