Nový herní monitor

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Turion
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1426
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Turion » 04 dub 2018 20:16

Tak s ho.nama na mě:). PCTuning píše jiná ho.na. Namátkou: "144Hz režim ukazuje, že VA panel nemá šanci vykreslit správný odstín na následujícím snímku. Světlý ocas za žlutou kopulí je nápadnější než při 60 Hz. Přechod mezi sytým červeným talířem a tmavším pozadím pak ukazuje, že 144 Hz je mimo možnosti VA panelu. Volba odezvy Extreme pak kupodivu nic zásadního nezmění. K jakémusi mírnému zaostření dojde, ale jedinou viditelnou změnou je ztmavnutí obrazu."
vuLva "Skill opravdu není o tom co máš za monitor." Hele je vidět, že nejsi žádný z lepších gamerů, jinak bys to nemohl vyblít. Tak to nech lidem co hrajou top ligu.



Reklama
Fox_25
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 735
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Fox_25 » 04 dub 2018 20:28

No to je hezký, to je jak diskuze s rendlem na swh, ten taky mlel o TN svoje a IPS, ani VA v reálu nikdy neviděl.....

Turion
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1426
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Turion » 04 dub 2018 20:37

Zřejmě dobrej oddíl. Zajímavý je, že to neříkám já, ale je to převzaté od testerů, ale stejně to ignorujete. Asi ty monitory taky nikdy neviděli.

Jezda5
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Jezda5 » 05 dub 2018 11:14

Jinak jestli se ještě můžu zeptat, jak připojit monitor k PC, jestli stačí bohatě HDMI?

vuLva
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4188
Registrován: prosinec 15
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod vuLva » 05 dub 2018 11:23

144Hz monitor určitě přes DP.
Fractal Design Define R4 (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i7-8700K (Noctua D15S) - ASUS Z370-F STRIX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + EK-M.2 - Samsung SpinPoint M9T 2TB (SQD+SQD) - Corsair RM650X - 34" Samsung CF791 @ 100Hz

Jezda5
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Jezda5 » 05 dub 2018 11:31

Stačí takový, nebo raději pozlacený (pokud se vůbec vyrábí)? https://www.czc.cz/premiumcord-displayp ... vzEALw_wcB

Dodatečně přidáno po 28 vteřinách:
On je pozlacený, sorry :D

vuLva
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4188
Registrován: prosinec 15
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod vuLva » 05 dub 2018 11:35

Jakej teda bereš monitor? DP kabely bývají většinou v balení.
Fractal Design Define R4 (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i7-8700K (Noctua D15S) - ASUS Z370-F STRIX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + EK-M.2 - Samsung SpinPoint M9T 2TB (SQD+SQD) - Corsair RM650X - 34" Samsung CF791 @ 100Hz

Jezda5
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Jezda5 » 05 dub 2018 11:38

Beru ten MSI Optix MAG27CQ z CZC, akorát není nikde na skladě, tak to potrvá než bude.

vuLva
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4188
Registrován: prosinec 15
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod vuLva » 05 dub 2018 11:43

DP kabel je v balení netřeba kupovat.

Na Alfě/TSB by měl být naskladněn 16.4.
https://www.alfa.cz/product.php?eid=10514000400000049PZ
Fractal Design Define R4 (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i7-8700K (Noctua D15S) - ASUS Z370-F STRIX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + EK-M.2 - Samsung SpinPoint M9T 2TB (SQD+SQD) - Corsair RM650X - 34" Samsung CF791 @ 100Hz

Jezda5
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Jezda5 » 05 dub 2018 11:48

Objednal jsem ho včera večer na CZC, mám tam ještě nějakou slevu z minulých nákupů. Teď jen čekat. Jinak děkuji za odpovědi :)

Jezda5
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Jezda5 » 13 dub 2018 18:31

Nevíte někdo proč? https://www.imgup.cz/image/LvYg zkoušel jsem na monitoru upravovat profily, jas atd. někdě to pomůže a zase to ubere jinde, ale pořád, jakoby oranžové stíny?

Fox_25
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 735
Registrován: duben 17
Pohlaví: Muž

Re: Nový herní monitor

Příspěvekod Fox_25 » 13 dub 2018 20:10

Že by vadný kus? Monitory jsou dnes celkem loterie. Dělá to všude? Pokud jo, zkontroluj zda máš 32bit barvy, i když 16bit by se takto projevit neměl, ale čert ví. Pak bych zvážil reklamaci a taky to zkus propojit s GK třeba přes HDMI a DVI.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nový herní monitor
    od HonzaR33 » 10 dub 2018 17:29 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    374
    od HonzaR33
    17 dub 2018 18:40
  • Nový herní monitor
    od KRogy » 17 dub 2018 14:55 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    165
    od satik
    17 dub 2018 16:38
  • Herní počítač + herní monitor od Dellu. 6 měsíců používaný
    od detex1 » 19 dub 2018 21:13 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    174
    od dom324
    19 dub 2018 21:14
  • Nový monitor
    od Dolpi » 12 lis 2017 10:58 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    23
    808
    od Dolpi
    19 lis 2017 15:54
  • Nový monitor
    od Benny86 » 07 úno 2018 12:51 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    322
    od vuLva
    08 úno 2018 05:50

Zpět na “Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot], Hollohlaway a 9 hostů