Softwatové odpojení od internetu

...

Moderátor: Mods_senior

Jarkom_cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 56
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod Jarkom_cz » 03 črc 2017 12:54

Dobrý den

Mám doma dva počítače které jsou připojeny ze switche přes Lan kabel k internetu a potřeboval bych jeden PC softwarově odpojit od internetu tak aby kabel mohl zůstat zapojený v počítači... Je nějaký způsob jak toto provést ?



Reklama
petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28954
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod petr22 » 03 črc 2017 12:55

Zakazat ve spravci zarizeni sitovou kartu.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13363
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod ITCrowd » 03 črc 2017 12:56

Otázkou je, zda chceš odpojit od internetu, ale síť má fungovat?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Jarkom_cz
Level 1
Level 1
Příspěvky: 56
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod Jarkom_cz » 03 črc 2017 12:59

ITCrowd píše:Otázkou je, zda chceš odpojit od internetu, ale síť má fungovat?


Ano přesně jen aby nefungoval internet na jednom PC ale bez odpojení kabelu

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28954
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod petr22 » 03 črc 2017 13:01

To je ale dvojsmysl co pises.

Bez odpojeni kabelu = bez fyzickeho vytazeni kabelu z LAN portu ?
Bez odpojeni kabelu = aby zustalo funkcni LAN pripojeni ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13363
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Softwatové odpojení od internetu

Příspěvekod ITCrowd » 03 črc 2017 13:04

1. pevná IP adresa a nezadávat gateway a dns.
2. Nastavit v routeru - pokud to tvůj router umí.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Odpojení od domény
    od pajacz17 » 01 úno 2017 13:28 » v Administrace sítě
    10
    828
    od pajacz17
    18 dub 2017 10:24
  • Mikrofon šumí aj po odpojeni
    od svkprogamer » 05 kvě 2017 20:16 » v Problémy s hardwarem
    13
    335
    od Pic
    12 kvě 2017 20:44
  • Po odpojení ze sítě se notebook vypne
    od warcraftan » 09 zář 2017 10:04 » v Problémy s hardwarem
    10
    410
    od Martab
    11 zář 2017 08:18
  • Výpadky internetu
    od Setes » 27 čer 2017 18:22 » v Internet a internetové prohlížeče
    7
    367
    od ITCrowd
    27 čer 2017 21:15
  • Padanie internetu
    od SMKiNGG » 09 črc 2017 20:09 » v Sítě - hardware
    1
    161
    od Pic
    09 črc 2017 23:35

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů