Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2790
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Speed_dead » 18 čer 2017 17:48

Od posledního updatu se mě vždy po startu či restartu PC přepne zvuk na "Reproduktory" i když je chci mít a mám nastavené na "NVIDIA Highh Definition Audio". Jelikož používám HDMI a reproduktory v monitoru, tak po každém restartu musím výstup ručně prohodit. Mám Win10 pro. Podrobný popis sestavy najdete u mě v profilu.


Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Reklama
RIKI22
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1336
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod RIKI22 » 18 čer 2017 17:50

Máš to nastavené ,ako predvolené zariadenie ?

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2790
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Speed_dead » 18 čer 2017 20:17

Ano mám, ale při každém restartu se to přehodí na výchozí nastavení. Před posledním updatem Win to nedělalo.

Ashampoo_Snap_2017.06.18_20h14m42s_002_Zvuk.png


Ashampoo_Snap_2017.06.18_20h15m23s_004_Zvuk.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Uživatelský avatar
Grander
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 320
Registrován: leden 12
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Grander » 19 čer 2017 08:14

A máš poslední verzi ovladače grafické karty?

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2790
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Speed_dead » 19 čer 2017 21:20

Ověřil jsem si a mám poslední možný ovladač. Je z letošního května.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2790
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Speed_dead » 21 čer 2017 20:18

Nikdo další nápady, jak to opravit?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2790
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Speed_dead » 22 čer 2017 22:57

Nikdo nic?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Uživatelský avatar
Speed_dead
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2790
Registrován: duben 10
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Po každém restartu se přepne zvukdo jiného výstupu.

Příspěvekod Speed_dead » včera, 19:07

Stále nic?
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • OverDrive - při každém restartu se takt vrací zpět
    od pdezert » 17 lis 2016 11:35 » v Problémy s hardwarem
    0
    88
    od pdezert
    17 lis 2016 11:35
  • Obrazovka přepne mezi hdmi/analog a nic víc
    od beintouch » 22 led 2017 02:38 » v Problémy s hardwarem
    6
    186
    od beintouch
    22 led 2017 17:28
  • Přepínání audio výstupů
    od RockHard » 19 úno 2017 13:03 » v Problémy s hardwarem
    1
    130
    od richchie
    19 úno 2017 14:45
  • Modifikace výstupu SQL dotazu
    od ITCrowd » 26 zář 2016 10:43 » v Kancelářské balíky
    10
    406
    od ITCrowd
    26 zář 2016 16:02
  • Chyba USB výstupu na nabíječe od tabletu
    od michael95 » 26 říj 2016 18:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    196
    od michael95
    29 říj 2016 13:19

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů