Po kopírování vypnout PC

...

Moderátor: Mods_senior

danton3
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod danton3 » 03 zář 2017 11:52

Zdravím.
Hledám nějaký plugins, který by v Total Commanderu umožnil po kopírování / přesouvání vypnout PC. Moc anglicky neumím, takže hledání na http://www.ghisler.com/plugins.htm mi moc nepomůže.
TeraCopy jsem zkoušel a nechci ani jiný program.
Díky.



Reklama
zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8345
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod zeus » 04 zář 2017 12:40

Takovy neni.
Nicmene napsat dva prikazy do cmd bude asi orisek, co?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28702
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 12:57

Hledas neco co neexistuje.

Pouzij na kopirovani program, ktery po dokonceni umi vypnout pocitac.

"Nicmene napsat dva prikazy do cmd bude asi orisek, co?"

Kdyz uzivatel spi tak to problem bude :-)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod ITCrowd » 04 zář 2017 13:19

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8345
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod zeus » 04 zář 2017 16:49

petr22 píše:Kdyz uzivatel spi tak to problem bude :-)

Vzdyt vis, jak jsem to myslel ;)
1. prikaz na kopirovani/presun
2. prikaz k vypnuti PC
oba prikazy lze preci zapsat na jeden radek (&&), odeslat Enterem a jit spat
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

danton3
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod danton3 » 04 zář 2017 16:53

zeus píše:Takovy neni.
Nicmene napsat dva prikazy do cmd bude asi orisek, co?

Když poradíš jaké dva a jak, nebude to oříšek.
Díky.

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28702
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 17:21

Coz ale znamena, ze pri kopirovani cehokoliv je treba neustale ten prikaz na kopirovani prepisovat.

Vypnout pocitac po skonceni kopirovani umi treba TeraCopy.

danton3
nováček
Příspěvky: 24
Registrován: květen 10
Pohlaví: Muž

Re: Po kopírování vypnout PC

Příspěvekod danton3 » 04 zář 2017 17:54

Díky všem za snahu a ochotu.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Počítač nejde vypnout
    od s-u-l-i » 25 úno 2017 01:43 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    305
    od s-u-l-i
    25 úno 2017 01:43
  • Nejde vypnout notebook
    od TheSemtexCZ » 21 črc 2017 15:28 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    12
    625
    od Kolmic
    09 srp 2017 08:06
  • Automatické kopírování dat
    od zemi44 » 10 črc 2017 10:25 » v Kancelářské balíky
    3
    308
    od MePExG
    10 črc 2017 15:30
  • PC se nechce vypnout
    od sphil » 10 čer 2017 14:46 » v Problémy s hardwarem
    3
    245
    od Turion
    10 čer 2017 16:39
  • Kopírování karty pomocí NFC
    od kajicek94 » 14 dub 2017 17:33 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    5
    379
    od Erikprvní
    14 dub 2017 18:59

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů