nastavení zyxel wap3205 v3

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

pharic
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod pharic » 12 zář 2017 20:57

Zdar.Mam problém s přístupem do nastavení a prepinanim modu AP/REPEATER/CLIENT. Mel sem postup který vždy fungoval a nyní se už nějakou dobu potykam s problémy.IP zyxelu je 192.168.1.2 .. Dřív stačilo zadat v nastavení sitoveho adapteru v pc napr na 192.168.1.3 a pres tuto adresu sem se dostal do nastavení.Po nastaveni zyxelu se síťový adapter vrátil na automatiku a všechno slapalo.Nyni pres tento postup se nelze k zyxelu připojit.Když v tomto stavu zadám 192.168.1.2 tak se sice do nastavení dostanu ale nemůžu změnit mod na repeater ani na client.Napíše to hlásku ze 192.168.1.2 je neaktivní a nekonfigurovatelny.Port na zyxelu mám zapojeny stále stejný od začátku.Už fakt nevím co s tím poradí někdo??



Reklama
zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8343
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod zeus » 12 zář 2017 22:03

Reset (ne restart!) toho Zyxelu jsi zkousel?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

pharic
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod pharic » 12 zář 2017 22:27

zeus píše:Reset (ne restart!) toho Zyxelu jsi zkousel?

Zdar ano několikrát sem reset na tovární nastavení sem dělal několikrát.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 19 vteřinách:
Potvrdilo to i ze se nahodili původní heslo nastaveny výrobcem

Dodatečně přidáno po 8 minutách 33 vteřinách:
Win 7 mi sice ukáže že to na ten zyxel je napojeny ale nic vic.když sem dal ipconfig v cmd tak mi to ukázalo úplně jiné ip atd...ale i když sem to zkusil s těmi zdají tak nic což je pochopitelné protože to jsou údaje wifi pripojeni pres mikrotik který momentálně vůbec nepoužívám

Dodatečně přidáno po 1 hodině 11 minutách 21 vteřinách:
Jestli je teda jediná rada co přišla reset zařízení (ktery nicemu nepomohl). a nic víc tak je to tu asi ztráta času....

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8343
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod zeus » 13 zář 2017 07:45

Ztrata pro koho?
Zacni dukladnejsim popisem - jake sitove prvky pouzivas, jake maji adresy, kde je jaky kabel...
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28699
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod petr22 » 13 zář 2017 07:49

"Jestli je teda jediná rada co přišla reset zařízení (ktery nicemu nepomohl). a nic víc tak je to tu asi ztráta času...."

A kolik myslis ze dostanes rad po pouhopouhych ani ne 2 hodinach ? Na diskuznim foru muzes cekat na odpoved desitky hodin nebo i dny. Byla by opravdu velika nahoda, kdy by ve stejnou chvili jako ty byl pripojen nekdo, kdo ti dokaze dokonale poradit.

Urcite uznas, ze tvrzeni ze se "nelze pripojit" a "do nastaveni se dostanu" je oxymoron.

Reset zarizeni do tovarniho nastaveni je prvni logicke reseni, ze jsi ho zkousel jsi nepsal. Ze jsi ho zkousel a ze nepomohl nemuze samozrejmne nikdo z nas vedet.

Kdyz se pripojis sitovym kabelem primo na port toho Zyxelu, zmeni se neco ?

pharic
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod pharic » 13 zář 2017 14:53

petr22 píše:"Jestli je teda jediná rada co přišla reset zařízení (ktery nicemu nepomohl). a nic víc tak je to tu asi ztráta času...."

A kolik myslis ze dostanes rad po pouhopouhych ani ne 2 hodinach ? Na diskuznim foru muzes cekat na odpoved desitky hodin nebo i dny. Byla by opravdu velika nahoda, kdy by ve stejnou chvili jako ty byl pripojen nekdo, kdo ti dokaze dokonale poradit.

Urcite uznas, ze tvrzeni ze se "nelze pripojit" a "do nastaveni se dostanu" je oxymoron.

Reset zarizeni do tovarniho nastaveni je prvni logicke reseni, ze jsi ho zkousel jsi nepsal. Ze jsi ho zkousel a ze nepomohl nemuze samozrejmne nikdo z nas vedet.

Kdyz se pripojis sitovym kabelem primo na port toho Zyxelu, zmeni se neco ?


Mam to napojeny přes kabel ze zyxelu primo na sitovku v pc.Prsne tak jak to ma byt když se chce nastavovat router.Bohužel ten postup jak sem napsal a dřív normálně fungoval tak prostě z ničeho nic nefunguje...

Dodatečně přidáno po 1 minutě 40 vteřinách:
A když se náhodou do nastavení dostanu tak nejdou změnit mody užívání

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8343
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod zeus » 13 zář 2017 15:36

No do dukladneho ma ten popis dost daleko.
Az se do Zyxelu zase dostanes, prehraj v nem firmware.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

pharic
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod pharic » 13 zář 2017 15:44

To už sem zkoušel a nepomohlo.ip zyxelu (pro administraci) je 192.168.1.2 a nejde se prostě připojit.

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8343
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod zeus » 13 zář 2017 16:10

Tak hezky zavzpominej, co jsi vsechno zkousel a napis nam to sem, at setrime prostor v databazi.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

RIKI22
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1917
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod RIKI22 » 13 zář 2017 16:48

Ak máš v PC nastavené : Získať IP adresu automaticky , tak si zadaj IP adresu manuálne.

pharic
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Muž

Re: nastavení zyxel wap3205 v3

Příspěvekod pharic » 13 zář 2017 17:50

RIKI22 píše:Ak máš v PC nastavené : Získať IP adresu automaticky , tak si zadaj IP adresu manuálne.


To samozřejmě mám bohužel i tak problém trvá.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zyxel VMG1312-B30B firmware
    od Vetor3x » 25 zář 2017 13:02 » v Sítě - hardware
    3
    343
    od kropovez
    25 zář 2017 22:00
  • Zyxel VMG1312, Debian - nefuknční IPv6
    od Huplok » 06 srp 2017 16:19 » v Administrace sítě
    1
    204
    od Huplok
    07 říj 2017 19:39
  • ZyXEL P660HW-T3 v2 - přenastavení na příjem WIFI
    od titan » 09 pro 2016 10:41 » v Sítě - hardware
    3
    331
    od Martab
    09 pro 2016 11:02
  • Nastavení
    od RichGuest » 30 srp 2017 11:40 » v Vše ostatní (sw)
    14
    377
    od Martab
    30 srp 2017 20:27
  • Router Nastavení
    od The_MaxCZ » 17 led 2017 18:27 » v Vše ostatní (inet)
    1
    270
    od HappyMental
    17 led 2017 18:43

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti