AoE 3 padá

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

xkorecx
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: září 14
Pohlaví: Muž

AoE 3 padá

Příspěvekod xkorecx » 07 led 2018 18:36

Zdravím,
Hrají přes Steam hru AoE III Complete Collection, cca tak po hodině hraní mi spadne hra "program přestal pracovat" .

Podařilo se mi najít tuto chybovou hlášku:

Název chybující aplikace: age3.exe, verze: 4.107.803.3366, časové razítko: 0x49ef2fda
Název chybujícího modulu: unknown, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x00000000
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x0019fa33
ID chybujícího procesu: 0x2778
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d3872ca7408e68
Cesta k chybující aplikaci: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Age Of Empires 3\bin\age3.exe
Cesta k chybujícímu modulu: unknown
ID zprávy: f5b29a3a-03c5-41ea-91bb-5d8726ebb20d
Úplný název chybujícího balíčku:
ID aplikace související s chybujícím balíčkem:

Název protokolu:Application
Zdroj: Application Error
Datum: 06.01.2018 22:35:13
ID události: 1000
Kategorie úlohy:(100)
Úroveň: Chyba
Klíčová slova: Klasické nastavení
Uživatel: Není k dispozici
Počítač: Korec
Popis:
Název chybující aplikace: age3.exe, verze: 4.107.803.3366, časové razítko: 0x49ef2fda
Název chybujícího modulu: unknown, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x00000000
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x0019fa33
ID chybujícího procesu: 0x2778
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01d3872ca7408e68
Cesta k chybující aplikaci: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Age Of Empires 3\bin\age3.exe
Cesta k chybujícímu modulu: unknown
ID zprávy: f5b29a3a-03c5-41ea-91bb-5d8726ebb20d
Úplný název chybujícího balíčku:
ID aplikace související s chybujícím balíčkem:
Kód XML události:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="Application Error" />
<EventID Qualifiers="0">1000</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>100</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2018-01-06T21:35:13.732817300Z" />
<EventRecordID>4662</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>Korec</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>age3.exe</Data>
<Data>4.107.803.3366</Data>
<Data>49ef2fda</Data>
<Data>unknown</Data>
<Data>0.0.0.0</Data>
<Data>00000000</Data>
<Data>c0000005</Data>
<Data>0019fa33</Data>
<Data>2778</Data>
<Data>01d3872ca7408e68</Data>
<Data>C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Age Of Empires 3\bin\age3.exe</Data>
<Data>unknown</Data>
<Data>f5b29a3a-03c5-41ea-91bb-5d8726ebb20d</Data>
<Data>
</Data>
<Data>
</Data>
</EventData>
</Event>



Sestava :
Deska - GIGABITE 970A - DS3P
CPU - AMD FX-4100
Grafika - ATI RADEON 5750
RAM - 2X 4GB DDR3 - 1333
Windows 10 Pro

Předem díky za rady.



Reklama
lucaso84
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2258
Registrován: červen 12
Pohlaví: Muž

Re: AoE 3 padá

Příspěvekod lucaso84 » 07 led 2018 19:18

Hra je originál?
CPU: Intel Core i5 4590 3,3GHz
OP: 16GB Kingston 1866MHz
GFX: GIGABYTE RX460 WINDFORCE OC 4G
MB: MSI Z97 PC Mate
HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB
SSD: Samsung 860 EVO 500GB
Zdroj: Fortron HEXA+ 400W
Case: Evolveo Ray 4
OS: Windows 10 64bit
Chladič: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2

xkorecx
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: září 14
Pohlaví: Muž

Re: AoE 3 padá

Příspěvekod xkorecx » 07 led 2018 19:46

Ano, koupena přes Steam.

JMaSha
Level 2
Level 2
Příspěvky: 197
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: AoE 3 padá

Příspěvekod JMaSha » 07 led 2018 19:48

Zkoušel si přeinstalovat, popř. změnit kompabilitu ve vlastnostech?
AMD Phenom II x4 850 3.30 GHz
ASUS M4a87TD EVO
XFX Radeon RX 560 2GB Core Edition
Cooler Master rs-600-acab-m4
RAM 12GB DDR3

xkorecx
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: září 14
Pohlaví: Muž

Re: AoE 3 padá

Příspěvekod xkorecx » 07 led 2018 19:58

Reinstal už jsem zkoušel, i různé kompatibility.

Uživatelský avatar
Akrej
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2824
Registrován: červen 12
Bydliště: Támhle za kopcem
Pohlaví: Muž

Re: AoE 3 padá

Příspěvekod Akrej » 08 led 2018 17:04

A máš požadavky na hru dostatek ram paměti?
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
Moje práce testera je klidná a pohodová, jen nepochopím proč se zakl. desky od HP musí resetovat desetkrát :-x
--------------------------------------
Zdarma bitcoiny každou hodinu! - www.freebitco.in
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb :)

xkorecx
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: září 14
Pohlaví: Muž

Re: AoE 3 padá

Příspěvekod xkorecx » 08 led 2018 18:06

při hře využití max. 3,5GB z 8


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Padá Excel
    od JIVA2404 » 01 čer 2018 14:38 » v Kancelářské balíky
    4
    400
    od JIVA2404
    06 čer 2018 05:51
  • Padá Win10
    od Gary15 » 18 bře 2018 16:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    2
    298
    od Pic
    18 bře 2018 17:06
  • Padá do BSOD
    od junfan » 02 kvě 2018 15:28 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    4
    283
    od pulsik
    03 kvě 2018 12:57
  • Neustále padá cs:go
    od ondrojd » 01 črc 2018 18:48 » v Hry
    5
    292
    od ondrojd
    04 črc 2018 09:58
  • Windows XP padá
    od kajicek94 » 16 zář 2017 11:50 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    2
    444
    od adavyp
    18 zář 2017 22:27

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 4 hosti