Nejdou propojit TV s PC Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14402
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 18:00

Nemůžeš zkusit ten monitor dát do DVI a TV do HDMI?

Dodatečně přidáno po 12 minutách 4 vteřinách:
petr22 píše:Uz jsem videl ledacos, ale nikdy ne grafickou kartu, kde by se HDMI vystup blokoval s VGA.
Sry, byl to DVI-I, monitor byl připojen přes DVI-I/VGA redukci. Taky jsem se s tím trápil, než jsem na to přišel.


Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Reklama
ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:30

Nemám redukci, jelikož to je DVI-D, takže méně běžná.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14402
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 18:39

To je těžké. Pořád jsi nedodal link na tu grafiku, nemáš jak co vyzkoušet. Půjč si třeba monitor, co DVI-D má a vyzkoušej na něm. Nebo redukci DVI->HDMI. Nebo můžeš laborovat s ovladači. Vše už tu bylo řečeno. Zbytek je na tobě.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:44

No, jak říkám, redukci DVI-D hůře dostupná, display - vga mě dnes stála 400, tak jsem čekal, že to snad půjde.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26841
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 18:45

Jak vypadá obrazovka v ovladačích "Nastavení více monitorů"?

Monitor je jen VGA, nemá digi vstup?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:48

Optám se, kde se dá najít to nastavení, vím akorát kudy do rozpoznání. Monitor má VGA, je starší než PC.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26841
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 18:52

Pravým na plochu, ovládací panem nVidia, monitor, nastavení více...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:55

Chcete vědět, jak to vypadá, když je připojeno oboje? V případě jednoho monitoru tam mám jeden monitor, který je aktivní.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26841
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 20:02

To máš nastavené na duplikovat?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 20:21

Přesně jak říkáš.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26841
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 21:15

A když dáš "rozšířit" tak to vypadá jak?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 03 čer 2017 09:28

Dobré ráno, dneska se to samo víceméně chytlo. Akorát když dám duplikovat, je trošek menší obraz, dá se s tím něco udělat? A rozdělit zvuk se dá? Děkuji, jsou to už jen maličkosti.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze propojit TV a PC
    od Lukyn_S » 22 lis 2017 19:25 » v Problémy s hardwarem
    8
    295
    od petr22
    24 lis 2017 17:52
  • Jak propojit HDD z PC s notebookem?
    od WolfGunsCZ » 29 dub 2018 16:48 » v Vše ostatní (hw)
    15
    787
    od WolfGunsCZ
    29 dub 2018 22:01
  • Jak propojit stream na OBS a PS4?
    od karka20 » 10 led 2018 11:01 » v Hry
    2
    243
    od petr22
    10 led 2018 11:26
  • Nelze propojít mobil (xiaomi mi a1) s počitačem
    od CrofoCZ123 » 17 pro 2017 17:12 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    7
    876
    od CrofoCZ123
    19 pro 2017 21:49
  • Jak propojit router A a router B (+ aby v routeru B fungovalo PC, TV...)
    od Jkami » 14 črc 2017 19:06 » v Problémy s hardwarem
    5
    811
    od ITCrowd
    15 črc 2017 08:04

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů