Chybová hláška - chybná bitová kopie

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

karma
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 90
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie

Příspěvekod karma » 19 čer 2017 19:30

Nic si kupovat nemusíš, jen je třeba použít hlavu a tu knihovnu najít, pak ji stáhnout a vložit kam patří.



Reklama
Uživatelský avatar
atari
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1188
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie

Příspěvekod atari » 20 čer 2017 10:21

Skyper píše:re: atari
A to udělám jak? Zkoušel jsem stáhnout HD tune, ale neotevřu instalačku, vyskočí jen ten error.

Nejlepší je disk vytáhnout a otestovat na jiném PC. A nebo můžeš použít toto:
https://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-boot-cd/
https://www.slunecnice.cz/sw/hiren-s-cd-2-bootable-usb/

Prostě udělěj oboje, stáhni tu knihovnu a otestuj disk, pokud to nebude ani jedna z těch dvou věcí, tak pak můžeš řešit co s tím dál !!
Pokud disk je opravdu špatný, tak veškeré hokusy pokusy jenom jeho stav zhoršují.

Skyper
Level 1
Level 1
Příspěvky: 67
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie

Příspěvekod Skyper » 20 čer 2017 10:41

Problém vyřešen, stáhl jsem si program WinThruster, který nasel 300 chyb a 25 mi opravil zdarma, zbytek že opraví, když si ten program koupím. Po tom co mi to opravilo 25 chyb, tak už mi žádný errory nevyskakují.
Děkuji že jste se mi snažili pomoc.

Uživatelský avatar
atari
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1188
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie

Příspěvekod atari » 20 čer 2017 11:39

Tak na tohle pozor. Nikdy nevíš co tyhle programy s těma Win udělájí. Já bych si tohle do PC nikdy nenainstaloval, to bych radši přeinstaloval WIndows.

karma
Aktivní varování: 1
Aktivní varování: 1
Level 1
Level 1
Příspěvky: 90
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie

Příspěvekod karma » 20 čer 2017 11:46

Stačilo stáhnout jen tu knihovnu. Tohle řešení nemá dlouhé trvání, objeví se další chyby a budou horší!

Uživatelský avatar
atari
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1188
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Chybová hláška - chybná bitová kopie

Příspěvekod atari » 20 čer 2017 11:48

přesně tak ....

Dodatečně přidáno po 6 minutách 37 vteřinách:
To mi připomíná TUNEUP utilitu, když na ntb ASUS po prvním spuštění ntb, když se zaktivovali WIndows, tak první co jsem udělal, jsem spustil předinstalové TUNEUP, a ukázal mnoho závad na WIndowsech, a kromě toho nahlásil příliš mnoho nainstalovaných programů. TAkže první co jsem odinstaloval byl TUNEUP. A to TUENUP považuji za "důvěryhodný program" oproti WinThruster.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Chybová hláška
    od Sparco_R1 » 26 bře 2017 15:56 » v Vše ostatní (sw)
    0
    140
    od Sparco_R1
    26 bře 2017 15:56
  • BSOD - chybová hlaska
    od Ver111 » 24 úno 2017 23:26 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    3
    355
    od adavyp
    28 úno 2017 23:14
  • Chybová hláška po startu
    od Mirča » 05 čer 2017 08:26 » v Vše ostatní (sw)
    0
    194
    od Mirča
    05 čer 2017 08:26
  • Instalace win7 chybová hláška
    od honza1007 » 15 lis 2016 10:43 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    5
    213
    od honza1007
    19 lis 2016 11:09
  • Chybová hláška: err_connection_refused, wifi připojení
    od Gudernatsch » 09 říj 2016 10:21 » v Sítě - hardware
    13
    496
    od RIKI22
    14 říj 2016 22:14

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů