Nejde internet

...

Moderátor: Mods_senior

JakubP
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Nejde internet

Příspěvekod JakubP » 01 srp 2017 10:35

Spustil jsem příkaz netcfg -d, mělo to resetovat síť, ale poté co jsem resetoval ntb nenaběhly žádné síťové adaptéry Ovládací panely\Síť a internet\Síťová připojení



Reklama
Uživatelský avatar
_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2423
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod _vcn » 01 srp 2017 10:57

Vítej na fóru PC-HELP!

Tímhle příkazem se akorát ty síťové adaptéry zahodily. Takže jdi do Správce zařízení, pravé tl. myši na Síťové adaptéry a dej Vyhledat změny hardwaru. Nebo můžeš vyhledat změny rovnou v celém počítači.

A dál se přesvědč, že všechny adaptéry mají nainstalován příslušný ovladač a že ve správci zařízení nemají žluté otazníky nebo vykřičníky.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

JakubP
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nejde internet

Příspěvekod JakubP » 01 srp 2017 11:19

Všechny nejnovejší ovladače mám nainstalovaný a bez chyb.

Uživatelský avatar
_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2423
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod _vcn » 01 srp 2017 11:58

Možná pomůže zahození zapamatované konfigurace z registru.
Dávám sem soubor pro opravu registru. Nutné spustit jako Správce a pak restartovat počítač.
http://leteckaposta.cz/620993924

Kód: Vybrat vše

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network]
"Config"=-
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

JakubP
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nejde internet

Příspěvekod JakubP » 01 srp 2017 12:21

Bohužel nepomohlo

Uživatelský avatar
_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2423
Registrován: duben 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod _vcn » 01 srp 2017 13:16

Přeinstalaci síťových adaptérů ve Správci zařízení jsi už předpokládám taky zkoušel. Jinak nevím.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷

RIKI22
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3088
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod RIKI22 » 01 srp 2017 16:57

Tak sem daj screen a rozklikni tie Sieťové adaptéry.Cez kábel net funguje?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Internet
    od skayllerCZ » 16 bře 2018 19:59 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    376
    od JegenaJk
    16 bře 2018 21:16
  • Zásuvka/internet
    od hermi95 » 16 led 2018 09:31 » v Sítě - hardware
    5
    350
    od ITCrowd
    16 led 2018 11:51
  • Internet do PC
    od Stief » 31 led 2018 09:39 » v Vše ostatní (inet)
    1
    264
    od petr22
    31 led 2018 09:42
  • Internet a historia
    od alkoholik » 27 úno 2018 20:54 » v Internet a internetové prohlížeče
    4
    408
    od alkoholik
    27 úno 2018 23:00
  • wifi / internet
    od Majkyska » 18 pro 2017 15:17 » v Sítě - hardware
    6
    338
    od Majkyska
    18 pro 2017 16:33

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host