Automaticky vyběhne CMD

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

viett
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: srpen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod viett » 18 kvě 2017 13:34

Ahoj, přeinstaloval jsem si komplet PC, vyčistil atd. Tuto operaci dělám tak 10x do měsíce, protože jsem takovej servisák pro kámoše, známé atd. Nic méně tohle se mi ještě nestalo..

CCA 1x za 2 hodiny mi vyběhne na obrazovku klasickej CMD během půl sekundy tam napíše 10 řádků cca a zavře se. Rád bych jsem dal nějakej screen, ale nestihnu si to ani uvědomit a už je zase pryč. Automaticky se otevře a rychle zavře.

Má s tím někdo zkušenosti pls? Instalace Win10 proběhla v pořádku.



Reklama
zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8167
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod zeus » 18 kvě 2017 13:49

Planovac uloh ci prohledat CMD/BAT na disku.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

viett
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: srpen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod viett » 18 kvě 2017 13:59

V plánovači úloh nic nemám. Jenom najakej scan od avastu. To s tím diskem jsem nepochopil. Respektivě nevím jak :) Zkus to prosím trošku rozepsat :)

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8167
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod zeus » 18 kvě 2017 14:22

Najdes si skripty (pripony BAT, CMD) na disku a podivas se do nich. V TotalCommanderu prace na par minut (Alt-F7).
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

viett
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: srpen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod viett » 18 kvě 2017 17:32

Kámo tohle jsem ještě nikdy nedělal :D Neposkytl bys mi na sebe Skype nebo tak co?

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8167
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod zeus » 18 kvě 2017 17:34

Tohle je diskuzni forum, takze radim zde.
Jestli neznas TC, nejsi zadny servisák ;)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

viett
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: srpen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod viett » 18 kvě 2017 22:14

TC znám :) Ale nikdy mě moc neoslovil repektivě, nikdy jsem ho nepoužil, protože nebylo třeba.. Jinak povedlo se mi udělat super záznám..

Jinak povedlo se mi očima chytnou první řádek v CMD
FINDSTR: Cannot open C:\ProgramData\acer\updater2\updater2.xml

Což dává smysl, protože takovej adresář neni.. Ani nevím, kde se u mě vzal adresář Acer, protože mám stolní PC poskládanej od značek MSI, HyperX a Samsung.. Jedinou věc od Aceru jsem měl NTB, který leží rok v šupliku.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13066
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod ITCrowd » 18 kvě 2017 22:18

zeus píše:Najdes si skripty (pripony BAT, CMD) na disku a podivas se do nich. V TotalCommanderu prace na par minut (Alt-F7).

A když máš první řádek, tak ho můžeš nechat prohledat jako text v souboru. Tedy vyhledávání *.bat (cmd) a obsahuje text.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Vavřík
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: březen 17
Pohlaví: Muž

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod Vavřík » 19 kvě 2017 08:26

Možná je to dost blbej nápad, ale zkusím to. :D Co stáhnout program na nahrávání plochy a počkat až to znova naběhne. Přehrát si záznam a pozastavit si to. A uvidíš všechno co tam naběhne.

viett
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 144
Registrován: srpen 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod viett » 19 kvě 2017 14:44

Už mám nastavenou Nvidii, tak čekám. Jen se šmejdovi moc nechce :D

Uživatelský avatar
X
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18606
Registrován: květen 07
Bydliště: ČR: Vysočina: Havlíčkův Brod
Pohlaví: Muž

Re: Automaticky vyběhne CMD

Příspěvekod X » 19 kvě 2017 15:58

Možná, pokud bys to stihl, mohlo zafungovat tlačítko: Scroll Lock
KATEGORIE:​SYSTÉM​NET​DATA​EMULACE​HRY​VIDEO​AUDIO​GRAFIKA​TEXT‌​‌​ ‌​‌​APP‌‌‌‌​Brigády‌​Filmy‌​Firefox​​●‌​FormátHlavolam‌​●‌​Hra‌​●‌​Hry‌​​Ikony‌​Klipy‌​Knihy‌​●‌​KomixyKoš‌​Melodrama‌​NákupyOdkazy‌​OS‌​Plné hry‌​●‌​RubikSam CoupéSoftware‌​●‌​Šedá zónaTV‌​‌​TV‌​Úložiště‌​VideoNovinky‌​Zajímavosti‌​Znaky


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Cmd
    od Refire » 19 srp 2017 15:15 » v Programování a tvorba webu
    3
    148
    od Refire
    19 srp 2017 16:35
  • CMD příkaz
    od Simroth » 05 pro 2016 14:55 » v Programování a tvorba webu
    3
    352
    od zeus
    07 pro 2016 16:03
  • CMD vzdálená správa
    od bbdra » 21 čer 2017 00:04 » v Administrace sítě
    23
    700
    od bbdra
    26 čer 2017 19:47
  • Nefunkční vyhledávání a vskakující cmd
    od ZER0 » 20 kvě 2017 11:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    206
    od ZER0
    20 kvě 2017 16:43
  • Smazání složky přes CMD v síti
    od nations112 » 27 čer 2017 11:24 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    183
    od nations112
    27 čer 2017 12:25

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti