Chybí VCRUNTIME140.dll

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 22:46

Dobrý den , od dnešního dne co jsem pustil třeba teamspeak3 vykočila chyba tipu : [ ts3client_win64.exe- Systemova chyba ]
Program nelze sputsit, protože v počítači chybí VCRUNTIME140.dll Pokuste se tento problém vyřešit přeinstalací programu .


Ted nechápu jako jestli myslí programu Teamspeak3 který jsem udělal a nebo Win 7 x64 ? Mužu poprosit o radu ? Děkuju všem
David



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13686
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 22:53

Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 22:56

To je kupované a nebo tam je demo a nebo za 14 euro ? Jinak děkuji za radu

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13686
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 23:06

Co to meleš? Sjeď si dolů a stáhni si potřebnou verzi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 23:21

Aha to jsem neviděl . Je nemelu ja pišu , děkuji za radu příště se budu lépe koukat : - ))

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13686
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 23:24

Stáhni, rozbal a nakopíruj do adresáře windows. Ve většině případů tohle postačí.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 23:26

Nema to byt v systemu32 nebo SysWOW64 ?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Příspěvky: 13686
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod ITCrowd » 01 led 2018 23:27

Taky v adresáři programu, který tu knihovnu používá.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem

Sw0FF0rD
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: prosinec 12
Pohlaví: Muž

Re: Chybí VCRUNTIME140.dll

Příspěvekod Sw0FF0rD » 01 led 2018 23:31

jak zjistim v jakem adresaři to je a používa to ?? Aha samotny teamspeak3 tam to taky hodim .


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ovladače chybí
    od BAJLA » 27 dub 2017 22:00 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    308
    od BAJLA
    27 dub 2017 22:34
  • error - něco chybí
    od lamer22 » 30 led 2017 23:37 » v Vše ostatní (sw)
    3
    305
    od lamer22
    31 led 2017 20:10
  • Chybí oprávnění ke složkám
    od Lurrion » 30 led 2017 14:43 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    666
    od Lurrion
    01 úno 2017 11:42
  • Chybí PCI kabel do GK.
    od slugie » 11 srp 2017 18:26 » v Vše ostatní (hw)
    6
    295
    od ITCrowd
    11 srp 2017 18:37
  • Chybì ovladač síťového adaptéru.
    od Kubatuk » 13 led 2018 15:52 » v Internet a internetové prohlížeče
    5
    169
    od Kubatuk
    13 led 2018 16:04

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], TRNX a 3 hosti