wifi Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 07 pro 2017 18:52

Photo0304.jpg
tady je aspoň foto z mobilu. na screenovaní se necítím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8739
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod zeus » 07 pro 2017 19:34

Adapter tam mas (v poradku) nainstalovany, jak to vypada vedle hodin na ikone site?
Nemas jenom rezim letadlo?
Zminujes HP, Wireless Manager mas?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 07 pro 2017 19:38

vedle hodin mám symbol pc s kabelem, když ho vytáhnu symbol wifi co memůže naběhnout s křížkem.

Dodatečně přidáno po 24 vteřinách:
wireless manager je co?

zeus
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8739
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod zeus » 07 pro 2017 19:39

Obsluzny program od HP, najdes ho na strankach podpory sveho notebooku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 07 pro 2017 19:44

ha už wireless manager instaluju

Dodatečně přidáno po 1 minutě 49 vteřinách:
a režim letadlo je vyplej

Dodatečně přidáno po 5 minutách 14 vteřinách:
jj vyplej, wireless manager hotovo, ale je v angličtině, což je mi prd platný

Dodatečně přidáno po 11 minutách 33 vteřinách:
mně se zdá, že je vyplá wifina, ale jak ji nahodit, kruciš.....

Dodatečně přidáno po 23 minutách 56 vteřinách:
když dám diagnostiku - hlásí problém s ovladačem adaptéru wifi

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22778
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod Pic » 08 pro 2017 16:06

Podívej se na stránky HP, zda tam není aktualizace síťového ovladače pro používaný ntb.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

RIKI22
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3083
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod RIKI22 » 08 pro 2017 18:11

Pozri sa , či nemáš v Správcovi zariadení pri ovládači wifi možnosť- Vrátiť zmeny ovládača.Ak máš , tak to skús.

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 13 pro 2017 18:41

nemám

Dodatečně přidáno po 55 vteřinách:
a už si jsem jistá, že ta wifi je vyplá. čím se to na hp zapíná?

Dodatečně přidáno po 55 vteřinách:
a už si jsem jistá, že ta wifi je vyplá. čím se to na hp zapíná?

dvorakj
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2076
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod dvorakj » 13 pro 2017 19:36

bud je vpravo nahore znacka wifi, jako nad klavesnici - zmacknout

nebo je soucasti nejake funkcni klavesy(F1-F12), to se pak zmackne FN + dane Fx

nebo je adapter v rezimu spanku, vpravo dole nej kliknkout a zapnout

stahnete si "hp support assistant", updatuje vam notas a neinstaluje uplne blbosti navic

Melis
Level 3
Level 3
Příspěvky: 532
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod Melis » 13 pro 2017 19:46

Nic už nestahuj, všechno máš, jen to máš někde vyplé. Jak se to zapíná ti poví manuál, který se ti nechce číst. Router je doufám zapnutý.

Zuzana Stehlíková
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: wifi

Příspěvekod Zuzana Stehlíková » 14 pro 2017 10:56

manuál nemám, sice jsem našla na netu, ale tam nic není, co by pomohlo. Fn plus která klávesa???? wifi router běží

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32292
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: wifi

Příspěvekod petr22 » 14 pro 2017 11:10

Zase oblibeny problem HP vs wifi.

Wifi ma 3 stavy:
1. zakazana wifi karta
2. zapnuta wifi karta, rezim letadlo
3. zapnuta wifi karta, vysilace aktivni

Problem je v tom, ze kdyz se to dostane do stavu kdy standardni prepinani prepina pouze stavy 1 a 2, tak jediny zpusob
jak se prepnout do stavu 3 je HP Wireless Manager ktery jako jediny podporuje vsechny 3 stavy.

Ze je v anglictine? Smysl jednoho tlacitka TURN ON nebo TURN OFF je jasny - to snad neni problem. Nic vic nez tlacitka tam neni.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Wifi
    od proksicen » 22 úno 2018 16:45 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    2
    406
    od ITCrowd
    22 úno 2018 17:15
  • WIFI
    od Kim Hyun Jung » 07 pro 2017 20:46 » v Vše ostatní (hw)
    4
    291
    od Baggy
    08 pro 2017 20:39
  • wifi
    od petko251188 » 12 led 2018 21:36 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    328
    od petko251188
    12 led 2018 21:36
  • Wifi
    od Lord Creature2 » 14 bře 2018 20:44 » v Sítě - hardware
    6
    564
    od Lord Creature2
    15 bře 2018 06:30
  • Problém s WiFi
    od conorix » 21 lis 2017 19:05 » v Sítě - hardware
    0
    232
    od conorix
    21 lis 2017 19:05

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů