Windows 10 Začít znovu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
xbs
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4722
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod xbs » 26 kvě 2018 16:35

"To znamená že si mám teda na flashku stáhnout ten windows pak dát do pc flashku"

Melis: ale běž, dyk to v jednom z předchozích příspěvků sám píše, že tam musí mít instalátor Woken...



Reklama
CaptainHeroin
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: květen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod CaptainHeroin » 26 kvě 2018 16:38

Tvl.....

Melis
Level 3
Level 3
Příspěvky: 544
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod Melis » 26 kvě 2018 16:41

xbs píše:"To znamená že si mám teda na flashku stáhnout ten windows pak dát do pc flashku"

Melis: ale běž, dyk to v jednom z předchozích příspěvků sám píše, že tam musí mít instalátor Woken...


On si ale pod tím zřejmě představuje systém. To že musí flešku nejprve naprogramovat aby byla bootovací mu nikdo neřekl. Jen aby na ni dal Win a strčil do počítače. To pochopitelně nejde, fleška musí být bootovací.

http://www.servispckupka.cz/jak_vytvori ... indows.php

Uživatelský avatar
xbs
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4722
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod xbs » 26 kvě 2018 16:49

sem měl právě zato, že to chápe...

prostě vytvoř tu flešku dle návodu Majkrosoftu a postupuj již dříve popsanym způsobem, defakto nic se na tom zkazit nedá, maximálně to nebude fungovat (třeba kuli špatně vytvořenýmu instalačnímu médiu, i to se tu už řešilo)...

Uživatelský avatar
Dodao
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod Dodao » 28 kvě 2018 22:12

Já mám ASRock Z77 Pro3 a bootování dělám přes F11,kdy mi vyjede tabulka a tam si vyberu,z čeho chci navést systém,mám Desktop-u NT to je asi F9.

Dodatečně přidáno po 7 minutách 31 vteřinách:
Bootovací flashku vytvoř ,na netu najdeš i v Microsoftu je to popsáno,jak vytvořit instalační médium Win.10 ,apropó nic složitého a můžeš bootovat i z média DVD_+R/RW a pokud to je málo ,tak i z DVD DL.
Tím málo myslím,pokud by OS Win.10 nevešel na médium.

Dodatečně přidáno po 30 minutách 3 vteřinách:
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Správce sítí - jak začít?
    od Mollocro » 02 úno 2018 16:18 » v Vše ostatní (inet)
    8
    646
    od petr22
    03 úno 2018 16:35
  • Smazání domény - kdy bude znovu dostupná k registraci?
    od Blurry » 13 srp 2018 16:28 » v Web-tipy a vaše weby
    1
    218
    od LuCaCZ
    13 srp 2018 16:41
  • AX370-Gaming5 PC se po vypnutí znovu zapne
    od Eldan » 21 úno 2018 16:54 » v Problémy s hardwarem
    27
    1634
    od Eldan
    15 bře 2018 11:48
  • Po znovuzapnutí PC se mi znovu spustí programy otevřené před vypnutím
    od Mustgo » 23 lis 2017 07:31 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    298
    od zeus
    23 lis 2017 19:04
  • Monitor se náhle vypnul a nebude se znovu zapínat
    od jaisonsmith » 15 črc 2018 13:19 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    260
    od ITCrowd
    15 črc 2018 13:40

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot], sabrik a 6 hostů