WIFI kod 10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Komas
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 14:43

Ahoj, mám problém s WIFI připojením.
Hlásí mi to chybu kod 10, zařízení nejde spustit a nejde najít žádná wifi síť. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače, projet antivirem, ale stále nic. :( poradí někdo prosím??



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13250
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod ITCrowd » 08 říj 2017 14:46

Vítej na PC-HELP!
Dej sem screen se správce zařízení rozkliknutý na síťových adaptérech.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Komas
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 14:53

snimek zde
Snímek obrazovky (1).png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13250
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod ITCrowd » 08 říj 2017 15:01

Ovladač vypadá v pořádku, ale je tam chyba s MS virtul adaptérem, což může souviset.
Zkusil bych nabootovat nějakou live verzi linuxu, pokud wifi bude fungovat v pořádku, pak bude chyba ve windows, pokud ne, bude pravděpodobně vadný HW.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Komas
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 15:05

jak zkusit nabootovat linux verzi?? pokud je chyba ve windows, je treba ho preinstalovat? nebo je treba formatovat?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11
Elite Level 11
Příspěvky: 13250
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod ITCrowd » 08 říj 2017 15:53

Live linux je spustitelná verze linuxu, která se neinstaluje: https://proc.linux.cz/chci-vyzkouset.html
Pokud zformátuješ, tak budeš muset dát novou instalaci. Přeinstalace spustit jde, ale není zaručeno, že problém zmizí.
Ještě můžeš vyzkoušet vrátit se k bodu obnovení, kdy wifi ještě fungovala.
Nebo reset do továrního nastavení.
Před těmito operacemi si zazálohuj data.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Komas
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 16:16

notebook je ještě v záruce, nejjednoduší bude asi reklamovat že? :)

RIKI22
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1751
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod RIKI22 » 08 říj 2017 16:21

Odinštaluj v Sieťových adaptéroch všetko ,okrem Realtek PCIe a reštartuj NTB.

Komas
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 17:06

RIKI22 píše:Odinštaluj v Sieťových adaptéroch všetko ,okrem Realtek PCIe a reštartuj NTB.


To už jsem jednou zkoušel, nepomohlo

RIKI22
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1751
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod RIKI22 » 08 říj 2017 17:22

Aké ovládače si tam dával, keď si ani nenapísal typ NTB ?

Komas
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 17:39

stahnul jsem je primo ze stranek HP

Dodatečně přidáno po 1 minutě 54 vteřinách:
Notebook HP 15-ba072nc Turbo Silver

Dodatečně přidáno po 3 minutách 31 vteřinách:
ITCrowd píše:Ovladač vypadá v pořádku, ale je tam chyba s MS virtul adaptérem, což může souviset.
Zkusil bych nabootovat nějakou live verzi linuxu, pokud wifi bude fungovat v pořádku, pak bude chyba ve windows, pokud ne, bude pravděpodobně vadný HW.


nejde mi nainstalovat ani jedna live verze linuxu, vzdy se mi to pri instalaci nekde zasekne. obraz vytvoreny bez problemu

RIKI22
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1751
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod RIKI22 » 08 říj 2017 17:49

Live Linux sa neinštaluje.Akú tam máš verziu wifi ovládača po odinštalovaní?Stále tá istá ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Twitter: ověřovací kód
    od TazatelAmater » 07 led 2017 11:32 » v Internet a internetové prohlížeče
    1
    388
    od kellne
    08 led 2017 14:35
  • Zaklínač 2 nejde zadat kód
    od overlord48 » 10 srp 2017 11:50 » v Hry
    2
    218
    od overlord48
    19 srp 2017 15:35
  • Přístupový kod omezení Iphone 6
    od vasson » 19 črc 2017 22:21 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    5
    248
    od vasson
    19 črc 2017 23:41
  • Slevový kód na Alza.cz
    od Ajťák:D » 03 úno 2017 07:24 » v Vše ostatní (hw)
    2
    330
    od Martab
    03 úno 2017 08:37
  • Liceční kod windows 8.1 - co s ním dělat?
    od Shokata88 » 06 úno 2017 12:58 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    10
    379
    od nations112
    06 úno 2017 16:19

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 8 hostů