Nejde internet

...

Moderátor: Mods_senior

JakubP
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Nejde internet

Příspěvekod JakubP » 01 srp 2017 10:35

Spustil jsem příkaz netcfg -d, mělo to resetovat síť, ale poté co jsem resetoval ntb nenaběhly žádné síťové adaptéry Ovládací panely\Síť a internet\Síťová připojení



Reklama
Uživatelský avatar
_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2423
Registrován: duben 12
Bydliště: Východní čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod _vcn » 01 srp 2017 10:57

Vítej na fóru PC-HELP!

Tímhle příkazem se akorát ty síťové adaptéry zahodily. Takže jdi do Správce zařízení, pravé tl. myši na Síťové adaptéry a dej Vyhledat změny hardwaru. Nebo můžeš vyhledat změny rovnou v celém počítači.

A dál se přesvědč, že všechny adaptéry mají nainstalován příslušný ovladač a že ve správci zařízení nemají žluté otazníky nebo vykřičníky.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b
NTB: Lenovo G580AH "Dark Metal"|Intel Core i3 2328M|6 GB RAM|nVidia GT 630M|Crucial M500 120 GB & ST Momentus 1TB|W10 Home 64b

JakubP
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nejde internet

Příspěvekod JakubP » 01 srp 2017 11:19

Všechny nejnovejší ovladače mám nainstalovaný a bez chyb.

Uživatelský avatar
_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2423
Registrován: duben 12
Bydliště: Východní čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod _vcn » 01 srp 2017 11:58

Možná pomůže zahození zapamatované konfigurace z registru.
Dávám sem soubor pro opravu registru. Nutné spustit jako Správce a pak restartovat počítač.
http://leteckaposta.cz/620993924

Kód: Vybrat vše

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Network]
"Config"=-
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b
NTB: Lenovo G580AH "Dark Metal"|Intel Core i3 2328M|6 GB RAM|nVidia GT 630M|Crucial M500 120 GB & ST Momentus 1TB|W10 Home 64b

JakubP
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Nejde internet

Příspěvekod JakubP » 01 srp 2017 12:21

Bohužel nepomohlo

Uživatelský avatar
_vcn
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2423
Registrován: duben 12
Bydliště: Východní čechy
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod _vcn » 01 srp 2017 13:16

Přeinstalaci síťových adaptérů ve Správci zařízení jsi už předpokládám taky zkoušel. Jinak nevím.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b
NTB: Lenovo G580AH "Dark Metal"|Intel Core i3 2328M|6 GB RAM|nVidia GT 630M|Crucial M500 120 GB & ST Momentus 1TB|W10 Home 64b

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2005
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nejde internet

Příspěvekod RIKI22 » 01 srp 2017 16:57

Tak sem daj screen a rozklikni tie Sieťové adaptéry.Cez kábel net funguje?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Internet jde pomalu a blikaji kontrolky Wi-Fi a Internet
    od Amut » 19 úno 2017 20:49 » v Problémy s hardwarem
    14
    664
    od X
    25 úno 2017 22:14
  • Internet
    od Krzemuk » 10 bře 2017 17:03 » v Sítě - hardware
    1
    265
    od Grander
    10 bře 2017 17:06
  • Internet
    od suchanek007 » 25 úno 2017 15:26 » v Problémy s hardwarem
    2
    343
    od Mazlicekcz
    04 bře 2017 23:35
  • Router, internet
    od CrashONE » 24 čer 2017 10:47 » v Administrace sítě
    2
    352
    od CrashONE
    26 čer 2017 20:32
  • Internet-sekání.
    od dominpb » 25 čer 2017 15:40 » v Sítě - hardware
    8
    430
    od dominpb
    29 čer 2017 16:21

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů