GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

FreddieR
Level 1
Level 1
Příspěvky: 89
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod FreddieR » 28 kvě 2012 17:56

Pokud zapnu hru, po několika sekundách přestane fungovat myš. V menu mohu pohybovat myší, ale nemůžu poklepávat. Zato Ve hře se nemůžu naklánět ani střílet, jako by myš nefungovala. To se mi nikdy nestalo.



Reklama
Cyraxek15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod Cyraxek15 » 28 kvě 2012 17:57

Je hra koupená?

FreddieR
Level 1
Level 1
Příspěvky: 89
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod FreddieR » 28 kvě 2012 17:58

Ano. Toto GTA jsem dříve hrával. Žádný problém se nevyskytl. Až teď. Myš nemám odpojenou.

Cyraxek15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 88
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod Cyraxek15 » 28 kvě 2012 18:09

Zkus to přeinstallovat.

Uživatelský avatar
tux
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9422
Registrován: červenec 10
Pohlaví: Muž

Re: GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod tux » 28 kvě 2012 18:10

Nastav spřažení jen na jedno jádro.
Ve správci procesů, ptm klik na gta_sa.exe a nastavit spřažení.
Just Fucking Google It!

Uživatelský avatar
Moony
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 867
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod Moony » 28 kvě 2012 18:13

Běž z hry do menu - přepni Myš + klávesnice na Myš + Joystick a pak zase Myš + Klávesnice a hrej dál.
GIGABYTE GA-970, Seasonic S12II 500 W, AMD FX-6300 Vishera 3,5 GHz, 8 GB Kingston DDR3 1666 MHz, Gigabyte Radeon RX 480 8 GB, Seagate Barracuda 7200.14 2 TB + 1 TB, Windows 7 64bit, case Thermaltake Matrix

FreddieR
Level 1
Level 1
Příspěvky: 89
Registrován: prosinec 11
Pohlaví: Muž

Re: GTA: San Andreas - Nefunkční myš!

Příspěvekod FreddieR » 28 kvě 2012 19:01

tux píše:Nastav spřažení jen na jedno jádro.
Ve správci procesů, ptm klik na gta_sa.exe a nastavit spřažení.


Spražení někdy pomůže. Otáčení a míření funguje, ale když přejdu do menu a zpátky, je to zase.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • GTA san andreas nejde mi to
    od StieeX » 10 úno 2017 17:11 » v Hry
    6
    466
    od Martab
    11 úno 2017 11:23
  • Nefunkční klávesnice a myš
    od ecthelioncze » 21 pro 2017 20:58 » v Problémy s hardwarem
    2
    128
    od ecthelioncze
    21 pro 2017 21:24
  • Nefunkcni mys a klavesnice
    od neolicious » 06 úno 2017 20:15 » v Problémy s hardwarem
    10
    768
    od neolicious
    08 úno 2017 20:41
  • Částečně nefunkční klávesnice a myš
    od miro_ » 22 pro 2017 15:05 » v Problémy s hardwarem
    0
    162
    od miro_
    04 led 2018 19:38
  • battlefield 1 nefunkční klávesnicea a myš
    od atp.martin » 17 dub 2017 12:52 » v Hry
    0
    184
    od atp.martin
    17 dub 2017 12:52

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti