Systémová chyba 5

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
PHiLip.Ch
Level 2
Level 2
Příspěvky: 158
Registrován: listopad 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Systémová chyba 5

Příspěvekod PHiLip.Ch » 07 dub 2009 11:23

Cau lidi, chtel sem pres CMD (prikazovej radek) zmenit heslo uzivatele všechno dobrý zadal sem dvakrát heslo a pak mi to řekne: "Došlo k systémové chybě 5. Přístup byl odepřen." :-( Co mám dělat? Díky... :smile:



Reklama
Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: únor 09
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 07 dub 2009 11:58

asi nemáš práva :)

Uživatelský avatar
PHiLip.Ch
Level 2
Level 2
Příspěvky: 158
Registrován: listopad 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod PHiLip.Ch » 07 dub 2009 12:03

A jak je můžu získat nebo je nějak oebjít??

Uživatelský avatar
alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Příspěvky: 3201
Registrován: únor 09
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 07 dub 2009 12:07

způsobů je hodně...ale vzhledem k tomu..že hacking se tu moc neřeší..doporučuju koupit adminovi bonbonieru a poprosit ho oheslo :lol: ... nebo si ho třeba snad zapoměl?:...

admingjm
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: duben 09
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod admingjm » 07 dub 2009 12:39

Ano, je to tak nemáš na to právo. Zato ti uděluji právo přinést mi bomboniéru viz alenka_v_říši_divů. Zrovna dnes mám chuť na "Ferero Rocher" ale nepohrdnu ani jinou značkou.

A teď vážně ... Myslim, že si začínáš koledovat o vyhazov ze školy.

Lopliok
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Lopliok » 30 říj 2010 14:36

hele a neznáte někdo nějaké řešení? mám stejný problém.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7255
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Owner » 30 říj 2010 16:23

Ty si koleduješ o titul vytahovače starých topiců. :lol:
Řešením je Ophcrack.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Lopliok
nováček
Příspěvky: 46
Registrován: říjen 10
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Lopliok » 30 říj 2010 19:09

ct je,?
zjistil jsem že system error 5 mohou způsobovat viry dostávající se do systemových registrů.
a co je ten Ophcrack.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7255
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod Owner » 30 říj 2010 19:20

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Dawe?!
nováček
Příspěvky: 11
Registrován: listopad 11
Pohlaví: Muž

Tak jak ? :D

Příspěvekod Dawe?! » 12 lis 2011 11:12

Nevim poradne jak je toto vlakno stare .. :D :huh: takze jestli sem pisu nevhod tak sorka ..;D Chci se zeptat jak bych teda mohl obejit tu systemovou chybu 5 .. me to tam haze u vetsiny prikazu "net" .. nekde sem cet o "net session" ze je to docela dobrej prikaz .. tak sem to chtel vyzkouset.. a neslo .. ale pritom kdyz sme koukal do uzivatelskych uctu, tak tam sem jako spravce :/ .. a vzhledem k tomu ze bych se rad v tom "commandu" naucil vic, by se mi hodilo kdybych se tohohle "handicapu" mohl zbavit ;D

Uživatelský avatar
MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 9115
Registrován: říjen 09
Bydliště: Cheb
Pohlaví: Muž

Re: Systémová chyba 5

Příspěvekod MiliNess » 12 lis 2011 23:24

A co třeba spustit příkazový řádek (cmd.exe) jako správce, co?
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WIN 7 - systémová chyba při vypínání PC
    od maloselo » 01 lis 2016 19:20 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    96
    od maloselo
    01 lis 2016 19:20
  • Systémová knihovna přemístěna
    od sabrik » 14 črc 2016 19:39 » v Vše ostatní (bezp)
    1
    159
    od jaro3
    14 črc 2016 22:26
  • Internet běží, ale nelze stahovat (Chyba - chyba sítě)
    od Mallasort » 14 úno 2016 14:26 » v Internet a internetové prohlížeče
    4
    399
    od Mallasort
    15 úno 2016 22:09
  • Nejde A2DP (Chyba " Chyba při vytváření spojení")
    od Herda » 03 bře 2016 19:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    234
    od Herda
    05 dub 2016 19:28
  • Chyba Com
    od lukas polak » 05 pro 2016 01:26 » v Vše ostatní (bezp)
    8
    139
    od lukas polak
    včera, 19:50

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], MJ123 a 4 hosti