Systém Windows nemá přístup..

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
liborek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2426
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod liborek » 29 dub 2008 21:15

...k určenému zařízení,cestě nebo souboru.K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná oprávnění.Tak tohle mi to píše když potřebuji otevřít jeden soubor z DVD.Zkoušel jsem to na dvo počítačích jiných a všude jde normálně otevřít...Co s tím? :o


Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

MS Win XP Home,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Fortron 500w

Reklama
Uživatelský avatar
vashut
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 256
Registrován: únor 08
Bydliště: Praha
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod vashut » 30 dub 2008 19:38

jdou ostatní DVD? pokud ne je možný, že se pokazily ovladače
uživatel odstaven

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7260
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod Owner » 30 dub 2008 20:51

Jseš admin na pc ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Uživatelský avatar
liborek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2426
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod liborek » 30 dub 2008 21:30

Asi jsme si nerozuměly je to jen jeden z mnoha souborů na tom disku vše ostatní jede.Je to *.exe soubor.Řekl bych,že je třeba poškozený,ale všude jinde na jiných počítačích ho otevřu.Admin jsem...
Naposledy upravil(a) liborek dne 30 dub 2008 22:38, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

MS Win XP Home,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Fortron 500w

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7260
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod Owner » 30 dub 2008 21:33

čočka , není špinavá? Zkus ho zkopírovat a hdd. :bigups:
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Uživatelský avatar
liborek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2426
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod liborek » 30 dub 2008 22:42

Jo nejde ani zkopírovat z disku!Píše to klasiku....Soubor nelze zkopírovat..blabla zda není používán achráněn atd.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

MS Win XP Home,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Fortron 500w

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7260
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod Owner » 30 dub 2008 23:08

Máš na všech pc stejnou mechaniku??
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Uživatelský avatar
Unholy
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 675
Registrován: září 06
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod Unholy » 01 kvě 2008 00:06

Zkus z toho DVD udělat nějaký obraz (třeba *.iso) a připojit to Daemonem nebo Alcoholem. Tím vyloučíme chybu v mechanice, pak se uvidí
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost :twisted:

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 22774
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod Pic » 01 kvě 2008 10:45

Jestli to není tajné, co je to za soubor? Není to náhodou nějaký systémový soubor z Tvého PC?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

Uživatelský avatar
liborek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2426
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod liborek » 01 kvě 2008 16:26

Není to systémový sOubor.Nevím konkrétně jak je to pojatý,ale mám tam nějaký telefonní čísla co jsem chtěl.Neviděl jsem to,jen když jsem volal,že mi to nejde otevřít tak se každý divil.Samozřejmkě to bylo vždy spouštěno na jiných mechanikách.Jinak na tom DVD je celkem 56 různých souborůa všechny normálně jdou.Se mi nezdá,že by to bylo v mechanice,Rovněž tak mi jde jakékoli jiné CD a DVD.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

MS Win XP Home,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Fortron 500w

Uživatelský avatar
zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1760
Registrován: duben 06
Bydliště: Slaný
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod zlobyl » 01 kvě 2008 20:38

Jaký je na tom PC OS?

Nebyl ten soubor třeba zašifrován?
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Uživatelský avatar
liborek
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2426
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Systém Windows nemá přístup..

Příspěvekod liborek » 01 kvě 2008 20:42

Mám v to v podpisu XP HOME a určitě nebyl.Je to fakt něco obyčejnýho,jen já mám někde problém.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

MS Win XP Home,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Fortron 500w


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • adaptér ethernet nemá platnou konfiguraci protokolu ip windows 10
    od liborek » 17 led 2018 19:36 » v Sítě - hardware
    12
    851
    od ITCrowd
    20 led 2018 16:19
  • Přímý přístup k portům ve Windows XP
    od jarajarda » 13 črc 2018 15:34 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    7
    250
    od jarajarda
    14 črc 2018 17:16
  • Systém Windows 10 nenastartuje
    od Body » 25 bře 2018 19:21 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    34
    1107
    od Body
    30 bře 2018 15:16
  • Zadrhává se systém Windows 8.1 (zvuk)
    od AngelikaB » 22 bře 2018 21:52 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    10
    552
    od AngelikaB
    24 bře 2018 14:49
  • System Windows nevidí externí HDD - rada
    od shockwave » 14 led 2018 12:38 » v Problémy s hardwarem
    1
    261
    od ITCrowd
    14 led 2018 12:41

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti