Navýšení počtu LAN Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Uživatelský avatar
divine
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2778
Registrován: červenec 12
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Navýšení počtu LAN

Příspěvekod divine » 04 zář 2017 12:23

Ahoj, kolega řeší problém s počtem LAN konektoru na routeru. Doma má modem od UPC, svůj wi-fi router a potřebuje další LAN přípojky pro TV a xbox. Jaké je levné řešení? Bez žádného nastavování atd. Pouze propojit kabelem. Děkuji za odpovědi


Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

Reklama
Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1110
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN

Příspěvekod Microsheep » 04 zář 2017 12:33

Ryzen 5 1400 | MSI B350M GAMING PRO | MSI GeForce GTX 1050 Ti 4GT | 2x8GB Corsair
Media Creation Tool | Crystal disk Info | Ninite | NirLaucher

Uživatelský avatar
divine
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2778
Registrován: červenec 12
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN

Příspěvekod divine » 04 zář 2017 12:47

Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28604
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN

Příspěvekod petr22 » 04 zář 2017 12:53

Je rok 2017, ne 1997.

10/100 Mbit/s switch zcela urcite nechces, prenosova rychlost je pouhych 12 MB/s.

Navic ten switch bude pomalejsi nez samotna linka do internetu.

Uživatelský avatar
divine
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2778
Registrován: červenec 12
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN

Příspěvekod divine » 04 zář 2017 12:59

Takže ten switch od Microsheepa je takové minimum?

Předpokládám, že kolega má doma také pouze 100Mbit router
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače

RIKI22
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1899
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN

Příspěvekod RIKI22 » 04 zář 2017 13:12


Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN  Vyřešeno

Příspěvekod ITCrowd » 04 zář 2017 13:15

100Mbit nekupovat.
Stolní PC, případně úložiště a další se vyplatí propojit gigabitově přes switch, je to rychlejší při komunikaci mezi sebou.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
divine
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2778
Registrován: červenec 12
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Navýšení počtu LAN

Příspěvekod divine » 04 zář 2017 13:21

Dobré, díky. Vyřídím
Pokud píši bez diakritiky, tak jsem na mobilu!

Návod na základní diagnostiku počítače


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Makro pro zjištění počtu buněk dle barvy
    od Martin Švach » 21 pro 2016 14:53 » v Kancelářské balíky
    3
    452
    od Martin Švach
    19 led 2017 10:29
  • Hledám pro kamaráda Iphone 6s plus 16GB nebo 32gb i rozbalení i zánovní se zárukou na splátky bez navýšení
    od kasper » 23 zář 2017 23:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    13
    592
    od Petison
    30 zář 2017 23:50
  • LAN Minecraft
    od liborek » 06 srp 2017 13:03 » v Hry
    5
    337
    od kellne
    15 srp 2017 02:57
  • rychlost lan
    od ps » 27 dub 2017 20:45 » v Sítě - hardware
    12
    511
    od ps
    28 dub 2017 19:21
  • WAKE ON LAN
    od kedar700 » 14 lis 2017 20:14 » v Administrace sítě
    3
    127
    od petr22
    včera, 18:15

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů