Televize nemá signál

...

Moderátor: Mods_senior

1995
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Televize nemá signál

Příspěvekod 1995 » 02 zář 2017 19:43

Dobrý den, mám takový problém na televizi, zůstala nám tu televize Samsung po původních majitelich která normálně fungovala, ale pak jsme ji premistili do vedlejšího pokoje, a od té doby se tam pořád ukazuje slabý signál, zkoušeli jsme TV preladit ale stejně je tam pořád slabý signál, televize je napojena na koaxiální kabel, v obývacím pokoji jiná tv normálně jede, ale ta nahoře nejde spustit, nevíte někdo v čem může být problém?



Reklama
Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26844
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod Martab » 02 zář 2017 19:51

Vítej na PC-Help

První bych zjistil, zda je problém v TV nebo v kabelu, tedy přenést TV do obýváku a tam zapojit, zda pojede. Pokud ano, je špatný koaxiální kabel v druhém pokoji a bude třeba "jít po kabelu" a hledat problém.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31956
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2017 19:54

Na koaxialni kabel - jaky koaxialni kabel ?

Kam vede ?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26844
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod Martab » 02 zář 2017 20:00

Předpokládám že k anténě, ale dobrá otázka jestli až tam :-)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31956
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2017 20:01

Otazka je zda vede az k antene :-)

Ono i na holy kabel jde chytat signal. Nekdy.

Nejcastejsi pricina slabeho signalu je totiz slaby signal.

1995
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod 1995 » 02 zář 2017 20:15

Z obou televizí vede koaxiální kabel do rozbočovače a z rozbočovače na střechu k anténě

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 31956
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2017 20:18

Odpoj rozbocovac a spoj naprimo kabel od te TV co to nefunguje s kabelem od anteny. Mozna bude potreba sehnat spojku.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc se spustí ale monitor nemá signál
    od laxik » 08 led 2018 12:47 » v Problémy s hardwarem
    5
    313
    od laxik
    08 led 2018 18:41
  • spořič nemá smysl
    od cilindr3 » 03 srp 2017 20:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    11
    741
    od cilindr3
    18 zář 2017 15:31
  • WiFi běží, ale telefon nemá připojení
    od cerberos2 » 15 úno 2018 20:30 » v Internet a internetové prohlížeče
    4
    437
    od cerberos2
    15 úno 2018 21:09
  • Steam složka nemá přidělená práva k zápisu
    od Mamincin_mazanek » 01 lis 2017 21:18 » v Hry
    4
    397
    od Mamincin_mazanek
    01 lis 2017 21:38
  • vmware virualní pc nemá připojení k internetu
    od Akrej » 28 zář 2017 23:36 » v Vše ostatní (sw)
    5
    416
    od Akrej
    01 říj 2017 21:48

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti