Wi-fi router + tiskárna - půjde to?

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Uživatelský avatar
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2846
Registrován: prosinec 10
Bydliště: Horní Bříza
Pohlaví: Muž

Wi-fi router + tiskárna - půjde to?

Příspěvekod Martin63 » 05 bře 2012 17:54

Zdravím Vás, dá se pomocí toho rounteru: http://www.abc-computers.cz/tp-link-tl- ... 89284.aspx připojit tiskárna? Píšou tam, že ano, ale já si tím nejsem zcela jistý. Děkuji za radu.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 05 bře 2012 20:52, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu


Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Reklama
Uživatelský avatar
strikis
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1013
Registrován: srpen 09
Pohlaví: Muž

Re: wi-fi + tiskárna

Příspěvekod strikis » 05 bře 2012 18:05

Wifi na tiskárně se po instalaci připojí na wifi modul v pc. Můžu se zeptat jaká tiskárna? Ono je to většinou už v instalaci jakým způsobem chceš připojit tiskárnu k pc.
NTB : Lenovo Y570
Intel Core i5-2450M (Sandy Bridge, 2.5GHz, TB až 3.2GHz)
Nvidia GeForce GT555M 2GB
HDD: 750GB / SSD 32GB
RAM : 8GB 1333 MHZ
Windows 7 Ultimate 64-bit OEM :(

Uživatelský avatar
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2846
Registrován: prosinec 10
Bydliště: Horní Bříza
Pohlaví: Muž

Re: wi-fi + tiskárna

Příspěvekod Martin63 » 05 bře 2012 18:10

chci jí připojit přes usb a je to Canon MP630.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22292
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: wi-fi + tiskárna

Příspěvekod Žbeky » 05 bře 2012 18:17

strikis: Co to tu s odpuštěním meleš? Jaká wifi tiskárna? Otázka zněla jasně

Přímo na stránkách TP-Linku píšou, že printserver to má, obsužná app je ale jen pro windows. Jinak bude to umět jen tisknout, ne skenovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Uživatelský avatar
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2846
Registrován: prosinec 10
Bydliště: Horní Bříza
Pohlaví: Muž

Re: wi-fi + tiskárna

Příspěvekod Martin63 » 05 bře 2012 19:32

Takže na Linux to nejde? I když mám stejně jenom windows. Vyplatí se to teda kupavat? Když mám router o jedno číslo starší typ, co usb nemá. Nevím jestli se to tedy vypatí. Co myslíš? Když to neumí skrenovat. Navíc nebude instalace náročná?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Uživatelský avatar
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22292
Registrován: květen 08
Bydliště: Vsetín - Pardubice
Pohlaví: Muž

Re: wi-fi + tiskárna

Příspěvekod Žbeky » 05 bře 2012 19:49

Instalace náročná nebude. Skenování ale nejde už z principu jednosměrné komunikace.
To už radši koupit tiskárnu, co už přímo síťové připojení má sama
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Uživatelský avatar
Martin63
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2846
Registrován: prosinec 10
Bydliště: Horní Bříza
Pohlaví: Muž

Re: wi-fi + tiskárna

Příspěvekod Martin63 » 05 bře 2012 20:03

Takže dle tebe se to nevyplatí? :D sry, že se ptam jak laik, ale nebylo by lepší koupit usb přepínač?
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat. :lama:

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.

Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)
    od Jkami » 14 črc 2017 19:06 » v Problémy s hardwarem
    5
    512
    od ITCrowd
    15 črc 2017 08:04
  • Pujde mi bezdratova klavesnice?
    od Rampuch » 08 srp 2017 16:42 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    222
    od Blitzkrieg
    08 srp 2017 21:59
  • Potřebuji vědět jestli RAM pujde.
    od RayMczech » 26 lis 2017 20:43 » v Problémy s hardwarem
    12
    369
    od SpaceExplo
    29 lis 2017 14:12
  • Půjde SSD do Asus Eee PC 1201N
    od Dannicek » 24 srp 2017 17:11 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    258
    od Dannicek
    26 srp 2017 08:32
  • Půjde ta grafike ke základní desce?
    od ecthelioncz » 07 črc 2017 12:36 » v Problémy s hardwarem
    5
    192
    od Michael850
    07 črc 2017 12:55

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot], CommonCrawl [Bot] a 0 hostů