Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Uživatelský avatar
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1574
Registrován: září 11
Bydliště: Birmingham, United Kingdom
Pohlaví: Muž

Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod strangereu » 17 kvě 2018 14:55

Ahoj, po aktualizaci windows jsem si všiml, že pod svou veřejnou IP nemohu přistupovat ke svým webům.
Na PC mi běží xampp server a na něm weby pod doménami nasměrovanými na mou veřejnou IP.

Z jiných zařízení mi to funguje normálně, i z jiného připojení (mobilní data), ale z toho lokálního počítače tu IP prostě neotevřu a píše mi to "Refused to connect / Connection refused"

Zkoušel jsem udělat ipconfig /flushdns && ipconfig /renew a nepomohlo.


Co se s tím dá dělat?


Back-end webdeveloper

Reklama
Uživatelský avatar
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1574
Registrován: září 11
Bydliště: Birmingham, United Kingdom
Pohlaví: Muž

Re: Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod strangereu » 21 kvě 2018 15:21

up
Back-end webdeveloper

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2889
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod satik » 21 kvě 2018 15:38

To ani nikdy jít nemohlo.
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI GTX 1080Ti Gaming, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

Uživatelský avatar
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1574
Registrován: září 11
Bydliště: Birmingham, United Kingdom
Pohlaví: Muž

Re: Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod strangereu » 21 kvě 2018 16:58

No přísahám, že to dřív šlo... Dokonce i na svůj herní server se připojuji pomocí mojí veřejné IP.
Na svém počítači hodně dělám weby, takže mi tu běží i můj apache server, kde vše testuji a vždycky vše šlo, že stačilo pouze zadat doménu/veřejnou IP a na web jsem se normálně dostal.
Back-end webdeveloper

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2889
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod satik » 21 kvě 2018 17:51

Nejel jsi pres nejakou VPNku? Nemel jsi upraveny soubor hosts?
Ja mam malej domaci server a pres verejnou ip se nepripojim a pres domain name jen diky tomu, ze mam na hlavnim pc upraveny hosts, aby se mi domenovy jmeno prelozilo na lokalni ip v domaci siti.
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI GTX 1080Ti Gaming, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

Uživatelský avatar
strangereu
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1574
Registrován: září 11
Bydliště: Birmingham, United Kingdom
Pohlaví: Muž

Re: Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod strangereu » 21 kvě 2018 17:59

Měl jsem tam napsáno defaultně 127.0.0.1, ale nevím o tom, že bych to předtím nějak upravoval.

Ale zeptám se, co bych tam měl napsat, aby mi to fungovalo, tak jak to fungovalo dřív?
127.0.0.1 mujweb.cz?
Back-end webdeveloper

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2889
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Z mého PC nemohu přistupovat k mé veřejné IP, proč?

Příspěvekod satik » 21 kvě 2018 18:31

j, pokud to mas primo na tom pc, ze kteryho se pripojujes
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI GTX 1080Ti Gaming, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nastavení IP kamery na veřejné IP
    od safpet » 03 lis 2017 08:11 » v Sítě - hardware
    1
    353
    od ITCrowd
    03 lis 2017 08:44
  • BSOD (*minidump nemohu nalézt/vytvořit*)
    od Pely » 16 úno 2018 23:54 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    17
    853
    od JegenaJk
    22 úno 2018 21:20
  • Odhad ceny mého starého PC
    od Dalmar » 13 říj 2017 14:03 » v Vše ostatní (hw)
    2
    277
    od Manoust
    13 říj 2017 16:33
  • VAC BAN za který nemohu,CSGO
    od ASWY » 19 lis 2017 21:10 » v Hry
    9
    598
    od dodoczyt
    20 lis 2017 17:20
  • Nemohu se připojit na LAN servery
    od Josef Kaplan Jr. » 19 kvě 2018 12:16 » v Vše ostatní (sw)
    0
    91
    od Josef Kaplan Jr.
    19 kvě 2018 12:16

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti