Inštalácia Intel HD graphics chyba

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Majky10
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Majky10 » 20 srp 2017 22:32

Dobrý večer, kúpil som si nový počítač a nejde mi nainštalovať grafika od intelu
Procesor I5 2500k malo by tam byť intel hd graphics 3000 ale keď stiahnem software napíše že pc nemá minimálne požiadavky na inštaláciu a ked som dal intel update utility tak mi nenašlo nič neviete kde môže byť chyba?
druhá grafika nvidia gtx 1050Ti šlape ako má
RAM: 8GB
Z. doska - P8P67 EVO ASUStek
Za odpovede dakujem



Reklama
Uživatelský avatar
Fiba
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1230
Registrován: červenec 15
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Fiba » 20 srp 2017 22:35

Ehm nějak mi uniká jedna věc... Na co chceš ovladače k Intel HD když používáš dedikovanou grafiku? :D
CPU: Intel Core i7 7700K 5.0 GHz, GPU: MSI GeForce GTX 980Ti 6GB 1426 MHz (OC), RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz (OC), MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD: Kingston HyperX Fury 120GB, HDD: WD Black 1TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28662
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod petr22 » 20 srp 2017 22:38

Jak vis ze pouziva jenom dedikovanou grafiku ? Ja mam napriklad pripojene do Nvidie dva monitory a do Intelu TV a projektor.

Neni integrovana grafika zakazana v BIOSu ?
Je videt ve spravci zarizeni ?

Majky10
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Majky10 » 20 srp 2017 23:20

inak som zabudol system Win 7 64bit
no práveže v spravcovi zariadení mám dve neznáme zariadenia tak myslím že by to mohlo byť ono inak medzi display drivers ju nevidím
a BIOS som teraz skúsil dať na default settings a stále ju nevie nájsť

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22133
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Pic » 20 srp 2017 23:35

Takže chybí ještě další ovladače. Buď je máš na CD k základní desce, nebo mrkni na stránky výrobce základní desky a GK a doinstaluj je.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Majky10
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Majky10 » 21 srp 2017 19:29

Doinštaloval som a stále ako keby ju nevie nájsť môže byť aj chyba priamo v tej grafike alebo to beží zaroven s procesorom?

Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8059
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Adys301 » 21 srp 2017 19:31

Instaluješ to, když máš zapojenou tu GTX 1050 Ti?
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook
Partneři: ASUSMSIT.S. Bohemia

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28662
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod petr22 » 21 srp 2017 19:32

Neni v BIOSu nastavena jako DISABLED ?

Spravne by mela byt videt ve spravci zarizeni jako graficky adapter.

Mas do ni zapojeny druhy monitor nebo TV?
Naposledy upravil(a) petr22 dne 21 srp 2017 19:33, celkem upraveno 1 x.

zeus
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8330
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod zeus » 21 srp 2017 19:32

BIOS som teraz skúsil dať na default settings a stále ju nevie nájsť

Tak ji v nem musis rucne povolit.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

nations112
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 744
Registrován: září 13
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod nations112 » 21 srp 2017 22:03

Integrovanou grafiku má evidentně v BIOS vypnutou, což dává smysl, pokud má externí a nepotřebuje x monitorů. Když je vypnutá, nezobrazuje se ani v systému, tudíž nemá smysl to tu pořád řešit.

Bude to jiný HW. Klikni na neznámé zařízení pravým, zvol vlasnosti, podrobnosti a ID hardwaru. To si hoď do google a uvidíš co to najde.

Majky10
nováček
Příspěvky: 29
Registrován: leden 14
Pohlaví: Muž

Re: Inštalácia Intel HD graphics chyba

Příspěvekod Majky10 » 21 srp 2017 22:45

po preinštalovaní mi tak už nezname zariadenie neukazuje len rozmýšľam či to vôbec riešiť zatiaľ keď nemám ešte druhý monitor


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zobrazí Intel Graphics 620 4K?
    od Reznap » 14 čer 2017 15:49 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    15
    1078
    od Martab
    23 čer 2017 10:47
  • nastavenie farieb Intel HD graphics 5500
    od davidak12 » 23 pro 2016 19:10 » v Problémy s hardwarem
    17
    481
    od davidak12
    03 úno 2017 12:14
  • Aktualizace HD Graphics
    od rumcajs0 » 08 srp 2017 17:05 » v Vše ostatní (sw)
    4
    235
    od rumcajs0
    08 srp 2017 20:03
  • Inštalácia Windows 10 z USB
    od admiralsulko » 04 led 2017 20:36 » v Problémy s hardwarem
    9
    304
    od Pic
    12 kvě 2017 20:25
  • inštalácia windows - najčastejšie chyby
    od TK1991 » 22 srp 2017 18:52 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    162
    od TK1991
    22 srp 2017 18:52

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot] a 4 hosti