Televize nemá signál

...

Moderátor: Mods_senior

1995
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Televize nemá signál

Příspěvekod 1995 » 02 zář 2017 19:43

Dobrý den, mám takový problém na televizi, zůstala nám tu televize Samsung po původních majitelich která normálně fungovala, ale pak jsme ji premistili do vedlejšího pokoje, a od té doby se tam pořád ukazuje slabý signál, zkoušeli jsme TV preladit ale stejně je tam pořád slabý signál, televize je napojena na koaxiální kabel, v obývacím pokoji jiná tv normálně jede, ale ta nahoře nejde spustit, nevíte někdo v čem může být problém?



Reklama
Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26670
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod Martab » 02 zář 2017 19:51

Vítej na PC-Help

První bych zjistil, zda je problém v TV nebo v kabelu, tedy přenést TV do obýváku a tam zapojit, zda pojede. Pokud ano, je špatný koaxiální kabel v druhém pokoji a bude třeba "jít po kabelu" a hledat problém.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30058
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2017 19:54

Na koaxialni kabel - jaky koaxialni kabel ?

Kam vede ?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26670
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod Martab » 02 zář 2017 20:00

Předpokládám že k anténě, ale dobrá otázka jestli až tam :-)
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30058
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2017 20:01

Otazka je zda vede az k antene :-)

Ono i na holy kabel jde chytat signal. Nekdy.

Nejcastejsi pricina slabeho signalu je totiz slaby signal.

1995
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod 1995 » 02 zář 2017 20:15

Z obou televizí vede koaxiální kabel do rozbočovače a z rozbočovače na střechu k anténě

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 30058
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Televize nemá signál

Příspěvekod petr22 » 02 zář 2017 20:18

Odpoj rozbocovac a spoj naprimo kabel od te TV co to nefunguje s kabelem od anteny. Mozna bude potreba sehnat spojku.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Pc se spustí ale monitor nemá signál
    od laxik » 08 led 2018 12:47 » v Problémy s hardwarem
    5
    206
    od laxik
    08 led 2018 18:41
  • spořič nemá smysl
    od cilindr3 » 03 srp 2017 20:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    11
    698
    od cilindr3
    18 zář 2017 15:31
  • Chrome ma nemá rád
    od Rado123 » 04 čer 2017 10:21 » v Vše ostatní (inet)
    1
    279
    od X
    04 čer 2017 14:01
  • WiFi běží, ale telefon nemá připojení
    od cerberos2 » 15 úno 2018 20:30 » v Internet a internetové prohlížeče
    4
    155
    od cerberos2
    15 úno 2018 21:09
  • Adapter ethernet nema platnou konfiguraci IP
    od daniel.ss » 02 čer 2017 16:18 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    462
    od ITCrowd
    02 čer 2017 16:29

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů