Vejdou se mi komponenty do nové case?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 14 led 2018 10:55

dom324 píše:Tlustší plechy, neloupe se barva po první montáži komponent, vepředu a nahoře podporuje 140mm ventilátory. Našlo by se toho více.

Takže, větráky,hdd,ssd,..... všechno bych připojil?



Reklama
Turion
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Turion » 14 led 2018 13:09

Ne, protože bedny se dělají tak, aby nešlo nic připojit a pak se výrobce potají chechtá lidem co si bednu koupí a nic nepřipojí.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 14 led 2018 13:22

Turion píše:Ne, protože bedny se dělají tak, aby nešlo nic připojit a pak se výrobce potají chechtá lidem co si bednu koupí a nic nepřipojí.

Moje zakl. deska je do velká starožitnost a case je nová, takže jsem se zeptal jestli mojí starou desku dokážu narvat do nové casky. Chápeš?

dom324
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1467
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod dom324 » 14 led 2018 13:35

Tvoje deska má formát ATX, skříň podporuje formát ATX.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 14 led 2018 13:38

dom324 píše:Tvoje deska má formát ATX, skříň podporuje formát ATX.

Tu bednu nemaj nikde na skladě myslíš, že když to objednám tak to naskladní?

Turion
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Turion » 14 led 2018 13:42

Fr4nkyCZE píše:
Turion píše:Ne, protože bedny se dělají tak, aby nešlo nic připojit a pak se výrobce potají chechtá lidem co si bednu koupí a nic nepřipojí.

Takže, větráky,hdd,ssd,..... všechno bych připojil?
Moje zakl. deska je do velká starožitnost a case je nová, takže jsem se zeptal jestli mojí starou desku dokážu narvat do nové casky. Chápeš?

Desku jsme vyřešili už na minulé straně, tak ses ptal na větráky, disky, samozřejmosti.

dom324
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1467
Registrován: prosinec 16
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod dom324 » 14 led 2018 13:43

Snad by jim to nemělo trvat dlouho naskladnit, když tak můžeš vzít černou verzi https://www.tsbohemia.cz/silentiumpc-re ... erm=280163

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 14 led 2018 13:43

Turion píše:
Fr4nkyCZE píše:
Turion píše:Ne, protože bedny se dělají tak, aby nešlo nic připojit a pak se výrobce potají chechtá lidem co si bednu koupí a nic nepřipojí.

Takže, větráky,hdd,ssd,..... všechno bych připojil?
Moje zakl. deska je do velká starožitnost a case je nová, takže jsem se zeptal jestli mojí starou desku dokážu narvat do nové casky. Chápeš?

Desku jsme vyřešili už na minulé straně, tak ses ptal na větráky, disky, samozřejmosti.

A co Zdroj nehrozí, že kabely nebudou dostatečně dlouhé?

Turion
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Turion » 14 led 2018 13:46

Zdroje mají kabely tak dlouhé, aby se daly zapojit, jinak by nemělo smysl je prodávat.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 14 led 2018 13:49

Turion píše:Zdroje mají kabely tak dlouhé, aby se daly zapojit, jinak by nemělo smysl je prodávat.

Já ve stáre case jsem měl umístení zdroj na hoře a na té nové je dole.

Dodatečně přidáno po 13 minutách 5 vteřinách:
dom324 píše:Snad by jim to nemělo trvat dlouho naskladnit, když tak můžeš vzít černou verzi https://www.tsbohemia.cz/silentiumpc-re ... erm=280163

Ta černá se mě moc nelíbí.

Turion
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 990
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Turion » 14 led 2018 14:19

Zatím jsem ještě neviděl důvod, proč jsou zdroje dole, ale můžeš si kabely přeměřit. Nad 50cm hlavní kabel by neměl být problém zapojit.

Fr4nkyCZE
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 61
Registrován: listopad 17
Pohlaví: Muž

Re: Vejdou se mi komponenty do nové case?

Příspěvekod Fr4nkyCZE » 14 led 2018 14:33

Turion píše:Zatím jsem ještě neviděl důvod, proč jsou zdroje dole, ale můžeš si kabely přeměřit. Nad 50cm hlavní kabel by neměl být problém zapojit.

Těch kabelů je tam plná pr***, ale podle oka je to víc jak 50CM asi


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nové komponenty 30-35K
    od 960224 » 10 lis 2017 23:44 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    17
    605
    od 960224
    16 lis 2017 22:11
  • Nové PC bez OS,Case,HDD do 14K
    od NiZe269 » 10 dub 2017 00:11 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    218
    od Spartak1991
    10 dub 2017 04:34
  • Komponenty z PC
    od wannabees » 09 pro 2017 21:09 » v P: Hardware
    0
    247
    od wannabees
    09 pro 2017 21:09
  • Kupim komponenty
    od josephine » 25 pro 2017 22:55 » v K: Hardware
    0
    112
    od josephine
    25 pro 2017 22:55
  • Dobré komponenty ?
    od lokosomper » 22 led 2017 16:05 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    3749
    od neolicious
    22 led 2017 16:31

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti