Bod obnovení a naplánovaná úloha Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 21 led 2017 23:00

Zdravím,

mám dotaz. Dám ten script do Naplánované úlohy a ta se neprovede. Při startu kompu vyskočí hláška.
Když kliknu myší na ten script, tak se bod obnovení vytvoří. Nevím proč to nejde. Že by rozhašený
komp? Posílám screenshot. Mám XP. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

[size=85][color=green]Dodatečně přidáno po 9 minutách 15 vteřinách:[/color][/size]
Zdravím,

ten script je odtud - http://www.winhelponline.com/blog/creat ... er-script/ . Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14780
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 22 led 2017 16:38

Pod jakým účtem ten skript spouštíš?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 23 led 2017 00:31

Zdravím,

nereagoval jsem ihned. Nejde mi to spustit pod žádným účtem a to mám práva admina - správce. Účet
nepotřebuji a heslo taky ne. Ten komp je můj, nikdo jiný na něm nepracuje. Nemám tam žádný účet a
též to nejde. Zkoušel jsem to ve VirtualBoxu od Oracle a tam to jde. Na kompu pracuji asi 3 roky od
posledního reinstalu. Třeba už je zralý na reinstalaci. Dříve jsem reinstaloval po pár měsících.
Neznalost. Teď reinstaluji tak po dvou letech. Pracuji na něm každý den. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14780
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 23 led 2017 00:36

V naplánovaných úlohách lze nastavit pod jakým účtem se má skript spouštět. Tedy znovu:
ITCrowd píše:Pod jakým účtem ten skript spouštíš?
A fungoval dřív na tomto PC, nebo nefungoval nikdy?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 23 led 2017 01:22

Zdravím,

nejde mi to. Zkoušel jsem účet i bez účtu. Teď na kompu nemám účet. Nastartují se widle a skočím
rovnou do widlí. Dávám sem screenshot. Jiné aplikace jdou naplánovat. Tenhle script se nespustí. Hodí
mi to hlášku. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 23 led 2017 02:03

Karta.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14780
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 23 led 2017 09:08

Pro tvou informaci - i když počítač startuje rovnou do windows, spouští se pod nějakým účtem. Kdybys neměl účet, tak se do počítače vůbec nedostaneš.
Při zadávání úlohy:
Uloha_prava.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 24 led 2017 01:13

Zdravím,

nejde mi to spustit. Dávám screenshot. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14780
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 24 led 2017 10:13

No. Takže tam máš účet voyager a zjevně bude bez hesla => to, co ti to píše: Není-li zadáno heslo, nemohou být úlohy spuštěny. Systém se tedy chová správně.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 24 led 2017 19:56

Zdravím,

dal jsem tam heslo a vyskočí mi hláška. Dávám screenshot. Děkuji za rady.

Pavel Šimon
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Pejo
Level 2
Level 2
Příspěvky: 170
Registrován: duben 14
Bydliště: Liberec
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod Pejo » 25 led 2017 22:28

Zdravím,

musí se k tomu účtu vytvořit heslo. Pak to funguje. Ještě to nechám asi dva dny otevřené a pak to uzavřu. Děkuji za rady.

Pavel Šimon

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14780
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Bod obnovení a naplánovaná úloha

Příspěvekod ITCrowd » 26 led 2017 08:27

ITCrowd píše:No. Takže tam máš účet voyager a zjevně bude bez hesla => to, co ti to píše: Není-li zadáno heslo, nemohou být úlohy spuštěny. Systém se tedy chová správně.

A to jsem psal už v příspěvku výše.
A pokud bys chtěl, aby se PC po startu rovnou spustil do tvého účtu (tak jak bylo), pak do příkazového řádku zadej příkaz "control userpasswords2". Objeví se nabídka, kde odškrtneš "Před použitím počítače musí uživatelé zadat jméno a heslo" a zvolíš si svůj účetr jako automaticky spouštěný.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Skript a bod obnovení
    od Peva » 04 črc 2018 02:32 » v Vše ostatní (sw)
    33
    1286
    od Peva
    06 črc 2018 21:35
  • Obnovení staré zálohy
    od johnyz5 » 03 říj 2017 20:39 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    304
    od johnyz5
    03 říj 2017 20:39
  • Obnovení PC do továrního nastavení
    od Lianer » 16 led 2018 23:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    425
    od JegenaJk
    17 led 2018 01:38
  • Obnovení do továrního nastavení vs Formát
    od cunik.cz » 04 zář 2018 22:38 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    22
    1010
    od RIKI22
    16 zář 2018 18:33
  • Problémy s přehráváním po obnovení
    od Tetrix » 23 zář 2017 16:41 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    5
    562
    od Pic
    23 zář 2017 22:17

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů