Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

GvV
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: leden 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače  Vyřešeno

Příspěvekod GvV » 22 led 2018 22:24

Zdravím všechny,
od známého jsem dostal repro soustavu společně se subwooferem a zesilovačem. Součástí daru však nebyly žádné kabely ani nic podobného, čím bych jednotlivé komponenty propojil. V audiotechnice se bohužel neorientuji a tak bych ocenil každou radu.

Zdroj zvuku: PC/telefon, který bych připojil pomocí 3,5 jacku.

Zesilovač: Pioneer VSX-1016V-K (http://www.hificentrum.cz/specifikace/6 ... 016v-k.htm)

2x Repro bedna: TVM ARS-350-50/8 (http://www.angelicaaudio.cz/tesla/repro ... s-350-5048)

1x Repro bedna: TVM ARS-204-50/8 (http://www.angelicaaudio.cz/tesla/repro ... s-204-508/)

Subwoofer: EASS AKTIV 120 (https://archiwum.allegro.pl/oferta/empi ... 08142.html) [lepší informace jsem nenašel :( ]


Kdyby mi někdo mohl poradit jaké kabely/dráty mám objednat, aby to všechno spolu komunikovalo, tak bych vám byl velmi vděčný. A kdyby měl někdo náhodou více času a vysvětlil mi, proč jsou u těch větších beden 4 "místa", kam můžu drát dát, tak bych se vůbec nezlobil :) A jestli se někdo cítí jako absolutní mistr, tak mi může prozradit kam to všechno potom dát v zesilovači.

Budu rád za každý podnět :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14657
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače

Příspěvekod ITCrowd » 22 led 2018 22:29

Vítej na PC-HELP!
https://www.audiozone.cz/recenze/auro-3d-t20100.html
V zásadě by to mělo být asi takto:
Ty dvě bedny zapojíš do FRONT L/R
Tu jednu bednu do CENTER
Všechno výstupy ze zesilovače - černé a červené zdířky na uchycení drátu vpravo dole, rámeček SPEAKERS.
Aktivní subwoofer přijde do zdířky subwoofer v rámečku pre-out.
Repra připojíš normální repro dvoulinkou https://www.ges.cz/cz/scy-2x2-5mm2-GES06900217.html
Pro připojení subwooferu klasický cinch https://www.ges.cz/cz/kabel-cinch-avk-2 ... 15299.html
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

GvV
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: leden 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače

Příspěvekod GvV » 23 led 2018 19:02

Mockrát děkuji za vřelé přivítání.
A ještě více děkuji za úžasnou radu jak vyřešit můj problém :)

Zajímavý článek. Nevím jestli mám být zklamaný, že si doma neužiji 3D zvuk, nebo se radovat, že můžu jít do kina, kde si ho užiji :D

Dneska všem objednám a snad budu o víkendu už poslouchat :)

Ještě jednou moc děkuji ;)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14657
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače

Příspěvekod ITCrowd » 23 led 2018 23:11

není zač, od toho tu jsme :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

GvV
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: leden 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače

Příspěvekod GvV » 25 led 2018 23:28

Zapojeno a všechno hraje jak má :)
Jen mě mrzí, že je půl dvanácté večer a nemůžu to pustit alespoň trošku nahlas.

Díky moc :)

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14657
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Zapojení repro beden + subwooferu + zesilovače

Příspěvekod ITCrowd » 26 led 2018 10:36

Není zač :-) Označ téma jako vyřešené (zelené zatržítko) :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Repro 5.1
    od Faster1 » 30 srp 2017 11:49 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    14
    682
    od Faster1
    03 zář 2017 13:29
  • Repro 5.1
    od xkorecx » 08 pro 2017 10:04 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    174
    od xkorecx
    08 pro 2017 10:19
  • Nové repro 2.1
    od vojak3 » 05 bře 2018 18:58 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    17
    630
    od cejny
    06 bře 2018 13:54
  • šum z repro monitoru
    od divad1992 » 13 led 2018 11:50 » v Vše ostatní (hw)
    1
    202
    od Turion
    13 led 2018 19:26
  • Audio - bruní v repro
    od MrQvik » 22 pro 2017 11:37 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    2
    419
    od MrQvik
    07 led 2018 11:03

Zpět na “Vše ostatní (hw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 9 hostů