Po kopírování vypnout PC

...

Moderátor: Mods_senior

danton3
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod danton3 » 03 zář 2017 11:52

Zdravím.
Hledám nějaký plugins, který by v Total Commanderu umožnil po kopírování / přesouvání vypnout PC. Moc anglicky neumím, takže hledání na http://www.ghisler.com/plugins.htm mi moc nepomůže.
TeraCopy jsem zkoušel a nechci ani jiný program.
Díky.



Reklama
zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8682
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod zeus » 04 zář 2017 12:40

Takovy neni.
Nicmene napsat dva prikazy do cmd bude asi orisek, co?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31877
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 12:57

Hledas neco co neexistuje.

Pouzij na kopirovani program, ktery po dokonceni umi vypnout pocitac.

"Nicmene napsat dva prikazy do cmd bude asi orisek, co?"

Kdyz uzivatel spi tak to problem bude :-)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14396
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod ITCrowd » 04 zář 2017 13:19

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8682
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod zeus » 04 zář 2017 16:49

petr22 píše:Kdyz uzivatel spi tak to problem bude :-)

Vzdyt vis, jak jsem to myslel ;)
1. prikaz na kopirovani/presun
2. prikaz k vypnuti PC
oba prikazy lze preci zapsat na jeden radek (&&), odeslat Enterem a jit spat
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

danton3
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod danton3 » 04 zář 2017 16:53

zeus píše:Takovy neni.
Nicmene napsat dva prikazy do cmd bude asi orisek, co?

Když poradíš jaké dva a jak, nebude to oříšek.
Díky.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31877
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 17:21

Coz ale znamena, ze pri kopirovani cehokoliv je treba neustale ten prikaz na kopirovani prepisovat.

Vypnout pocitac po skonceni kopirovani umi treba TeraCopy.

danton3
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod danton3 » 04 zář 2017 17:54

Díky všem za snahu a ochotu.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kopírování souborů
    od EUcreepemineCZ » 16 led 2018 14:13 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    328
    od EUcreepemineCZ
    16 led 2018 18:35
  • Nejde vypnout notebook
    od TheSemtexCZ » 21 črc 2017 15:28 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    13
    1472
    od TheSemtexCZ
    10 led 2018 12:50
  • Monitor nejde vypnout
    od ricci_ » 25 pro 2017 20:52 » v Problémy s hardwarem
    3
    158
    od Baggy
    26 pro 2017 11:56
  • Automatické kopírování dat
    od zemi44 » 10 črc 2017 10:25 » v Kancelářské balíky
    3
    484
    od MePExG
    10 črc 2017 15:30
  • Kopírování systémového disku
    od Zin » 01 úno 2018 18:14 » v Vše ostatní (sw)
    2
    219
    od RIKI22
    01 úno 2018 18:22

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Brandwatch [Bot], CommonCrawl [Bot] a 2 hosti