Windows 10 Začít znovu

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
xbs
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3412
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod xbs » 26 kvě 2018 16:35

"To znamená že si mám teda na flashku stáhnout ten windows pak dát do pc flashku"

Melis: ale běž, dyk to v jednom z předchozích příspěvků sám píše, že tam musí mít instalátor Woken...



Reklama
CaptainHeroin
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: květen 18
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod CaptainHeroin » 26 kvě 2018 16:38

Tvl.....

Melis
Level 3
Level 3
Příspěvky: 527
Registrován: říjen 17
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod Melis » 26 kvě 2018 16:41

xbs píše:"To znamená že si mám teda na flashku stáhnout ten windows pak dát do pc flashku"

Melis: ale běž, dyk to v jednom z předchozích příspěvků sám píše, že tam musí mít instalátor Woken...


On si ale pod tím zřejmě představuje systém. To že musí flešku nejprve naprogramovat aby byla bootovací mu nikdo neřekl. Jen aby na ni dal Win a strčil do počítače. To pochopitelně nejde, fleška musí být bootovací.

http://www.servispckupka.cz/jak_vytvori ... indows.php

Uživatelský avatar
xbs
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3412
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod xbs » 26 kvě 2018 16:49

sem měl právě zato, že to chápe...

prostě vytvoř tu flešku dle návodu Majkrosoftu a postupuj již dříve popsanym způsobem, defakto nic se na tom zkazit nedá, maximálně to nebude fungovat (třeba kuli špatně vytvořenýmu instalačnímu médiu, i to se tu už řešilo)...

Uživatelský avatar
Dodao
nováček
Příspěvky: 41
Registrován: květen 18
Pohlaví: Muž

Re: Windows 10 Začít znovu

Příspěvekod Dodao » 28 kvě 2018 22:12

Já mám ASRock Z77 Pro3 a bootování dělám přes F11,kdy mi vyjede tabulka a tam si vyberu,z čeho chci navést systém,mám Desktop-u NT to je asi F9.

Dodatečně přidáno po 7 minutách 31 vteřinách:
Bootovací flashku vytvoř ,na netu najdeš i v Microsoftu je to popsáno,jak vytvořit instalační médium Win.10 ,apropó nic složitého a můžeš bootovat i z média DVD_+R/RW a pokud to je málo ,tak i z DVD DL.
Tím málo myslím,pokud by OS Win.10 nevešel na médium.

Dodatečně přidáno po 30 minutách 3 vteřinách:
https://www.microsoft.com/cs-cz/softwar ... /windows10


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Správce sítí - jak začít?
    od Mollocro » 02 úno 2018 16:18 » v Vše ostatní (inet)
    8
    549
    od petr22
    03 úno 2018 16:35
  • AX370-Gaming5 PC se po vypnutí znovu zapne
    od Eldan » 21 úno 2018 16:54 » v Problémy s hardwarem
    27
    1611
    od Eldan
    15 bře 2018 11:48
  • Prodej herního počítače (znovu) 13.000,- nová cena spěchá
    od Spythe » 19 črc 2017 06:34 » v P: Hardware
    17
    1163
    od KingGustavo
    14 srp 2017 08:49
  • Po znovuzapnutí PC se mi znovu spustí programy otevřené před vypnutím
    od Mustgo » 23 lis 2017 07:31 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    280
    od zeus
    23 lis 2017 19:04
  • Windows 10 - Microsoft Office Outlook 2007, Windows defender
    od Telda » 04 lis 2017 14:36 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    641
    od petr22
    05 lis 2017 18:10

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Synthesio [Bot] a 1 host