Zdravím, potřeboval bych radu, chtěl bych si koupit mový procesor AMD athlon X2 6000+
Moje deska je zde http://www.gigabyte.cz/products/mb/bios ... s3_20.html . Myslím si ale, že bude třeba flashnout bios, aby ten nový procesor fungoval.Četl jsem různé články o flashnutí, ale pořád mi to nějak není jasné.Já jsem to pochopil tak, že si stáhnu aktuální bios a prográmek AWDFlash .Vypálím na CD, tak aby bootovalo a normálně ho nabootuju.Je to tak?Nerad bych si ten bios nějak poškodil, protože na novou desku nemám.Chci se na to prostě připravit tak, aby vše proběhlo v pořádku.Předem děkuji za rady
Flashnutí BIOSU Vyřešeno
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Flashnutí BIOSU Vyřešeno
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
Re: Flashnutí BIOSU
já bych si to jen připravil a udělal jen když by byl nějakej problém
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo to jo ale zatím vůbec nevím jak na to
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Přímo k deskám Gigabyte dostáváš celkme tlustý manuál, kde se o flashování BIOSu píše a celkem dost podrobně. Na CD k desce jsou i dva programy. Přes jeden flashuješ v DOSu a přes druhý přímo ve Windows. Oba mají v manuálu detailní popis jak na to Konkrétně to začíná na straně 58 tvého manuálu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o PROFESIONÁLNÍ radu - nastavení Biosu !
od Jarda_For » 26 úno 2024 19:10 » v Taktování a další úpravy PC - 3
- 3734
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
27 úno 2024 18:35
-