Chyba - V jednotce není žádný disk

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Dymon
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 264
Registrován: květen 09
Pohlaví: Muž

Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod Dymon » 04 úno 2014 16:53

Zdravím, potřeboval bych poradit s jedním problémem. Při spuštění aplikace Origin mi vyskočí hláška "Origin.exe - Chybí disk. V jednotce není žádný disk. Vložte disk do jednotky \Device\Harddisk2\DR4. Občas to vyskočí i u spouštění jiné aplikace, ale po kliknutí na storno se vždy daná aplikace zapne, narozdíl od Originu, který sice v procesech je, ale nezapne se. Zkoušel jsem i odebrat virtuální jednotku, který byla přidána přes Daemon tools, ale tím to nebylo. Taktež jsem zkoušel vložit CD do mechaniky a stejná odezva. Přeintalování Originu taky nepomohlo.

Předem děkuji za reakce.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13084
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod ITCrowd » 04 úno 2014 17:26

Pravděpodobně zůstala cesta v registrech. Odinstaluj, vyčisti registry ccleanerem. Pokud umíš, zkus pohledat v registrech ručně a klíče odstraň sám. Nová instalace by pak měla problém odstranit.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Dymon
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 264
Registrován: květen 09
Pohlaví: Muž

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod Dymon » 04 úno 2014 22:17

Odisntaloval jsem, ccleanerem sem to projel, ale nezabralo to. Na ruční odstranění si netroufnu.

paulorange
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod paulorange » 05 zář 2017 22:46

1)spustit regedit.exe (otevřít si nabítku start a napsat regedit a pro jistotu přes pravý spustit jako admin)
2) Postupně otevírat složky HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM-> CurrentControlSet ->Control -> Windows a konečně v registru ErrorMode nastavit hodnotu "2" (bez uvozovek).

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 27910
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod petr22 » 05 zář 2017 22:49

Jasne, po 4 letech to tazatele bude zajimat :-)

paulorange
nováček
Příspěvky: 2
Registrován: září 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Chyba - V jednotce není žádný disk

Příspěvekod paulorange » 05 zář 2017 22:51

Pro ty co si myslí, že je to složité
zde jsem našel video

Kód: Vybrat vše

https://www.youtube.com/watch?v=QWDG9hmzWqc



edit
třeba před týdnem jsem to opět řešil ;-), je to spíše pro ty co budou v budoucnu googlit či hledat radu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PC - žádný obraz
    od Ladas1 » 20 říj 2016 12:52 » v Problémy s hardwarem
    5
    186
    od Ladas1
    21 říj 2016 15:06
  • Žádný video output
    od Eldan » 06 čer 2017 20:56 » v Problémy s hardwarem
    6
    193
    od Eldan
    06 čer 2017 21:55
  • Nové PC - žádný obraz
    od Krdlk » 19 říj 2016 23:14 » v Problémy s hardwarem
    4
    269
    od becza4
    21 říj 2016 11:43
  • PC nevidí žádný telefony atp
    od Montes » 27 říj 2016 20:39 » v Vše ostatní (sw)
    3
    207
    od Petr Škorec
    28 říj 2016 23:04
  • přihlášení k profilu win 7 - není žádný uživatel
    od novak2003 » 02 črc 2017 12:58 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    197
    od petr22
    02 črc 2017 15:39

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů