spořič nemá smysl Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

spořič nemá smysl  Vyřešeno

Příspěvekod cilindr3 » 03 srp 2017 20:41

Spořič nemá smysl to vím ale mě se vůbec v daný časový úsek nespustí kde je chyba
a ve hrách nefunguje printscreen (mafia 2) ukáže se mi tam ten domovský obrázek mafie a pozadí ale snímek ze hry ne



Reklama
Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22040
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod Pic » 03 srp 2017 20:58

A to máme hádat co vlastně chceš, nehledě na to. že neuvádíš jaké máš PC a OS. Věštci tady stále chybí!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28297
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod petr22 » 03 srp 2017 21:35

Printsscreen fungoval ve hrach nekdy pred 25 lety, nez prisla 3D akcelerace.

Printscreen udela presne to co ma, udela ti screenshot z toho co je "za" hernim enginem.

Potrebujes aplkaci, ktera umi delat screenshoty z her.

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod cilindr3 » 03 srp 2017 23:47

když tam byly windows 7 tak to fungovalo gta v taky neudělá print screen

windows 10

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod cilindr3 » 04 srp 2017 20:57

spořič nenaskočí monitor se po tom vypne po čase který je nastaven v napajení
grafický ovladač je aktualní

a že by nebyl dostatek grafiky a výkonu si pc stěžovat nemuže když hraju gta v

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1047
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod HappyMental » 05 srp 2017 09:09

Nějak pořád nechápu, co vlastně chceš. Ten print screen ti fungovat nebude, na to ti bylo odpovězeno, nemá to nic společného s "nedostatkem grafiky" (ostatně gta v rozjedeš i na toustovači). Můžeš sem dát printscreen, jak máš nastavený spořič? (ve w10 to najdeš pod "šetřič obrazovky"). Čas spuštění spořiče musí být samozřejmě nižší než čas vypnutí obrazovky v napájení.
i7-4790 | AMD R9 290 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod cilindr3 » 05 srp 2017 19:42

HappyMental píše:Nějak pořád nechápu, co vlastně chceš. Ten print screen ti fungovat nebude, na to ti bylo odpovězeno, nemá to nic společného s "nedostatkem grafiky" (ostatně gta v rozjedeš i na toustovači). Můžeš sem dát printscreen, jak máš nastavený spořič? (ve w10 to najdeš pod "šetřič obrazovky"). Čas spuštění spořiče musí být samozřejmě nižší než čas vypnutí obrazovky v napájení.



ten spořič se vůbec nespustí ale já chci aby se spustil 10m to mam nastavený ale von se nespustí

a print screen v mafia 2 atd my fungoval ve windows 7 loni

Dodatečně přidáno po 57 minutách 57 vteřinách:
spořič se nespustí vůbec

Dodatečně přidáno po 1 hodině 24 vteřinách:
spořič se vůbec nespustí základní spořič



když udělam print screen v mafia 2 a jiných rách tak místo toho tam je plocha

Dodatečně přidáno po 1 hodině 41 vteřinách:
spořič se vůbec nespustí základní spořič

Dodatečně přidáno po 1 hodině 1 minutě 48 vteřinách:
cilindr3 píše:
HappyMental píše:Nějak pořád nechápu, co vlastně chceš. Ten print screen ti fungovat nebude, na to ti bylo odpovězeno, nemá to nic společného s "nedostatkem grafiky" (ostatně gta v rozjedeš i na toustovači). Můžeš sem dát printscreen, jak máš nastavený spořič? (ve w10 to najdeš pod "šetřič obrazovky"). Čas spuštění spořiče musí být samozřejmě nižší než čas vypnutí obrazovky v napájení.



ten spořič se vůbec nespustí ale já chci aby se spustil 10m to mam nastavený ale von se nespustí

a print screen v mafia 2 atd my fungoval ve windows 7 loni

Dodatečně přidáno po 57 minutách 57 vteřinách:
spořič se nespustí vůbec

Dodatečně přidáno po 1 hodině 24 vteřinách:
spořič se vůbec nespustí základní spořič



když udělam print screen v mafia 2 a jiných rách tak místo toho tam je plocha

Dodatečně přidáno po 1 hodině 41 vteřinách:
spořič se vůbec nespustí základní spořič

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod cilindr3 » 03 zář 2017 23:01

žádnej spořič se nespustí mě jde o to aby tam byl aspoň základní spořič i když spořič není potřeba tak tahle chyba by ale také neměla být spořič musí jít když je nastaven

Zivan
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 315
Registrován: leden 10
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod Zivan » 04 zář 2017 11:11

HappyMental píše:...Můžeš sem dát printscreen, jak máš nastavený spořič? (ve w10 to najdeš pod "šetřič obrazovky")...

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod cilindr3 » 04 zář 2017 21:32

nasatveni
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
HappyMental
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1047
Registrován: září 11
Bydliště: Nýdnol, Bulharsko
Pohlaví: Muž

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod HappyMental » 04 zář 2017 22:26

A jaký máš nastavený čas vypnutí monitoru? Dole klikni na nastavení napájení->nastavení vypínání displeje. Půl hodiny na spořič mi přijde dlouho, myslím si, že vypnutí displeje je za kratší dobu. To by pak vysvětlovalo, proč displej vypne dřív, než se spustí spořič.
i7-4790 | AMD R9 290 4GB | Kingston 12GB | ASRock B85M Pro4 | Corsair RM550x | Intel 535 120GB | Seagate Mobile HDD 1TB | W10 Pro
ThinkPad L560, ThinkPad E430

cilindr3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 86
Registrován: leden 17
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: spořič nemá smysl

Příspěvekod cilindr3 » 18 zář 2017 15:31

spořič mi na druhém pc funguje ale tam nejde windowsáckej - bubliny ty se tam zobrazujou na černém pozadí také nevím proč
ostatní spořiče fungujou správně


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • spořič obrazovky
    od cilindr3 » 21 bře 2017 18:30 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    201
    od Pic
    21 bře 2017 20:41
  • Má smysl 7.1/5.1 u sluchátek?
    od Vstrom650 » 14 črc 2017 01:19 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    28
    919
    od Vstrom650
    26 črc 2017 13:40
  • Výběr grafiky - má smysl čekat?
    od Akuji » 19 čer 2017 12:00 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    327
    od petr22
    19 čer 2017 16:35
  • pc sestava - má smysl 6gb vram?
    od Baklazaan » 26 lis 2016 12:58 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    216
    od Baklazaan
    26 lis 2016 18:40
  • Televize nemá signál
    od 1995 » 02 zář 2017 19:43 » v Vše ostatní (inet)
    6
    227
    od petr22
    02 zář 2017 20:18

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 4 hosti