Nejdou propojit TV s PC Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13243
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 18:00

Nemůžeš zkusit ten monitor dát do DVI a TV do HDMI?

Dodatečně přidáno po 12 minutách 4 vteřinách:
petr22 píše:Uz jsem videl ledacos, ale nikdy ne grafickou kartu, kde by se HDMI vystup blokoval s VGA.
Sry, byl to DVI-I, monitor byl připojen přes DVI-I/VGA redukci. Taky jsem se s tím trápil, než jsem na to přišel.


Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Reklama
ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:30

Nemám redukci, jelikož to je DVI-D, takže méně běžná.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13243
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ITCrowd » 02 čer 2017 18:39

To je těžké. Pořád jsi nedodal link na tu grafiku, nemáš jak co vyzkoušet. Půjč si třeba monitor, co DVI-D má a vyzkoušej na něm. Nebo redukci DVI->HDMI. Nebo můžeš laborovat s ovladači. Vše už tu bylo řečeno. Zbytek je na tobě.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:44

No, jak říkám, redukci DVI-D hůře dostupná, display - vga mě dnes stála 400, tak jsem čekal, že to snad půjde.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26387
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 18:45

Jak vypadá obrazovka v ovladačích "Nastavení více monitorů"?

Monitor je jen VGA, nemá digi vstup?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:48

Optám se, kde se dá najít to nastavení, vím akorát kudy do rozpoznání. Monitor má VGA, je starší než PC.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26387
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 18:52

Pravým na plochu, ovládací panem nVidia, monitor, nastavení více...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 18:55

Chcete vědět, jak to vypadá, když je připojeno oboje? V případě jednoho monitoru tam mám jeden monitor, který je aktivní.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26387
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 20:02

To máš nastavené na duplikovat?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 02 čer 2017 20:21

Přesně jak říkáš.

Uživatelský avatar
Martab
Moderátor / člen HW týmu
Guru Level 13.5
Guru Level 13.5
Příspěvky: 26387
Registrován: březen 11
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod Martab » 02 čer 2017 21:15

A když dáš "rozšířit" tak to vypadá jak?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD

„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)

Neboj se použít SZ a upozornit na své téma ;)

Přehled desktopových socketů a CPU

ozzyken05
nováček
Příspěvky: 13
Registrován: červen 17
Pohlaví: Muž

Re: Nejdou propojit TV s PC

Příspěvekod ozzyken05 » 03 čer 2017 09:28

Dobré ráno, dneska se to samo víceméně chytlo. Akorát když dám duplikovat, je trošek menší obraz, dá se s tím něco udělat? A rozdělit zvuk se dá? Děkuji, jsou to už jen maličkosti.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jak propojit bezdrátově 2 wifi routery?
    od BAJLA » 17 úno 2017 18:46 » v Vše ostatní (inet)
    6
    500
    od X
    17 úno 2017 20:47
  • Jakým káblem mám propojit PC s TV
    od Pachoom » 22 říj 2016 17:49 » v Vše ostatní (hw)
    1
    173
    od Pic
    22 říj 2016 17:54
  • Jak propojit domácí kino s pc bez tv
    od johnek2812 » 29 pro 2016 08:36 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    1
    162
    od Marfy
    29 pro 2016 08:43
  • Jak správně propojit modem s routerem jako switch ?
    od M3tr1x » 03 čer 2017 15:57 » v Administrace sítě
    5
    287
    od ITCrowd
    03 čer 2017 19:17
  • Smart TV lze propojit s YouTube, ale s chromem ne...
    od xRandomx » 24 úno 2017 22:54 » v Vše ostatní (inet)
    0
    281
    od xRandomx
    24 úno 2017 22:54

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Fantousek, Michael850, zeus a 4 hosti