WIFI kod 10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Komas
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 14:43

Ahoj, mám problém s WIFI připojením.
Hlásí mi to chybu kod 10, zařízení nejde spustit a nejde najít žádná wifi síť. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače, projet antivirem, ale stále nic. :( poradí někdo prosím??



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14657
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod ITCrowd » 08 říj 2017 14:46

Vítej na PC-HELP!
Dej sem screen se správce zařízení rozkliknutý na síťových adaptérech.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Komas
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 14:53

snimek zde
Snímek obrazovky (1).png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14657
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod ITCrowd » 08 říj 2017 15:01

Ovladač vypadá v pořádku, ale je tam chyba s MS virtul adaptérem, což může souviset.
Zkusil bych nabootovat nějakou live verzi linuxu, pokud wifi bude fungovat v pořádku, pak bude chyba ve windows, pokud ne, bude pravděpodobně vadný HW.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Komas
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 15:05

jak zkusit nabootovat linux verzi?? pokud je chyba ve windows, je treba ho preinstalovat? nebo je treba formatovat?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 14657
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod ITCrowd » 08 říj 2017 15:53

Live linux je spustitelná verze linuxu, která se neinstaluje: https://proc.linux.cz/chci-vyzkouset.html
Pokud zformátuješ, tak budeš muset dát novou instalaci. Přeinstalace spustit jde, ale není zaručeno, že problém zmizí.
Ještě můžeš vyzkoušet vrátit se k bodu obnovení, kdy wifi ještě fungovala.
Nebo reset do továrního nastavení.
Před těmito operacemi si zazálohuj data.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Komas
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 16:16

notebook je ještě v záruce, nejjednoduší bude asi reklamovat že? :)

RIKI22
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3164
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod RIKI22 » 08 říj 2017 16:21

Odinštaluj v Sieťových adaptéroch všetko ,okrem Realtek PCIe a reštartuj NTB.

Komas
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 17:06

RIKI22 píše:Odinštaluj v Sieťových adaptéroch všetko ,okrem Realtek PCIe a reštartuj NTB.


To už jsem jednou zkoušel, nepomohlo

RIKI22
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3164
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod RIKI22 » 08 říj 2017 17:22

Aké ovládače si tam dával, keď si ani nenapísal typ NTB ?

Komas
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod Komas » 08 říj 2017 17:39

stahnul jsem je primo ze stranek HP

Dodatečně přidáno po 1 minutě 54 vteřinách:
Notebook HP 15-ba072nc Turbo Silver

Dodatečně přidáno po 3 minutách 31 vteřinách:
ITCrowd píše:Ovladač vypadá v pořádku, ale je tam chyba s MS virtul adaptérem, což může souviset.
Zkusil bych nabootovat nějakou live verzi linuxu, pokud wifi bude fungovat v pořádku, pak bude chyba ve windows, pokud ne, bude pravděpodobně vadný HW.


nejde mi nainstalovat ani jedna live verze linuxu, vzdy se mi to pri instalaci nekde zasekne. obraz vytvoreny bez problemu

RIKI22
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3164
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: WIFI kod 10

Příspěvekod RIKI22 » 08 říj 2017 17:49

Live Linux sa neinštaluje.Akú tam máš verziu wifi ovládača po odinštalovaní?Stále tá istá ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kód v rohu
    od matvija35 » 28 úno 2018 15:31 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    14
    627
    od xbs
    28 úno 2018 18:04
  • Restartování v náhodných okamžicích. Kód 124.
    od Cobalt » 26 pro 2017 15:03 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    19
    1517
    od adavyp
    08 dub 2018 18:08
  • Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43) Jedná se o Grafiku Nvidia Geforce GTX 760
    od GamingCZE11 » 01 čer 2018 23:47 » v Problémy s hardwarem
    18
    1280
    od dvorakj
    07 čer 2018 22:17
  • Kód 31 ( "Zařízení nepracuje správně" )
    od trainkrovak » 17 led 2018 21:59 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    214
    od Melis
    17 led 2018 22:07
  • wifi
    od petko251188 » 12 led 2018 21:36 » v Internet a internetové prohlížeče
    0
    335
    od petko251188
    12 led 2018 21:36

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 7 hostů