Siťový ovládač

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

VladimirekKnirek
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Siťový ovládač

Příspěvekod VladimirekKnirek » 28 pro 2017 19:24

Dobry den přeji, mám nový PC a nechce se mi připojit Internet do počitače, připojuji to přes kábel.
Nevím si vůbec rady, četl jsem tady a hodně lidi jim pomohlo stáhnout síťovy ovládač, jenže já nevím kde se to stahuje, jsem Amáter.. prosím o pomoc :( Děkuji za odpověď. :oops: :oops:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 7601
Registrován: říjen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod Rewqa » 28 pro 2017 19:37

Jdi na tuhle stránku: https://www.asus.com/Motherboards/F1A75 ... _Download/

Tam vyber svůj OS a potom najdi položku s názvem "LAN" a to stáhni a nainstaluj.
MSI B85-G43 | Intel i5 4460 | MSI GTX 1060 6GB Camo Squad | 16GB Crucial DDR3 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

VladimirekKnirek
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod VladimirekKnirek » 28 pro 2017 19:55

Error: file not found
Mi píše :/ Co mam udělat ?

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32292
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod petr22 » 28 pro 2017 19:56

A ta nelegalni kopie Windows ma byt jako co? :-)

Tech ovladacu tam bude chybet podstatne vic nez jen na sitovou kartu.

VladimirekKnirek
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod VladimirekKnirek » 28 pro 2017 19:58

Aha, nebyl jsem první majitel tady toho PC :( Až přijede starší brácha, přeinstaluje mi to omlouvám se.
No nevím, ale ten nejhlavnější nefunguje (Internet

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32292
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod petr22 » 28 pro 2017 20:00

Udelej screenshot ze spravce zarizeni.

Kdybys ale nainstaloval Windows 10, tak nejspis nebudes muset resit chybejici ovladace.

VladimirekKnirek
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod VladimirekKnirek » 28 pro 2017 20:06

petr22 píše:Udelej screenshot ze spravce zarizeni.

Kdybys ale nainstaloval Windows 10, tak nejspis nebudes muset resit chybejici ovladace.



Aha, to jsem nevěděl, ale bojím se, že to nějak podělám...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

kecalek
Level 1
Level 1
Příspěvky: 66
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod kecalek » 28 pro 2017 20:12

Nenapísal to podstatné! Je to desktop PC, alebo NB?
Pretože hľadanie ovládačov je potom rozdielne: pre PC na stránke výrobcu sieťovej karty, pri NB na stránke výrobcu NB a to musíme vedieť i model toho NB (predpokladám však, že je to NB, lenže nevieme typové označenie ASUS ????????)

VladimirekKnirek
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod VladimirekKnirek » 28 pro 2017 20:14

Ano, je to stolní počitač.

Dodatečně přidáno po 43 minutách 26 vteřinách:
A Windows 10 mi nejde stáhnout, protože nejsem připojený k Internetu. :-(

RIKI22
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3083
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod RIKI22 » 28 pro 2017 22:50

Skús si zapnúť cmd ,ako správca a vlož tam : netsh winsock reset.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32292
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod petr22 » 28 pro 2017 22:53

Zadne ovladace nepotrebujes, vsechno je nainstalovane.

Nejspis je toho nastavene ale vic nez potrebujes, konkretne nastaeni site nebude odpovidat tvym potrebam.

Z prikazove radky dej "ipconfig /all" a dej sem vysledek.

VladimirekKnirek
nováček
Příspěvky: 6
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: Siťový ovládač

Příspěvekod VladimirekKnirek » 29 pro 2017 13:17

RIKI22 píše:Skús si zapnúť cmd ,ako správca a vlož tam : netsh winsock reset.


Děkuji za tip ! Ale, bohůžel to nejde, restartnul jsem PC, ale i tak nic! :( :( :(

Dodatečně přidáno po 36 minutách 7 vteřinách:
petr22 píše:Zadne ovladace nepotrebujes, vsechno je nainstalovane.

Nejspis je toho nastavene ale vic nez potrebujes, konkretne nastaeni site nebude odpovidat tvym potrebam.

Z prikazove radky dej "ipconfig /all" a dej sem vysledek.



Děkuji za tvůj čas!
Zatraceně, nechce mě to pustit, moc velký soubor, ani fotka přes mobil nejde !

Dodatečně přidáno po 1 hodině 2 minutách 50 vteřinách:
Tady to je, protože inač mi to nejde ! :(

Error: unrecognized or incomplete command line.
USAGE: ipconfig [/allcompartmens] [/? : /all :
..................................................... /renew [adapter] : /release [adapter] :
..................................................... /renew6 [adapter] ; /release6 [adapter] :
...................................................../flushdns : /displaydns : /registerdns :
.................................................... /showclassid adapter :
.................................................... /setclassid adapter [classid] :
.................................................... /showclassid6 adapter :
.................................................... /setclassid6 adapter [classid] ]
where
adapter...................Connection name (Wildcard characters * and ? allowed, see examples >
Options:
/?..................Display this help message
/all................Display full configuration information.
/release.......... Release the IPv4 address for the specified adapter.
/release6........ Release the IPv6 address for the specified adapter
/renew........... Renew the IPv4 address for the specified adapter
/renew6.........Renew the IPv6 address for the specified adapter
/flushdns.......Purges the DNS Resolver cache.
/registerdns... Refreshes all DHCP leases and re-registers DNS names
/dispalydns.... Display the contents of the DNS Resolver Cache.
/showclassid.. Displays all the dhcp class IDs allowed for adapter.
/setclassid.... Modifies the dhcp class id.
/showclassid6... Displays all the IPv6 DHCP class IDs allowed for adapter
/setclassid6.. odifies the IPv6 DHCP class id.


The default is to dispaly only the IP address, subnet mask and default gateway for each adapter bound to TCP/IP

For Release and Renew, if no adapter name is specified , then the IP address leases for all adapters bound to TCP/IP will be released or renewed.

For Setclassid and Setclassid , if no ClassId is specified, then the ClassID is removed.

Examples:

> ipconfig .... Show information
> ipconfig /all ... Show detailed information
> ipconfig /renew ... renew all adapters
> ipconfig /renew EL* .... renew any connection that has its name starting with EL
> ipconfig /release *Con* .... release all matching connections, eg. "Local Area Connection 1" or "Local Area Connection 2"
> ipconfig /allcompartments ... Show information about all compartments
> ipconfig /allcompartments /all... Show detailed information about all compartments.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sitovy proud
    od Rampuch » 02 led 2018 13:47 » v Vše ostatní (sw)
    3
    267
    od kostra2630
    02 led 2018 14:37
  • Síťový kabel k notebooku
    od davsto » 09 črc 2018 18:38 » v Sítě - hardware
    8
    405
    od ITCrowd
    10 črc 2018 12:12
  • Neexistující síťový adaptér?
    od sservus » 28 srp 2017 18:19 » v Problémy s hardwarem
    12
    607
    od ITCrowd
    28 srp 2017 22:21
  • odinstaloval jsem siťový adaptér
    od karel02 » 28 čer 2018 19:02 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    207
    od petr22
    28 čer 2018 19:06
  • JAVA, Frontend, Síťový specialista
    od vac.kolar » 23 lis 2017 08:54 » v Nabídka práce
    0
    280
    od vac.kolar
    23 lis 2017 08:54

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti