Checking media presence, no media present...

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

PepsiNKA
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Žena

Checking media presence, no media present...

Příspěvekod PepsiNKA » 01 říj 2017 17:50

Ahoj dnes jsem zapla ntb a otevřel se mi BIOS. Zkoušela jsem asi 10 návodů jak se dostat z BIOSu a ani jeden nepomohl a když jsem zkoušela další tak mi to po restartu psalo Checking media presence, no media present a dál se to nenačetlo. Ani restartování nepomohlo. Nevíte co s tím?



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14512
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod ITCrowd » 01 říj 2017 21:11

Vítej na PC-HELP!
Prohlédni BIOS, zda je v něm detekován harddisk a zda je z něj nastaveno bootování.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

PepsiNKA
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Žena

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod PepsiNKA » 07 říj 2017 10:15

ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
Prohlédni BIOS, zda je v něm detekován harddisk a zda je z něj nastaveno bootování.


Nevím jak se teď dostat do BIOSu. Píše mi to Checking media presence, no media present... A do toho biosu se to nechce načíst.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14512
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod ITCrowd » 07 říj 2017 10:24

Nejčastěji to bývá po stisku klávesy F2, nebo Del. Více ti napoví manuál k ntb.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

PepsiNKA
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Žena

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod PepsiNKA » 08 říj 2017 09:43

ITCrowd píše:Nejčastěji to bývá po stisku klávesy F2, nebo Del. Více ti napoví manuál k ntb.

Když stisknu klávesu F2 nebo Del ani jedna nefunguje.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 32304
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod petr22 » 08 říj 2017 09:44

Taky to muze byt jina klavesa - ESC, F1......

Co mas za noteboiok nevime.

V manualu to je urcite napsane.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • VLC Media Player
    od viett » 25 bře 2018 18:25 » v Vše ostatní (sw)
    6
    610
    od petr22
    29 bře 2018 06:55
  • Nenabootuje z zadneho media
    od honza007100 » 09 úno 2018 14:41 » v Vše ostatní (hw)
    5
    517
    od JegenaJk
    11 bře 2018 01:05
  • Chybí ovladač média
    od dominickk15 » 11 kvě 2018 21:46 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    7
    426
    od dominickk15
    12 kvě 2018 09:45
  • Home media wifi router
    od Nut » 11 zář 2017 12:48 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    234
    od Nut
    11 zář 2017 12:48
  • Remove disks or other media. Press any key to restart
    od Adrian21 » 17 srp 2017 00:20 » v Problémy s hardwarem
    5
    514
    od AdrianR
    26 srp 2017 09:55

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], KochtaJA a 5 hostů