Nastaveni wifi routeru

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: červenec 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 11:39

Dobry den,

doma mam napojenej wifi router (TP-LINK TL-WR340GD) na adsl modem a PC je pripojeny k wifi routeru.

Problém je, že mi nejdou flashove streamy (ivysilani, voyo atd.)

Avsak, kdyz odpojim wifi router a PC napojit primo na modem, tak uz vse fuguje.

Takze chyba bude v nastaveni wifi routeru?

Dekuji za odpoved.



Reklama
Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22280
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:01

Máš ten router v NATu nebo bridgi?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: červenec 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:08

Bridges nemam povoleny.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22280
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:13

Jak povolený? BuĎ to jede v natu nebo bridgi, o žádném povolování tu nemůže být řeč
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: červenec 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:14

Nevim kde to najdu, ale je tam nezaskrtnuty policko Enable bridges.

--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Črc 2011 13:24) ---

Ma to byt v nastaveni wifi routeru nebo adsl?

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22280
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:37

V routeru. Jakou máš IP? 10.x.x.x nebo 192.168.x.x?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: červenec 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:44

router ma 192.168.x.x, adsl 10.x.x.x

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22280
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 13:58

Já se ale ptám, jakou IP máš ty, jako na počítači
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: červenec 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 13:59

Tak to mam 192.168.x.x

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22280
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 14:30

Tak je v natu. Ulož si pro jistotu nastaveí routeru do souboru a vyopni na něm DHCP server. Potom dej přívod do lanu místo wan
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

elzee
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: červenec 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod elzee » 16 črc 2011 14:47

To kdy jsem udelal. tak mi pak nesel internet.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22280
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: Nastaveni wifi routeru

Příspěvekod Žbeky » 16 črc 2011 14:48

Uložil jsi nastavení? Přehodil jsi ten přívodní kabel? Dostal jsi IP?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nastavení priorit na wifi routeru
    od Radoss » 08 říj 2016 15:13 » v Administrace sítě
    2
    157
    od Radoss
    09 říj 2016 09:00
  • Nastavení wifi routeru přez prohlížeč na mobilu s android 5.1
    od Samael » 14 kvě 2016 23:41 » v Administrace sítě
    3
    364
    od zeus
    19 kvě 2016 13:21
  • nastavení routeru
    od nifer » 14 úno 2016 09:54 » v Sítě - hardware
    1
    374
    od ITCrowd
    14 úno 2016 16:23
  • Nastavení routeru
    od leklaryba » 21 říj 2016 10:24 » v Administrace sítě
    2
    143
    od leklaryba
    21 říj 2016 11:45
  • Špatné nastavení routeru ?
    od otazník » 22 led 2016 17:48 » v Sítě - hardware
    5
    381
    od ITCrowd
    23 led 2016 19:01

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host