nastavení wi-fi, avast háže chybu

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
KamilaS
Level 3
Level 3
Příspěvky: 628
Registrován: červen 13
Bydliště: Praha
Pohlaví: Žena

nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod KamilaS » 22 srp 2017 11:42

ahoj trochu jsem se štourala v nastavení - konfigurace se to jmenovalo :oops: wi-fi routeru a měnila jsem heslo atd.

a kromě avastu i windows mi hází, že tam je něco v nepořádku a mobily se i v blízkosti jen asi 2 metrů špatně chytaj

děkuju a přikládám obrázek
PROBLÉMY S WIFI.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Jsem Lama ale jsem snaživá : D

Reklama
zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8329
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod zeus » 22 srp 2017 14:15

To UPC muzes preci vyresetovat (a upravit nastaveni znovu) a u 'Vase zarizeni' je sipku dolu s podrobnostmi. Copak tam je?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
KamilaS
Level 3
Level 3
Příspěvky: 628
Registrován: červen 13
Bydliště: Praha
Pohlaví: Žena

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod KamilaS » 22 srp 2017 20:59

posílám v obrázku i navrhovaný řešení, nevím jestli to jejich řešení není jen, jak si nesmyslně něco natahat do pc nebo je to opravdu potřeba
a nastavit jak přesně? já nevim, jak to nakonfigurovat správně na můj pc... ono nestačí, že jsem to dala do původního nastavení stisknutím a podržením toho vmáčklýho čudlíku :oops: s těma šipečkama dokola?
děkuju :oops:
Bez názvu.jpg
26.jpg
25.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jsem Lama ale jsem snaživá : D

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8329
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod zeus » 22 srp 2017 21:23

'Cudlik s sipeckama dokola' staci, tedy pro router. Pro klid duse bych zmenil heslo k wifi a do administrace.
Do PC si nabizenou zaplatu nainstaluj, ta je od Microsoftu.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
KamilaS
Level 3
Level 3
Příspěvky: 628
Registrován: červen 13
Bydliště: Praha
Pohlaví: Žena

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod KamilaS » 23 srp 2017 19:10

dala jsem to stáhnout ale nebyla tam verze pro 32 bit vyloženě napsaná, jen pro windows 7 a další možnosti pro w7 x64, tak jsem dala stáhnout tu bez x64 a napsalo mi to "tato aktualizace není pro váš počítač dostupná"
2. jsem povolila automatické aktualizace a restartovala pc, pak dala aktualizovat a nic...nějaká chyba číslo ...
3. jsem šla na windows stránky a našla si veškerý aktualizace pro w7 x32, dočasně vypla antivir a když jsem jednu z nich chtěla instalovat vůbec se nic neinstalovalo, neproběhla instalace
takhle se třeba jmenuje jeden z těch stažených souborů: Windows_Win7SP1.7601.17514.101119-1850.X86FRE.Symbols

nevím si rady, děkuju
Jsem Lama ale jsem snaživá : D

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8329
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod zeus » 23 srp 2017 20:41

OK. Sama vidis, ze pisou MS17-010.
V nem je pro W7 odkaz na KB4012212.
Tam je i 32-bit verze.

Ale nez zacnes stahovat a instalovat, podivej se, zda uz ji tam nemas a Avast te nemystifikuje.

A jestli zlobi aktualizace, pak zde ;)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
KamilaS
Level 3
Level 3
Příspěvky: 628
Registrován: červen 13
Bydliště: Praha
Pohlaví: Žena

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod KamilaS » 24 srp 2017 22:34

nakonec se při včerejším vypnutím pc nainstalovalo 22 aktualizací a dnes už jsem automat. aktualizace zakázala a ty včerejší aktualizace, co mi windows doporučil, se mi podařilo (2 ze 3) nainstalovat ... ale stále to hlásí stejnou chybu
tzn. že aktualizace neblbne (win update) ale když jsem chtěla stáhnout to z tvýho příspěvku, nestáhlo se to "selhalo" :(
Jsem Lama ale jsem snaživá : D

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8329
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod zeus » 25 srp 2017 09:12

Stahnout MSU aktualizacni soubor je jedna vec, jeho spusteni a instalace druha. Kde se ti to tedy zadrhne?

A kontrolu zda uz tam neni jsi provedla?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
KamilaS
Level 3
Level 3
Příspěvky: 628
Registrován: červen 13
Bydliště: Praha
Pohlaví: Žena

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod KamilaS » 25 srp 2017 19:20

ano stáhla ale nespustila, píše to: aktualizace není dostupná pro váš počítač
možná jsem blbá ale nevím, kde to zkontrolovat. myslela jsem, že stačí podívat se na ty verze OS a tam jsem mohla vidět, že w7 x32 jí nemá...nebo už nevím :(
Jsem Lama ale jsem snaživá : D

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8329
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení wi-fi, avast háže chybu

Příspěvekod zeus » 29 srp 2017 09:48

Ne verze OS, ale te srv.sys.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Co to je za chybu?
    od lukas polak » 02 pro 2016 13:14 » v Sítě - hardware
    0
    186
    od lukas polak
    02 pro 2016 13:14
  • Windows 10 hází chybu 0x80070246
    od Premrík » 04 led 2017 18:16 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    145
    od Premrík
    04 led 2017 18:16
  • ProgDVB 7.19.9x64 hlásí chybu při spuštění stanice
    od petr.sadek » 08 črc 2017 14:03 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)
    4
    287
    od petr.sadek
    08 črc 2017 19:47
  • Vybral jsem zdroj z PC a znovu ho zapojil píše to chybu
    od nechy11 » 31 led 2017 17:12 » v Taktování a další úpravy PC
    7
    292
    od nechy11
    31 led 2017 19:32
  • Nechtěný prohlížeč seznam a Avast
    od Fox_25 » 24 dub 2017 13:31 » v Vše ostatní (sw)
    4
    304
    od Fox_25
    24 dub 2017 15:03

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů