Nejdou propojit TV s PC Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 16:58

Zdravím,
chtěl bych se optat. Chtěl bych propojit PC s TV. Do PC mám redukci na video port, do TV to mám tažené přes hdmi. Když hdmi, obraz je jen v TV i když se mi podaří kliknout na duplikovat i restartovat. GK je 1050 a win10.

Děkuji moc všem za pomoc.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12610
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 17:04

Vítej na PC-HELP!
Pravděpodobně má GK HDMI spřažen s výstupem pro monitor. Tedy můžeš používat jedno, nebo druhé. Použij jiný výstup pro monitor. K bližšímu zkoumání bychom potřebovali vědět přesný typ a výrobce GK. A nejlépe přímý odkaz na internet.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 17:07

nVidia GTX 1050, 2G GDDR5. Tudíš musím nějákým způsobem hdmi do PC a jiný port na TV?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12610
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 17:19

To nestačí. Dej sem přímý odkaz (zkus si to zadat do googlu, kolik ti jich vyběhne). Ale dle výrobce by karta tři monitory měla umět.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 25453
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 17:21

Co je to "video port"?

GTX 1050 normálně dva monitory podporuje...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
HP EliteBook 2560p + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit mne na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

petr22
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26542
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod petr22 » 02 čer 2017 17:23

Co to je "sprazeni" video vystupu s HDMI? Principialne je to ptakovina, musi fungovat oba vystupy nezavisle.

Co dela klavesa WIN + P kdyz se prepinaji rezimy zobrazeni?

Proc neni HDMI zapojene primo do pocitace?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12610
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 17:28

"spřažením" myšleno to, co bývalo dříve. GK měla výstupy HDMI, DVI a VGA, přičem monitor mohl být buď ve VGA , nebo v HDMI. Ale ne současně.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 17:37

Video port - myšlen display port, pardon. WIN + P jsem zkoušel, ale když jsem dokázal najet Tv na duplikovat či na druhý monitor, tak se mi nepustil monitor na PC, stále jen TV. HDMI mám pouze jedno a to mám do TV.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 12610
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 17:40

Zkus redukci DVI->HDMI a připojit TV na DVI port.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

petr22
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26542
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod petr22 » 02 čer 2017 17:46

Uz jsem videl ledacos, ale nikdy ne grafickou kartu, kde by se HDMI vystup blokoval s VGA.
Pouze u notebooku, kde zapojeni HDMI a VGA znamena ze jsou pouzity 3 monitory, takze je nutne zavit displej notebooku.

Kolik mas vlastne monitoru? Jeden nebo dva?

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 25453
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 17:46

Připojovat TV na DVI je hloupost (krom vyzkoušení, jestli to vůbec jede), nepojede totiž zvuk (leda že by ho táhl nějak jinak). Displej port s HDMI musí jet dohromady, na mé GTX960 jede Display Port -> HDMI (redukce) + HDMI + DVI, klidně všechny tři zaráz. Máš nainstalované všechny ovladače? Máš TV i monitor zapojený do grafiky, nebo je některý z nich zapojený do výstupů co jsou na MB?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
HP EliteBook 2560p + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit mne na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 17:55

Jen nejdřív poděkuji za Váš čas. Oboje je zapojené do grafiky, hdmi mám TV kvůli zvuku a dneska jsem koupil redukci z displej na vga. Jenže zapojím a vypne se monitor a jede TV. Musím vyjmout hdmi, restartovat a jede zase jen monitor. Mohu zkusit jedině aktualizovat ovladače, pokud něco najde. jiná idea?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • jak propojit dva pc
    od shockwave » 22 zář 2016 16:58 » v Sítě - hardware
    1
    264
    od zeus
    23 zář 2016 14:17
  • Jak propojit bezdrátově 2 wifi routery?
    od BAJLA » 17 úno 2017 18:46 » v Vše ostatní (inet)
    6
    398
    od X
    17 úno 2017 20:47
  • Nelze propojit ntb lenovo s300 s tv
    od S.T.A.L.K.E.R » 01 srp 2016 20:42 » v Problémy s hardwarem
    2
    285
    od S.T.A.L.K.E.R
    02 srp 2016 12:28
  • Jakým káblem mám propojit PC s TV
    od Pachoom » 22 říj 2016 17:49 » v Vše ostatní (hw)
    1
    149
    od Pic
    22 říj 2016 17:54
  • Jak správně propojit modem s routerem jako switch ?
    od M3tr1x » 03 čer 2017 15:57 » v Administrace sítě
    5
    164
    od ITCrowd
    03 čer 2017 19:17

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů