černá obrazovka po pár vteřinách

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Scientific
Level 2
Level 2
Příspěvky: 183
Registrován: červenec 13
Pohlaví: Muž

černá obrazovka po pár vteřinách

Příspěvekod Scientific » 06 zář 2017 12:53

Jak byl problém vyřešen? Mám stejný problém. Po zapnutí pár vteřin funguje, nebo po oživení ze spánku a nebo po stisknutí fn+6 a pak znovu fn, vždy monitor funguje jen pár vteřin, poté zčerná.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: černá obrazovka

Příspěvekod ITCrowd » 06 zář 2017 12:56

Scientific: proč přispíváš do tématu starého rok a půl?
Jinak dle příznaků pravděpodobně špatný invertor: viewtopic.php?f=44&t=135783
Tedy pokud se jedná o CCFL podsvícení.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Scientific
Level 2
Level 2
Příspěvky: 183
Registrován: červenec 13
Pohlaví: Muž

Re: černá obrazovka

Příspěvekod Scientific » 06 zář 2017 14:24

Proč přispívám do starého tématu? No asi abych se dozvěděl odpověď na můj problém, aniž bych vytvářel zbytečně duplicitní téma, to snad jako moderátor chápeš.

Za radu a návod jak opravit invertor děkuji, ještě ověřím jiným monitorem zda je problém opravdu v monitoru. Případně se ozvu jak sem to vyřešil.

Díky moc

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13311
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: černá obrazovka

Příspěvekod ITCrowd » 06 zář 2017 14:26

Tímto chováním ovšem porušuješ pravidla, která jsi registrací schválil. Tam je jasně řečeno, že nemáš vstupovat do cizích témat, ale založit si vlastní.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 28662
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: černá obrazovka

Příspěvekod petr22 » 06 zář 2017 14:26

A od koho se tu odpoved chces dozvedet ? Tazatel tu od dubna 2016 nebyl.

Pokud je vadny invertor, tak pod vhodnym uhlem ke svetlu uvidis na displeji obraz i bez podsviceni.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22133
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: černá obrazovka po pár vteřinách

Příspěvekod Pic » 06 zář 2017 18:38

Dotaz vložen jako samostatné téma s upraveným názvem. Vzhledem k tomu. že jsi tady od roku 2013, jsi nejspíše zapomenul na platná pravidla. Doporučuji si je opět přečíst.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

nhatminh61
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: září 17
Pohlaví: Muž

Re: černá obrazovka po pár vteřinách

Příspěvekod nhatminh61 » 21 zář 2017 10:31

Pokud je vadny invertor, tak pod vhodnym uhlem ke svetlu uvidis na displeji obraz i bez podsviceni.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Černa obrazovka
    od huhto » 27 dub 2017 09:15 » v Problémy s hardwarem
    13
    625
    od huhto
    28 dub 2017 10:52
  • Černá obrazovka
    od NameTag » 09 črc 2017 18:10 » v Hry
    3
    303
    od LupeCZ
    11 črc 2017 11:03
  • Černá obrazovka
    od AlexPC » 19 črc 2017 19:54 » v Problémy s hardwarem
    2
    249
    od _vcn
    20 črc 2017 08:15
  • černá obrazovka
    od TheKoki » 01 bře 2017 18:52 » v Problémy s hardwarem
    1
    395
    od Tompson
    04 bře 2017 13:27
  • Černá obrazovka monitoru
    od Nightingale » 13 pro 2016 11:05 » v Problémy s hardwarem
    2
    176
    od Nightingale
    13 pro 2016 19:33

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot] a 2 hosti