Kerio a brána firewall

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Mati52cz
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Kerio a brána firewall

Příspěvekod Mati52cz » 02 čer 2017 09:30

Dobrý den,

Mám problém s připojením aplikace Kerio do 30.5. fungoval bez problémů od té doby nefunguje tzn nemohu se ani připojit na mail v Outlook . OS mám win 10 Kerio je aktivní v liště v pravém dolním rohu po kliknutí se otevře ale veškeré kolonky jméno atd i spuštění keria jsou šedé a nejdou rozkliknout. Dále a myslím že to a tím souvisí je problém že je blokována brána firewall pro doménové sítě . Která nejde zapnout. Píše že ji může zapnout pouze správce . Toto je spojené i s aktualizací ESET antiviru který aktualizaci vyžaduje ale jelikož se nepřipojí na vzdálenou síť tak nemůže stahovat nic. Čím to je že se to takto mohlo zablokovat a poraďte nějaké rady aby to zas šlapalo

Předem díky



Reklama
Farsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod Farsky » 02 čer 2017 09:33

Kerio už má svoji slávu za sebou. Dal bych třeba ZoneAlarm a tohle vyhodil z PC.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13377
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 09:39

Vítej na PC-HELP!

Farsky: Tazatel má zřejmě na mysli Kerio Outlook Connector.

Firewall na běh Connectoru nemá vliv. Spíše bych se podíval na nastavení "Možnosti internetu", zdy máš v pořádku nastavení proxy. V doméně by to mělo být ošetřeno, takže volba "Automaticky zjišťovat nastavení".
Naposledy upravil(a) ITCrowd dne 02 čer 2017 09:42, celkem upraveno 1 x.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Farsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod Farsky » 02 čer 2017 09:41

Já myslel že je to firewall.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13377
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 09:45

Doporučuji školení pohádkou - S čerty nejsou žerty - zvláště pak slova p. Heřmánka hrajícího ďábla. "A hlavně! NEMYSLET!"
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Farsky
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: květen 17
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod Farsky » 02 čer 2017 10:08

"Farsky: Tazatel má zřejmě na mysli Kerio Outlook Connector."
Tazatel také zřejmě myslí!

Mati52cz
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod Mati52cz » 02 čer 2017 10:18

Bohužel nemohu najít automatické zjišťování sítě a v proxy se opravdu nevyznám ... Jediné co jsem našel je nastavení místní sítě LAN

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13377
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 10:46

Ovládací panely, možnosti internetu, záložka připojení, nastavení místní sítě, automaticky zjišťovat nastavení.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Mati52cz
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod Mati52cz » 02 čer 2017 12:09

Zaskrtnuto restartovano stále nefunguje

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13377
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 12:34

A jsi skutečně přihlášen do domény?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Mati52cz
nováček
Příspěvky: 4
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod Mati52cz » 02 čer 2017 12:36

Zaskrtnuto restartovano stále nefunguje

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13377
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Kerio a brána firewall

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 12:37

ITCrowd píše:A jsi skutečně přihlášen do domény?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nefunkční internet - výchozí brána není dostupná
    od martinchylek » 24 dub 2017 17:33 » v Administrace sítě
    2
    702
    od ITCrowd
    24 dub 2017 19:22
  • Firewall chyba 0x8007042c
    od is55 » 13 bře 2017 10:37 » v Vše ostatní (inet)
    1
    331
    od richchie
    13 bře 2017 16:51
  • Firewall Windows 7 blokuje VPN
    od pajacz17 » 16 úno 2017 12:06 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    3
    319
    od pajacz17
    17 úno 2017 12:00
  • Pamatuje si firewall Sophos aktivitu?
    od kajicek94 » 20 pro 2016 10:49 » v Sítě - hardware
    1
    195
    od richchie
    20 pro 2016 18:54
  • Samovolné vypínání brány firewall po aktualizaci
    od petrl » 01 lis 2017 09:27 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    205
    od petrl
    02 lis 2017 12:56

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Yahoo [Bot] a 5 hostů