Checking media presence, no media present...

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

PepsiNKA
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Žena

Checking media presence, no media present...

Příspěvekod PepsiNKA » 01 říj 2017 17:50

Ahoj dnes jsem zapla ntb a otevřel se mi BIOS. Zkoušela jsem asi 10 návodů jak se dostat z BIOSu a ani jeden nepomohl a když jsem zkoušela další tak mi to po restartu psalo Checking media presence, no media present a dál se to nenačetlo. Ani restartování nepomohlo. Nevíte co s tím?



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13388
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod ITCrowd » 01 říj 2017 21:11

Vítej na PC-HELP!
Prohlédni BIOS, zda je v něm detekován harddisk a zda je z něj nastaveno bootování.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

PepsiNKA
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Žena

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod PepsiNKA » 07 říj 2017 10:15

ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
Prohlédni BIOS, zda je v něm detekován harddisk a zda je z něj nastaveno bootování.


Nevím jak se teď dostat do BIOSu. Píše mi to Checking media presence, no media present... A do toho biosu se to nechce načíst.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13388
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod ITCrowd » 07 říj 2017 10:24

Nejčastěji to bývá po stisku klávesy F2, nebo Del. Více ti napoví manuál k ntb.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

PepsiNKA
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Žena

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod PepsiNKA » 08 říj 2017 09:43

ITCrowd píše:Nejčastěji to bývá po stisku klávesy F2, nebo Del. Více ti napoví manuál k ntb.

Když stisknu klávesu F2 nebo Del ani jedna nefunguje.

petr22
Guru Level 14
Guru Level 14
Příspěvky: 29006
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Checking media presence, no media present...

Příspěvekod petr22 » 08 říj 2017 09:44

Taky to muze byt jina klavesa - ESC, F1......

Co mas za noteboiok nevime.

V manualu to je urcite napsane.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • VLC media player
    od Krantz » 05 led 2017 04:29 » v Vše ostatní (sw)
    0
    312
    od Krantz
    05 led 2017 04:29
  • tvorba vlastního instalačního media
    od matty » 09 úno 2017 16:04 » v Vše ostatní (sw)
    2
    251
    od matty
    09 úno 2017 16:39
  • Home media wifi router
    od Nut » 11 zář 2017 12:48 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    171
    od Nut
    11 zář 2017 12:48
  • Windows Media Player- obrázek alba
    od dadan139914 » 29 kvě 2017 19:25 » v Vše ostatní (sw)
    1
    266
    od zeus
    30 kvě 2017 21:19
  • Odebrat disky fi jina media
    od Michaella » 18 dub 2017 13:01 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    2
    267
    od petr22
    19 dub 2017 08:28

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti