No Video Input??

...

Moderátor: Mods_senior

Misadcz
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

No Video Input??

Příspěvekod Misadcz » 16 kvě 2018 15:18

Dobrý den,
Měl bych dotaz, při spuštění pc se mi vždy zobrazí No Video Input a pak enter sleep mode, po vzbuzení se mi sekne Bios...
Jaká je možnost fixnout ten No Video Input ?? ale převážně jen ten bios se děje, přitom PC pípne že vše v pořádku, v čem může být chyba ? Může to být kvůli viru třeba ?

Předem děkuji za odpověď
Misadcz



Komponenty:
- GPU = Asus GTX 1060 (3gb)
- CPU = Intel Core i5-3330¨
- RAM = 2x Kingston HyperX XMP 8GB DDR3
- MB = GIGABYTE GA-Z77-DS3H
- Zdroj = Corsair 750W Builder series CX750 Bronze



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14297
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod ITCrowd » 16 kvě 2018 19:36

No video input se klidně může objevit. Jde o to, že monitor hledá, na kterém vstupu je videosignál. Nenajde ho, tak přejde do sleepu, a na signál se probudí. Jde o standardní chování.
Fixnout by mohlo jít tak, že napevno zvolíš vstup v nastavení monitoru.
Co to znamená "sekne bios"?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Misadcz
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod Misadcz » 16 kvě 2018 19:52

ITCrowd píše:No video input se klidně může objevit. Jde o to, že monitor hledá, na kterém vstupu je videosignál. Nenajde ho, tak přejde do sleepu, a na signál se probudí. Jde o standardní chování.
Fixnout by mohlo jít tak, že napevno zvolíš vstup v nastavení monitoru.
Co to znamená "sekne bios"?

při načítání systému se prostě BIOS sekne a vidím jen obraz Biosu a nejde mi F12, Del a podobné funkce
Todle:
https://www.youtube.com/watch?v=8SFw3AF8ZXc
Naposledy upravil(a) Misadcz dne 16 kvě 2018 20:24, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14297
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod ITCrowd » 16 kvě 2018 20:07

To bych neviděl jako problém monitoru, i když to souviset může. Tohle bude HW problém.
Odpoj všechny mechaniky, disky, vytáhni všechny karty. Pokud máš integrovanou grafiku, pak vytáhni i grafiku a zkoušej na integrované. Ponech pouze jeden modul RAM, ostatní ven.
A zkus nastartovat.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Misadcz
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod Misadcz » 16 kvě 2018 20:24

takže mám odpojit HDD,Mechaniku, vytahnout grafiku a nechat tam jen jednu ramku jestli chápu ?

Dodatečně přidáno po 13 minutách 31 vteřinách:
Odpojil HDD,Mechaniku, vyndal 1 ramku ale i tak ten bios pořád nereaguje
Grafiku jsem nevyndal, protože nemám integrovanou

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14297
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod ITCrowd » 16 kvě 2018 20:41

Pokud jsi napsal komponenty správně, pak tvá deska má grafický výstup VGA, DVI a HDMI. Procesor i5-3330 obsahuje integrovanou grafiku HD2500.
Čili integrovanou máš.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Misadcz
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod Misadcz » 16 kvě 2018 20:43

ale i tak mi přes HDMI pípala že chybí, to bude tím pádem že je zapojena asi, tak zkusím ještě jednou a vypojit ji

Dodatečně přidáno po 9 minutách 59 vteřinách:
ITCrowd píše:Pokud jsi napsal komponenty správně, pak tvá deska má grafický výstup VGA, DVI a HDMI. Procesor i5-3330 obsahuje integrovanou grafiku HD2500.
Čili integrovanou máš.

Při zapnutí pc s integrovanou grafikou a odmontováním grafické karty se mi objevil modrý obrázek biosu ale po pár vteřinách se počítač vypne

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=uIr7jG8RdL4

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14297
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod ITCrowd » 16 kvě 2018 22:24

Vypni počítač a odpoj zdroj od sítě (vytáhni zástrčku).
Vyjmi baterku na desce na asi půl minuty. Pak ji vrať zpět, připoj napájení a zkus znovu spustit.
A necituj poslední příspěvek (pravidla). Tady nejsi na warezu.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Misadcz
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod Misadcz » 17 kvě 2018 06:46

Dobře, omlouvám se, už to neudělám

vyndal jsem baterku na nějákou tu minutu a dal zpátky, pak jsem zase šel zapojit počítač a dělá to pořáád to samé
pípne to jakože OK, chvili je zase ta modrá obrazovka a vypne se to, pak se zapne znovu sám a dělá to furt dokola dokud ho nevypnu já

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14297
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod ITCrowd » 17 kvě 2018 08:00

Zkus vyměnit paměťový modul za jiný (pokud máš víc).
jestliže závada zůstane, pak bych zkusil jiný zdroj. Poté základní desku.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Misadcz
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: No Video Input??

Příspěvekod Misadcz » 17 kvě 2018 09:41

No včera jsem se pitval ve zdroji a trochu smrdel trosicku
Ano mam 2 ramky
Odpoledne vyzkouším


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • input not supported v běžném režimu
    od Lanther » 29 dub 2018 12:39 » v Problémy s hardwarem
    4
    305
    od Turion
    29 dub 2018 15:50
  • Video
    od myshaak » 30 led 2018 00:38 » v Problémy s hardwarem
    1
    195
    od TRNX
    30 led 2018 07:07
  • porouchané video
    od marykari » 27 čer 2017 20:33 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    233
    od marykari
    27 čer 2017 20:33
  • Video grabber konektor
    od zumba » 15 úno 2018 20:16 » v Vše ostatní (hw)
    4
    311
    od zumba
    15 úno 2018 21:00
  • GTA V - Video paměť
    od imunita » 01 dub 2018 19:06 » v Problémy s hardwarem
    2
    260
    od Martab
    02 dub 2018 13:19

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů