Router TP Link

...

Moderátor: Mods_senior

maceta007
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Router TP Link

Příspěvekod maceta007 » 03 pro 2017 14:30

Dobrý den, vlastím router TP-LINK wr740n a najednou mi přestala fungovat wifi.. Napíše mi to na mobilu když se připojím na tu wifi že je to bez internetu. Mobil se připojí, ale je to jako kdyby ta wifi nešla .. Tak jsem to zkoušela restartovat router a nadešel další problém .. V návodu u tohoto routeru jsem se dočetla že mám vše nastavit ( jméno wifi a heslo ) jenom když dám do prohlížeče http://192.168.0.1 a to bohužel nefunguje .. Vyhodí mi to chybu že tento web není dostupný a že odpověď trvala příliš dlouho .. Prosím o pomoc už se nevím rady ..



Reklama
RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2005
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Router TP Link.

Příspěvekod RIKI22 » 03 pro 2017 15:08

Pripojila si router káblom ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13388
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Router TP Link

Příspěvekod ITCrowd » 03 pro 2017 17:16

Zkus se na router připojit kabelem. Pokud wifi nefunguje, tak se do nastavení nemůžeš dostat.
IP adresa 192.168.0.1 nemusí platit, lze to změnit. Proto prostuduj v mém podpisu odkaz Diagnostika sítě.
V příkazovém řádku zadej příkaz ipconfig /all, zde uvidíš položku Brána (Gateway) a tuto IP adresu zadej do prohlížeče. Měla by ses do nastavení dostat.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

maceta007
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: prosinec 17
Pohlaví: Žena

Re: Router TP Link.

Příspěvekod maceta007 » 06 pro 2017 18:05

RIKI22 píše:Pripojila si router káblom ?

ano

Dodatečně přidáno po 11 minutách :
Re: Router TP Link
ITCrowd píše:Zkus se na router připojit kabelem. Pokud wifi nefunguje, tak se do nastavení nemůžeš dostat.
IP adresa 192.168.0.1 nemusí platit, lze to změnit. Proto prostuduj v mém podpisu odkaz Diagnostika sítě.
V příkazovém řádku zadej příkaz ipconfig /all, zde uvidíš položku Brána (Gateway) a tuto IP adresu zadej do prohlížeče. Měla by ses do nastavení dostat.


Nic takoého tam nemám mám tam akorát něco s adresou IPV4 a to stejně nefunguje

RIKI22
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2005
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Router TP Link

Příspěvekod RIKI22 » 06 pro 2017 18:36

Tým reštartom routra myslíš reset ?Podržaním tlačidla vzadu na routri ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13388
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Router TP Link

Příspěvekod ITCrowd » 07 pro 2017 12:54

Prostuduj si diagnostiku sítě: viewtopic.php?f=109&t=148215
Bude mě zajímat screen ze správce zažízení rozkliknutý na síťových adaptérech.
Dále výpis ipconfig -all.
Výpis vytvoříš takto:
- spustíš příkazový řádek
- do řádku napíšeš příkaz ipcongig -all
- pravoklikneš myší do okna příkazového řádku
- z nabídky vybereš "Vybrat vše" (okno příkazového řádku zbělá)
- stiskneš klávesu enter (tím se text vloží do schránky)
- stiskem kláves Ctrl+V text vložíš sem.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • wifi router tp-link wr841n
    od p3v4x » 03 lis 2017 16:16 » v Sítě - hardware
    1
    201
    od Microsheep
    03 lis 2017 17:17
  • Novy router TP-LINK TL-WR841N
    od TeIkQ » 26 pro 2016 14:36 » v Sítě - hardware
    13
    588
    od petr22
    28 pro 2016 10:51
  • Router TP-LINK WR841 a apple zařízení
    od lynx2 » 15 lis 2017 07:58 » v Sítě - hardware
    0
    152
    od lynx2
    15 lis 2017 07:58
  • Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)
    od Jkami » 14 črc 2017 19:06 » v Problémy s hardwarem
    5
    426
    od ITCrowd
    15 črc 2017 08:04
  • Steam link
    od zezr » 23 pro 2016 10:18 » v Sítě - hardware
    3
    375
    od Skyren
    23 pro 2016 13:24

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů