Chyba - V jednotce není žádný disk

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Dymon
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 264
Registrován: květen 09
Pohlaví: Muž

Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod Dymon » 04 úno 2014 16:53

Zdravím, potřeboval bych poradit s jedním problémem. Při spuštění aplikace Origin mi vyskočí hláška "Origin.exe - Chybí disk. V jednotce není žádný disk. Vložte disk do jednotky \Device\Harddisk2\DR4. Občas to vyskočí i u spouštění jiné aplikace, ale po kliknutí na storno se vždy daná aplikace zapne, narozdíl od Originu, který sice v procesech je, ale nezapne se. Zkoušel jsem i odebrat virtuální jednotku, který byla přidána přes Daemon tools, ale tím to nebylo. Taktež jsem zkoušel vložit CD do mechaniky a stejná odezva. Přeintalování Originu taky nepomohlo.

Předem děkuji za reakce.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14293
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2014 17:26

Pravděpodobně zůstala cesta v registrech. Odinstaluj, vyčisti registry ccleanerem. Pokud umíš, zkus pohledat v registrech ručně a klíče odstraň sám. Nová instalace by pak měla problém odstranit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Dymon
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 264
Registrován: květen 09
Pohlaví: Muž

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod Dymon » 04 úno 2014 22:17

Odisntaloval jsem, ccleanerem sem to projel, ale nezabralo to. Na ruční odstranění si netroufnu.

paulorange
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod paulorange » 05 zář 2017 22:46

1)spustit regedit.exe (otevřít si nabítku start a napsat regedit a pro jistotu přes pravý spustit jako admin)
2) Postupně otevírat složky HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM-> CurrentControlSet ->Control -> Windows a konečně v registru ErrorMode nastavit hodnotu "2" (bez uvozovek).

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 31466
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod petr22 » 05 zář 2017 22:49

Jasne, po 4 letech to tazatele bude zajimat :-)

paulorange
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod paulorange » 05 zář 2017 22:51

Pro ty co si myslí, že je to složité
zde jsem našel video

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/watch?v=QWDG9hmzWqc



edit
třeba před týdnem jsem to opět řešil ;-), je to spíše pro ty co budou v budoucnu googlit či hledat radu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • aplikace spuštěné na jednotce GPU nvidia
    od p3v4x » 12 dub 2018 17:19 » v Vše ostatní (sw)
    0
    255
    od p3v4x
    12 dub 2018 17:19
  • Nefunguje žádný mikrofon
    od patience123 » 13 led 2018 22:41 » v Problémy s hardwarem
    13
    422
    od patience123
    14 led 2018 18:40
  • Žádný video output
    od Eldan » 06 čer 2017 20:56 » v Problémy s hardwarem
    6
    314
    od Eldan
    06 čer 2017 21:55
  • Žádný driver v pc
    od thot2000 » 25 zář 2017 17:28 » v Problémy s hardwarem
    7
    303
    od Drifty
    26 zář 2017 01:04
  • vysoký download , žádný upload
    od koubicc » 10 pro 2017 16:02 » v Sítě - hardware
    4
    365
    od koubicc
    10 pro 2017 18:41

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti