Nazdar,
chtěl bych přejít na Jabber protokol, který umožňuje ICQ transport, tudíž bych poté mohl komunikovat i s lidmi co pořád mají ICQ, jelikož jich je ale spousta, tak se dříve ptám, jestli někdo s tím máte zkušenosti. Také jsem na serveru Jabbim našel, že asi budu muset zaplatit za VIP účet, jinak nebudu s ICQ uživateli komunikovat... Je to pravda?
Dále - lze posílat soubory a zprávy z Jaberru na ICQ bez problémů?? Jde mi hlavně o posílání souborů, které opravdu potřebuju.. a Jabber chci kvůli různým vychytávkám...
Protokol Jabber a komunikace s uživateli s ICQ??
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Verxes, nedávno si tady řešil Mirandu vs ICQ a teď Jabber vs ICQ, můžu tě ujistit že v mirandě mám zřizené účty na oba programy a fungují bez problémů a proto se tě ptám, co vlastně používáš ???
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jidhash píše:Verxes, nedávno si tady řešil Mirandu vs ICQ a teď Jabber vs ICQ, můžu tě ujistit že v mirandě mám zřizené účty na oba programy a fungují bez problémů a proto se tě ptám, co vlastně používáš ???
momentálně používám protokol ICQ s programem Miranda, ale chci začít používat i Jabber, a postupem času u něj možná zůstat... tak by mě jen zajímalo, jestli má cenu používat ICQ i Jabber, když samotný jabber by měl podporovat ICQ transport... a to je právě to co se ptám, jestli ICQ transport funguje spolehlivě.. nebo proč pouřívat obojí najednou?? Vždyť když mi Jabber dokáže sjednat komunikaci s lidma co používají jabber i ICQ...tak je to blbost... proto se ptám..
- Jidhash
- Tvůrce článků
-
Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
ok, teď je mi to jasné
tak na tohle ti přesně neodpovím, na Jabber totiž znám jenom ty lidi, kteří už nevydrželi neustále něco řešit s ICQ a proto od něho zcela upustili
s tím placeným účtem se mi to ale nezdá, mám v mirandě profil na skype, jabber a pár zbytků na icq a se všemi zcela normálně a bez poplatků komunikuji; doinstaluj si v mirandě jabber plugin a zkus to taky
tak na tohle ti přesně neodpovím, na Jabber totiž znám jenom ty lidi, kteří už nevydrželi neustále něco řešit s ICQ a proto od něho zcela upustili
s tím placeným účtem se mi to ale nezdá, mám v mirandě profil na skype, jabber a pár zbytků na icq a se všemi zcela normálně a bez poplatků komunikuji; doinstaluj si v mirandě jabber plugin a zkus to taky
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Jidhash píše:ok, teď je mi to jasné
Jo, dík, nejlepší asi fakt bude to prubnout a uvidí se... Teď jsem s tou Mirandou spokojen docela dobře akorát to posílání souborů by měly nějak upravit - tam je chyba na straně ICQ, ale prej na tom pracujou, takže teď budu používat Mirandu na Jabber, ICQ a MSN a v záloze si nechám klient QIP, pro posílání souborů...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 1727
-
od mirekol
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2023 09:12
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 9
- 1204
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 19:26
-