wifi Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 01 pro 2017 19:06

po restartu mi nejde bezdrátové připojení. jak zapnout/ vypnout wifi na hp bez tlačítka se symbolem vysílače? nebo jak případně nainstalovat ovladače wifi?



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13648
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod ITCrowd » 01 pro 2017 19:16

Vítej na PC-HELP!
pro kontrolu ovladačů zadej prosím přesný typ a výrobce notebooku a také jeký typ OS používáš (např. Windows 7, 64 bit).
Dále přilož screen ze správce zařízení rozkliknutý na síťových adaptérech. Více ti napoví diagnostika sítě v mém podpisu.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 02 pro 2017 16:23

je to hp, přesný typ nevím, windows 10 64 bit, screen neumím.

Dodatečně přidáno po 11 minutách 33 vteřinách:
jo, mám to, hp 3165 NGW, screenovat ale fakt neumím

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13648
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod ITCrowd » 02 pro 2017 16:42

Screen: Naklikneš si okno, co chceš nascreenovat, stiskneš klávesu levý Alt+PrintScreen. Snímek se uloží do schránky. Spustíš malování, pomocí Ctrl+V ho vložíš do malování. Popřípadě upravíš. Uložíš.
Zde klikneš na záložku Přílohy a uložený obrázek sem vložíš :-)
Nic na tom není :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 02 pro 2017 17:09

nejde

Dodatečně přidáno po 54 vteřinách:
nic to nedělá

Dodatečně přidáno po 1 minutě 11 vteřinách:
a jak nakliknout? co to znamená????

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13648
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod ITCrowd » 02 pro 2017 17:10

Tak zkus jen samotnou klávesu PrintScreen - bez Altu
Nakliknout - prostě v tom okně naklikneš to, co je potřeba vidět :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 02 pro 2017 17:24

ani print screen samotnej nic, akorát teda mám fotku udělanou mobilem, leč přílohy tu nikde nevidím

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2216
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod RIKI22 » 02 pro 2017 17:30

Možno si potom PrintScreen zabudol na toto :
ITCrowd píše:Spustíš malování, pomocí Ctrl+V ho vložíš do malování.

Dobre je použiť aj Nástroj na vystrihovanie v ktorom si vlastne vyberieš iba to , čo chceš a uložíš si to.
Napíš si do lupy vystriho..., zapni Nástroj ...,klikneš na nový a vyberieš tú časť , ktorú chceš a uložíš.
Nájdeš to v Štart-Príslušenstvo-Nástroj na vystrihovanie.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13648
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod ITCrowd » 02 pro 2017 17:35

Fotka z mobilu je 1. nekvalitní, 2. velká, takže ji pravděpodobně nevložíš.
Tohle je screen:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 02 pro 2017 23:35

Jak to mam udelat, sakra! Nechapu! Vjedu na ty ovladace dam print screen a nic! Co teda mam delat? Ovladace vypadaj v poradku!

Dodatečně přidáno po 3 minutách 13 vteřinách:
Jak mam nakliknout taky nechapu!

Dodatečně přidáno po 3 minutách 14 vteřinách:
Jak mam nakliknout taky nechapu!

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22382
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod Pic » 03 pro 2017 00:09

Asi nejlépe si pozvi kamaráda, či kamarátku, která to umí.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13648
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod ITCrowd » 03 pro 2017 07:09

Když si klikneš na diagnostiku sítě v mém podpisu, tak hned v prvním bodě uvidíš screen ze správce zařízení rozkliknutý na síťových adaptérech - to je to "nakliknutí".
To bychom od tebe potřebovali.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • nefunkční wifi - špatný wifi adaptér?
    od era60n » 07 čer 2017 21:43 » v Problémy s hardwarem
    0
    432
    od era60n
    07 čer 2017 21:43
  • Wifi + wifi repeater do 1600kč (+- 200)
    od KrisMan555 » 01 črc 2017 16:55 » v Sítě - hardware
    5
    509
    od cejny
    02 črc 2017 18:23
  • WiFi- 30m - WiFi
    od Nixin » 02 úno 2017 13:23 » v Sítě - hardware
    3
    406
    od pharic
    02 úno 2017 16:11
  • wifi
    od petko251188 » 12 led 2018 21:36 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    101
    od petko251188
    12 led 2018 21:36
  • WIFI
    od barva » 21 čer 2017 23:11 » v Problémy s hardwarem
    3
    335
    od zeus
    22 čer 2017 10:30

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti