Bod obnovení a naplánovaná úloha Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 21 led 2017 23:00

Zdravím,

mám dotaz. Dám ten script do Naplánované úlohy a ta se neprovede. Při startu kompu vyskočí hláška.
Když kliknu myší na ten script, tak se bod obnovení vytvoří. Nevím proč to nejde. Že by rozhašený
komp? Posílám screenshot. Mám XP. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

[size=85][color=green]Dodatečně přidáno po 9 minutách 15 vteřinách:[/color][/size]
Zdravím,

ten script je odtud - http://www.winhelponline.com/blog/creat ... er-script/ . Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 22 led 2017 16:38

Pod jakým účtem ten skript spouštíš?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 23 led 2017 00:31

Zdravím,

nereagoval jsem ihned. Nejde mi to spustit pod žádným účtem a to mám práva admina - správce. Účet
nepotřebuji a heslo taky ne. Ten komp je můj, nikdo jiný na něm nepracuje. Nemám tam žádný účet a
též to nejde. Zkoušel jsem to ve VirtualBoxu od Oracle a tam to jde. Na kompu pracuji asi 3 roky od
posledního reinstalu. Třeba už je zralý na reinstalaci. Dříve jsem reinstaloval po pár měsících.
Neznalost. Teď reinstaluji tak po dvou letech. Pracuji na něm každý den. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 23 led 2017 00:36

V naplánovaných úlohách lze nastavit pod jakým účtem se má skript spouštět. Tedy znovu:
ITCrowd píše:Pod jakým účtem ten skript spouštíš?
A fungoval dřív na tomto PC, nebo nefungoval nikdy?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 23 led 2017 01:22

Zdravím,

nejde mi to. Zkoušel jsem účet i bez účtu. Teď na kompu nemám účet. Nastartují se widle a skočím
rovnou do widlí. Dávám sem screenshot. Jiné aplikace jdou naplánovat. Tenhle script se nespustí. Hodí
mi to hlášku. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 23 led 2017 02:03

Karta.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 23 led 2017 09:08

Pro tvou informaci - i když počítač startuje rovnou do windows, spouští se pod nějakým účtem. Kdybys neměl účet, tak se do počítače vůbec nedostaneš.
Při zadávání úlohy:
Uloha_prava.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 24 led 2017 01:13

Zdravím,

nejde mi to spustit. Dávám screenshot. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 24 led 2017 10:13

No. Takže tam máš účet voyager a zjevně bude bez hesla => to, co ti to píše: Není-li zadáno heslo, nemohou být úlohy spuštěny. Systém se tedy chová správně.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 24 led 2017 19:56

Zdravím,

dal jsem tam heslo a vyskočí mi hláška. Dávám screenshot. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 25 led 2017 22:28

Zdravím,

musí se k tomu účtu vytvořit heslo. Pak to funguje. Ještě to nechám asi dva dny otevřené a pak to uzavřu. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 26 led 2017 08:27

ITCrowd píše:No. Takže tam máš účet voyager a zjevně bude bez hesla => to, co ti to píše: Není-li zadáno heslo, nemohou být úlohy spuštěny. Systém se tedy chová správně.

A to jsem psal už v příspěvku výše.
A pokud bys chtěl, aby se PC po startu rovnou spustil do tvého účtu (tak jak bylo), pak do příkazového řádku zadej příkaz "control userpasswords2". Objeví se nabídka, kde odškrtneš "Před použitím počítače musí uživatelé zadat jméno a heslo" a zvolíš si svůj účetr jako automaticky spouštěný.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • bod obnovení
    od huhto » 14 led 2017 19:39 » v Vše ostatní (bezp)
    3
    1340
    od petrmet
    14 led 2017 20:21
  • Virtuální bod na obrazovce
    od reactor » 12 pro 2016 18:18 » v Vše ostatní (sw)
    1
    187
    od michalxl99
    12 pro 2016 19:06
  • Vstupní bod nebyl nalezen
    od Avisek » 01 kvě 2017 21:04 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    189
    od Pic
    01 kvě 2017 23:12
  • Tenda přístupový bod - nelze se připojit k settings
    od amadeus » 04 čer 2017 00:20 » v Administrace sítě
    16
    516
    od ITCrowd
    06 čer 2017 08:00
  • Obnovení systému
    od Jestřáb » 29 kvě 2017 21:14 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    296
    od atari
    29 kvě 2017 21:31

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti