CS:GO freeze

...

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

VlejKO
Level 2
Level 2
Příspěvky: 190
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

CS:GO freeze

Příspěvekod VlejKO » 30 pro 2017 09:17

Zdravím,
Mám problém v csgo .. fps mám cca 200-+ pod 170 to nepadne a hra se trhá..Popsal bych to asi tak když běžím tak se mi to trhne na 0.3ms nebo když si začnu prohlížet zbran tak to jde videt na tom jak při prohlížení to přeskočí(trhne se) .. var a choke mam v pohodě .. čím by to mohlo být? různe přenastavení configu v csgo atd jsem zkoušel furt to dělá..
I5 4460 + GTX 1050 2GB 8GB 1333mhz .. díky za pomoc



Reklama
Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 3
Level 3
Příspěvky: 476
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: CS:GO freeze

Příspěvekod JegenaJk » 30 pro 2017 15:45

Ping máš aký? Túto chybu som videl aj tu na fórku. BTW robí ti to všade?
Čo je medzi nebom a zemou?
Odpoveď: a

VlejKO
Level 2
Level 2
Příspěvky: 190
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

Re: CS:GO freeze

Příspěvekod VlejKO » 30 pro 2017 16:22

JegenaJk píše:Ping máš aký? Túto chybu som videl aj tu na fórku. BTW robí ti to všade?


ping mam 5-15 max netem to nebude ,podlě me bude něco v CPU ale nevím proč .. možna to jsou microstuttery nebo nevím teploty mam 50C

Uživatelský avatar
JegenaJk
Level 3
Level 3
Příspěvky: 476
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Muž

Re: CS:GO freeze

Příspěvekod JegenaJk » 30 pro 2017 16:27

Prečítaj si toto , možno ti to pomôže. :) viewtopic.php?f=36&t=194610
Čo je medzi nebom a zemou?
Odpoveď: a

dom324
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1957
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: CS:GO freeze

Příspěvekod dom324 » 30 pro 2017 16:43

Máš CS:GO na SSD? Nemám s tím vlastní zkušenost, ale podle Fiby tohle často vyřeší přenos hry z HDD na SSD.

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2852
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: CS:GO freeze

Příspěvekod satik » 30 pro 2017 17:41

cl_forcepreload 1
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI GTX 1080Ti Gaming, Fractal Define S, Seasonic P860, SSD 2TB celkem
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

VlejKO
Level 2
Level 2
Příspěvky: 190
Registrován: červen 16
Pohlaví: Muž

Re: CS:GO freeze

Příspěvekod VlejKO » 30 pro 2017 18:35

dom324 píše:Máš CS:GO na SSD? Nemám s tím vlastní zkušenost, ale podle Fiby tohle často vyřeší přenos hry z HDD na SSD.

ano radil mi a koupil jsem si SSD ale i tak to děla.. BTW ted jsem zjistil že když si to dam v okně tak to nedělá tolik ale občas se to trhne ale rozhodně méně

Dodatečně přidáno po 27 vteřinách:
satik píše:cl_forcepreload 1

ano to mam mam config od dev1ce (pro hrače) na tom mi to jede nejlepe


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Freeze počítače
    od bohmacek » 06 úno 2018 18:02 » v Problémy s hardwarem
    4
    245
    od Fox_25
    07 úno 2018 20:53
  • Freeze Počítače ?
    od bohmacek » 02 led 2018 14:51 » v Problémy s hardwarem
    4
    123
    od atari
    02 led 2018 22:00
  • Freeze PC po startu
    od creeperman » 09 lis 2017 19:48 » v Problémy s hardwarem
    0
    115
    od creeperman
    09 lis 2017 19:48
  • Windows 10 - Freeze na Lock screene
    od evilzone » 20 pro 2017 21:03 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    155
    od evilzone
    20 pro 2017 21:03
  • Kompletní freeze při vykonávání práce na NTB
    od wannabees » 17 črc 2017 00:17 » v Problémy s hardwarem
    1
    208
    od LupeCZ
    19 črc 2017 00:41

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 3 hosti